88phs88 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Krótko i na tematRowerzysta (ja ) przejechał na czerwonym bo nagle w trakcie wjazdu a pasy zmieniło się z zielonego Żeby nie skasować mnie koleś skręcił o bokiem po znaku drogowym Agencja jedynie zapewniła zdrowotneZdarzyło się to w drodze do pracy Do zapłaty mam niby 3 tyś € ( 12 k za lakier itp buahaha) Juz nie pracuje w holandiTakże musze się tym przejmować ?Podobno osoby biorAce telefony i ich nie spłacające mają zakaz wstępu do kraju Bo jeszcze Belgia i Islandia Jak to wygląda wg. Was ? Edytka:Ubezpieczalnia nie zna ani nazwiska bo odczytali ruaeleDowód osobisty był w rekach policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witaj, Niestety nie nie jestem pewna czy rozumiem twój post i zapytanie Czy policja uznała cię za winnego zdarzenia? Dlaczego? PozdrawiamKatarzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88phs88 Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Tak jestem winnyAle skoro już tam nie siedzę a personalia im się pomyliły to jeśli tam nie wracam to musze się tym przejmować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Witaj, Ja miałabym na uwadze, że postępowanie przeciwko mnie może zostać wszczęte, tym bardziej że na miejscu była policja. PozdrawiamKatarzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88phs88 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Postępowanie typu ?Jeśli tam nie wracam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi