Jump to content
Forum Odszkodowania

Dziekuje Vox Veritas Rafał

poszkodowanyrafal
 Share

Recommended Posts

Przesylam ogromne podziekowania dla firmy Vox Veritas. W 2014 r zostałem potrącony przez samochod osobowy. W wyniku czego doznalem powaznego urazu. Mialem zlamane obydwie piszczele. Przez pol roku wymagalem domowej opieki. Bylem uzależniony od drugiej osoby. Nie moglem poradzic sobie z podstawowymi czynnosciami. Poczatkowo przez ponad rok czasu staralem sie sam o odszkodowanie w firmie Warta ale nieskutecznie. Kiedy stracilem nadzieje na uzyskanie tego odszkodowania moj znajomy polecil mi Vox Veritas Rehabilitacja. W ciagu 17 dni otrzymalem zadoscuczynienie i odszkodowanie powiekszone o zwrot kosztów opieki. Obecnie walczymy o 120 tys oraz rente. Pragne podkreslic kompetencje oraz rzeczowosc pracownikow Vox Veritas a takze ogromny wklad i zaangazowanie ze strony Pana Daniela w zrozumieniu mojej sytuacji. Pracownicy firmy nie potraktowali mnie jako kolejnego klienta, ktorego można odhaczyc ale jako czlowieka, który bedzie potrzebował nie tylko pomocy medycznej ale i prawnej z czym sam przez ponad rok nie potrafiłem sobie poradzić. Polecam wszystkim osobą poszkodowanym Vox Veritas.