Bartek_ Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Sprawca szkody ubezpieczony jest w Gefion Insurance.Czy ktoś zna adres w PL, na który kierować przedsądowe wezwanie do zapłaty?To TU ma tyle spółek córek, które dzielą się wzajemnie obowiązkami i odpowiedzialnością, że nie wiem gdzie kierować pismo oraz jaki adres podać w pozwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_ Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jakbym chciał kopenhaskiego adresu to odczytałbym z raportu UFG.A gdybym miał decyzję o przyznanym odszkodowaniu to nie byłoby tematu. Proszę odpowiadać na zadane pytanie(a) a nie pisać by pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_ Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Problem rozwiązany. Po wypłacie KBO sprzedałem roszczenie.Mam nadzieję, że cesjonariusz przetrenuje ich długo, boleśnie i drogo by była nauczka na przyszłość, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi