kalicjaop.pl Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Jadąc pendolino w toalecie było ślisko i podczas hamowania wpadłam na muszlę klozetową gdzie złamałam 2 żebra Proszę jeżeli ktoś wie gdzie mam się udać po odszkodowanie lub napisać ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszak Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 O matko, jakies okropieństwo! Trudno mi coś powiedzieć ale może w DRB ci pomogą? Oni mają dużo takich spraw i napewno ci pomogą. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Witaj kalicja, Niestety zakładam że otrzymanie odszkodowania będzie ciężkie do uzyskania a wręcz będzie niemożliwe. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w takich sprawach to piszcie proszę... PozdrawiamKatarzyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozik262 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Spróbuj się ubiegać o odszkodowanie, zawsze warto spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now