polkraken Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Dobry wieczór. W październiku doznałem urazu kolana po upadku i postanowiłem umówić się na wizytę do prywatnego lekarza ortopedy. Niestety lekarz miał wolny termin dopiero po 10 dniach od wypadku. Na wizycie zdiagnozowal zerwanie acl i skierował na operację. Jestem obecnie po operacji. Pytanie moje jest takie : czy mogę się ubiegać o odskodowanie z polisy nnw? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 jak najbardziej. trzeba tylko uzasadnić i udokumentować zwłokę t.j. czas od zdarzenia do wizyty u lekarza. zgłosić zawsze można i nawet trzeba. pozdrawiamAndrzej Ambrożewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkraken Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Dziękuję bardzo za odpowiedź. W owu jest zapis o niezwłocznym udaniu się do lekarza czy te 10 dni może skutkować odmową? w otrzymanym dok od lekarza jest adnotacja o okresie oczekiwania na wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 dowie się Pan po otrzymaniu decyzji, ale żeby tak było najpierw trzeba zgłosić roszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi