AmadL Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam!Chciałbym napisać odwołanie w sprawie zerwanego więzadła krzyżowego.Otóż przesłałem pliki z badania rezonansem magnetycznym, które wykazało-zerwanie więzadła krzyżowego przedniego-pionowe pękniecie rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej-niewielkie podchrzęstne złamanie części tylnej kłykcia przyśrodkowego piszczeli-obrzęk kłykcia przyśrodkowego piszczeli i części tylnej kłykcia bocznego piszczeli Na dane szkody otrzymałem 3%, co wydaje mi się niską liczbą, ponieważ lecznie trwało rok i miesiąc.Nie mam pojęcia jak zabrać się za odwołanie i proszę o państwa pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk2906 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Cześć,najlepiej zrobisz jak zadzwonisz sobie do Helpfind. Oni Ci wszystko powiedzą i doradzą.PozdrawiamPatryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmadL Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 To jakaś reklama? Przepraszam ale 2 posty i rejestracja wczoraj są podejrzaneWybacz jeśli zabrzmiało ofensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 AmadL wrote:Witam!Chciałbym napisać odwołanie w sprawie zerwanego więzadła krzyżowego.Otóż przesłałem pliki z badania rezonansem magnetycznym, które wykazało-zerwanie więzadła krzyżowego przedniego-pionowe pękniecie rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej-niewielkie podchrzęstne złamanie części tylnej kłykcia przyśrodkowego piszczeli-obrzęk kłykcia przyśrodkowego piszczeli i części tylnej kłykcia bocznego piszczeliNa dane szkody otrzymałem 3%, co wydaje mi się niską liczbą, ponieważ lecznie trwało rok i miesiąc.Nie mam pojęcia jak zabrać się za odwołanie i proszę o państwa pomoc.Rozumiem, że chodzi o ubezpieczenie NNW. Proszę zwrócić się o orzeczenie oraz o tabelę w oparciu o którą odbyła się ocena. Przy takich urazach uszczerbek zazwyczaj to 8-10 %. Po otrzymaniu w/w dokumentów złożyć reklamację. Niewykluczone, że trzeba będzie skierować sprawę na drogę sądową, bo TU polubownie nie są skłonne do zmiany stanowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witaj Patryk2906, Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum. PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmadL Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Napisałem już odwołanie, zobaczymy co z niego wyniknie (wysłane wczoraj)Posłucham sie rad jeśli znowu odrzucą Andrzej_Gryczka, bardzo za nie dziękuje.Co do helpfind dowiedziałem się że nie moga mi pomóc przy ubezpieczeniu szkolnym, ale mam się odwoływać ponieważ według konsultanta 3% jest zaniżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi