Koralesiu99 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam, wczoraj wiczore miale kolize. Pan wjechał mi tył saochodu. Wszystko mam nagrane na kamerce. Widać nangraniu świadka(pani przede mną) oraz noment uderzeni i Pana(sprawce). Wysiadlem byłem w szoku nie wiedzale co sie dzieje. Pan zaproponował pieniądze żeby polici nie wzywać. Powiedział że tylko zderzak. Pojechałem z nim d bankomatu. Jednak po zdarzeniu dojechałem ledw do domu(nerwy). Zobaczyłem że samochód jest uszkodzony dużo mocniej. Nie mam oświadczenia tego Pana, brak policji tylko nagranie i numery rejestracyjne. Zgłosiłem szkodę do jego ubezpieczalni bo po numerach doszedłem co i jak. Pytanie mam szanse na dostnie odszkodowania? Dał mi śrubki a naprawa duzo gorsza bo 5x większe pieniądze. Co dalej robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 trzeba zgłosić sprawę na Policji o wszystko dokładnie opisać. Dopiero po zakończeniu postępowania i ukaraniu sprawcy można liczyć na odszkodowanie pozdrawiamAndrzej Ambrożewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 w takim przypadku najlepiej zg?osi? spraw? na Policj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi