roarke Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Witam, 2 dni temu zostałem potrącony przez samochód w drodze do szkoły. Policja stwierdziła że wypadek był z mojej winy ale mam teraz stłuczoną nogę z większą raną przez co nie chodzę teraz do szkoły i obolały bark. Czy mogę się ubiegać o odszkodowanie jeśli wypadek był z mojej winy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Witaj, Jeżeli masz więcej niż 13 lat a zdarzenie było z twojej winy to niestety ale nie możesz ubiegać się o odszkodowanie z OC pojazdu które cię potrąciło. Pozostaje tylko odszkodowanie z NW lub NNW o ile nie ma w nich wykluczeń obejmujących zdarzenie które opisujesz. PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roarke Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi