AmadL Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Witam!Chciałbym napisać odwołanie w sprawie zerwanego więzadła krzyżowego.Otóż przesłałem pliki z badania rezonansem magnetycznym, które wykazało-zerwanie więzadła krzyżowego przedniego-pionowe pękniecie rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej-niewielkie podchrzęstne złamanie części tylnej kłykcia przyśrodkowego piszczeli-obrzęk kłykcia przyśrodkowego piszczeli i części tylnej kłykcia bocznego piszczeli Na dane szkody otrzymałem 3%, co wydaje mi się niską liczbą, ponieważ lecznie trwało rok i miesiąc.Nie mam pojęcia jak zabrać się za odwołanie i proszę o państwa pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk2906 Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Cześć,najlepiej zrobisz jak zadzwonisz sobie do Helpfind. Oni Ci wszystko powiedzą i doradzą.PozdrawiamPatryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmadL Posted April 6, 2018 Author Share Posted April 6, 2018 To jakaś reklama? Przepraszam ale 2 posty i rejestracja wczoraj są podejrzaneWybacz jeśli zabrzmiało ofensywnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Gryczka Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 AmadL wrote:Witam!Chciałbym napisać odwołanie w sprawie zerwanego więzadła krzyżowego.Otóż przesłałem pliki z badania rezonansem magnetycznym, które wykazało-zerwanie więzadła krzyżowego przedniego-pionowe pękniecie rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej-niewielkie podchrzęstne złamanie części tylnej kłykcia przyśrodkowego piszczeli-obrzęk kłykcia przyśrodkowego piszczeli i części tylnej kłykcia bocznego piszczeliNa dane szkody otrzymałem 3%, co wydaje mi się niską liczbą, ponieważ lecznie trwało rok i miesiąc.Nie mam pojęcia jak zabrać się za odwołanie i proszę o państwa pomoc.Rozumiem, że chodzi o ubezpieczenie NNW. Proszę zwrócić się o orzeczenie oraz o tabelę w oparciu o którą odbyła się ocena. Przy takich urazach uszczerbek zazwyczaj to 8-10 %. Po otrzymaniu w/w dokumentów złożyć reklamację. Niewykluczone, że trzeba będzie skierować sprawę na drogę sądową, bo TU polubownie nie są skłonne do zmiany stanowiska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Witaj Patryk2906, Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum. PozdrawiamKatarzyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmadL Posted April 16, 2018 Author Share Posted April 16, 2018 Napisałem już odwołanie, zobaczymy co z niego wyniknie (wysłane wczoraj)Posłucham sie rad jeśli znowu odrzucą Andrzej_Gryczka, bardzo za nie dziękuje.Co do helpfind dowiedziałem się że nie moga mi pomóc przy ubezpieczeniu szkolnym, ale mam się odwoływać ponieważ według konsultanta 3% jest zaniżone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts