bialas55 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wypadek w pracy - złamana kość czaszki i twarzoczaszki (oczodół) groźnie brzmi, ale nie ucierpiałem. Na jaką kwotę orientacyjnie mógłbym liczyć, jeśli w grę wchodzą małe kwoty nie ma co sobie zawracać głowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syjon67 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ciężko ocenić na ile możesz liczyć ale mam nadzieję że dostaniesz jak najwięcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna1972 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Witam miałam wypadek w pracy jest to czesciowa amputacja palców 2 i 3 reki lewej. Palec 2 na poziomie polowy paliczka dystalnego palec 3 na poziomie stawu DIP. Bylam teraz na komisji i dostalam 7% odszkodowania i twierdzę że to jest mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi