roarke Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Witam, 2 dni temu zostałem potrącony przez samochód w drodze do szkoły. Policja stwierdziła że wypadek był z mojej winy ale mam teraz stłuczoną nogę z większą raną przez co nie chodzę teraz do szkoły i obolały bark. Czy mogę się ubiegać o odszkodowanie jeśli wypadek był z mojej winy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Witaj, Jeżeli masz więcej niż 13 lat a zdarzenie było z twojej winy to niestety ale nie możesz ubiegać się o odszkodowanie z OC pojazdu które cię potrąciło. Pozostaje tylko odszkodowanie z NW lub NNW o ile nie ma w nich wykluczeń obejmujących zdarzenie które opisujesz. PozdrawiamKatarzyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roarke Posted September 7, 2017 Author Share Posted September 7, 2017 dziękuję za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts