krzys1888 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 witam serdecznie i prosze was o pomoc. 11.05.2017 odnioslem wypadek podczas pracy(poparzyl mnie cielly metal ktory wyprysnal z pieca w wyniku jego pekniecia) zostalo wszystko zgloszone do zusu i hesti .Wypadek to poparzenie ciala 12% 2i3 stopnia.w szpitalu spedzilem 16 dni i podczas tego pobytu na znanej oparzeniowce w siemianowicach slaskich zrobiono mi zabieg przeszczu skory na brzuchu z boku i na prawym przedramieniu........moje pytanie brzmi czy pzu jak i hestia placa za pobyt szpitalny ,oraz za zabieg .i ile za kazdy procent w pln w kazdym z uubezpieczalni wychodzi......plus minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekPIO Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mamy darmową analizę każdej sprawy.Jeśli sprawa przejdzie pozytywną weryfikację możemy się nią zająć na życzenie klienta.Nic nie płacisz! Działamy na zasadzie prowizji od wygranej sprawy! tel. 727906251Tomasz Laszczak - Polski Instytut Odszkodowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPorada Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witam, proszę o kontakt pod nr 518 128 126 Pomozemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi