kalicjaop.pl Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jadąc pendolino w toalecie było ślisko i podczas hamowania wpadłam na muszlę klozetową gdzie złamałam 2 żebra Proszę jeżeli ktoś wie gdzie mam się udać po odszkodowanie lub napisać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maszak Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 O matko, jakies okropieństwo! Trudno mi coś powiedzieć ale może w DRB ci pomogą? Oni mają dużo takich spraw i napewno ci pomogą. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witaj kalicja, Niestety zakładam że otrzymanie odszkodowania będzie ciężkie do uzyskania a wręcz będzie niemożliwe. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w takich sprawach to piszcie proszę... PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozik262 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Spróbuj się ubiegać o odszkodowanie, zawsze warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi