trederka Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Dzień dobry, jakiś czas temu moja siostra miała wypadek samochodowy, w którym odniosła liczne obrażenia. Planujemy starać się o odszkodowanie i dlatego poszukuję odpowiedniej kancelarii, która zajmie się tą sprawą. Interesują nas zwłaszcza okolice Warszawy. Słyszałam dużo dobrego o centrum DRB. czy ktoś z Was może korzystał i może polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Gryczka Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 O firmie wypowiadał się nie będę, bo nie mam wiedzy o tym jak działają, ale warto poszukać innych ofert, bo w Wa-wie jest sporo podmiotów zajmujących się odszkodowaniami.Proszę zwrócić uwagę przy wyborze pełnomocnika, kim jest, jak działa, jakie ma sukcesy, jak wygląda kwestia wynagrodzenia i co bardzo ważne na czyje konto wypłacane są pieniądze, bo niestety coraz więcej firm które odbierają pieniądze na swoje konto ma problem z rozliczeniem się z klientem. W przypadku pytań proszę o kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Witajcie, Warto również zwrócić uwagę na samą umowę oraz co gwarantuje tj. jak wygląda rozliczenie postępowania sądowego i czy kancelaria pokrywa koszty sądowe za klienta. PozdrawiamKatarzyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszak Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Ze swojego doświadczenia powiem, że DRB to naprawdę dobra firma. Mają dużo spraw i długie doświadczenie. Jednak to wszytsko zalezy chyba od agenta na jakiego trafisz. Wiadomo, że każdy jest inny i traktuje swoją pracę inaczej, dlatego niezależnie do jakiej kancelarii się udasz to ludzie są najważniejsi. Ja wspólpracowałem z nimi po swoim wypadku i mogę powiedzieć wiele dobrego. Pan Tomasz ciążko pracował, był niezwykle cierpliwy i empatyczny. Stale informował mnie o tym jakie postępy robi i na jakim etapie jest moja sprawa. Jak dla mnie świetna współpraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts