Maryjka Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Witam 15sierpnia 2017r uległam nieszczęśliwemu wypadkowi diagnoza dostawowe złamanie kłykcia bocznego kolana lewego .Rok czasu na l4 w między czasie pobyty w szpitalu rehabilitacyjnym ,sanatorium z ZUS .prywatna rehabilitacja .Lekarz zakończył leczenie.Więc 13 sierpnia tego roku czyli 2018 wracam do pracy .W grudni 2018 mam przejść jeszcze operacje wyciągnięcia blach i wkrętow.Moje pytanie jest następujące oddałam papiery doPZU na ustalenie uszczerpku na zdrowiu ubespieczona jestem grupowo na 30tysięcy zł jaki może zostać orzeczony procent i czy będę wzywana na komisje czy odbędzie się to zaocznie.Drugie pytanie to czy w grudniu jak będę po wyciągnięciu blach mogę składać jakies papiery do PZU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOXVERITAS Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 W takich przypadkach Ubezpieczyciel korzysta ze swojej tabelki uszczerbkowej. Zawsze może się Pan odwołać od decyzji i zrobić swoją opinię.Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts