Szprunclaw Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam! Czy ktoś korzystał z usług tej firmy i może mi coś o nich napisać? W internecie wyczytałem same pochlebstwa na ich temat, ale wiadomo jak to wygląda w sieci. Miałem wypadek w Corby i chciałbym ubiegać się o odszkodowanie. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nic nie słyszałem, co więcej w ogóle nie znam tej firmy. p.s. uważaj na naganiaczy na tym forum, co pod przykrywką klienta piszą same pochlebstwa o firmach - szczególnie tych dużych sieciówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szprunclaw Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dzięki! Jest to polska firma działająca na wyspach. Mają biuro w mieście, gdzie miałem wypadek i dlatego chciałem zasięgnąć informacji zanim się z nimi skontaktuję. Nigdy nie korzystałem z podobnych usług i dlatego zwróciłem się z pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusionpl Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Podzwoń sobie po polskich kancelariach odszkodowawczych - 1 / 3 z nich zajmuje się wypadkami z zagranicy.Porównasz prowizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi