marcela73 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Szukam opinii o Kancelarii Prawnej AnLex z Wa-wy. Chodzi o sprawę wypadku ze skutkiem śmiertelnym z 2017 r. i uzyskanie roszczeń od Ubezpieczyciela. Tj. jak układała się współpraca itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 marcela73 wrote: Szukam opinii o Kancelarii Prawnej AnLex z Wa-wy. Chodzi o sprawę wypadku ze skutkiem śmiertelnym z 2017 r. i uzyskanie roszczeń od Ubezpieczyciela. Tj. jak układała się współpraca itp. Reklamował nie będę bo to moja firma Proszę się do Nas odezwać uzyska Pani dokładne i szczegółowe informacje o tym jak działamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjan Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 O AnLex nie słyszałem ale mi pomogło Vox Veritas, które mogę gorąco polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi