Gość Guest Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Vox Veritas Rehabilitacja - odmienili moje zycie ! Wszyscy skazali mnie na porazke i niepowodzenie . Diagnoza - nie bede chodzil. Depresja , lek , nie bede lowil ryb itd. Przyjechal Dyrektor z Vox Veritas sprawdzil jak jestem leczony i jak mam sprawe prowadzona i dal mi nowa nadzieje . Zabral na badania i w skrocie dali swiatlo , ze moge chodzic w przyszlosci jednak wymaga to pewnych ruchow , ktore wspolnie zrobilismy. Pan Dyrektor sam jezdzil po lekarzach , konsultowal moj przyapdek itd.Niesamowite co dla mnie zrobil. Po 2 miesiacach rehabilitacji bede powoli wstawal i robil pierwsze kroki. Sam nie wiem jak to mozliwe. W krotce nagrany zostanie program z moim przypadkiem.Efekt finanansowy ich pracy to : o 28 dniach od podpisania umowy z innego adwokata na kancelarie Vox Veritas - 120.000 PLN odszkodowania , zadoscuczynienia i renta skonsolidowana 16.000 wstecz od daty wypadku. Miesieczna renta 1700 PLN.Nie spodziewalismy sie takiej pomocy i tak roznej od Adwokata opieki. Vox Veritas Rehabilitacja - jest dla nas partnerem w leczeniu, doradzaja i prowadza nas kompleksowo - sa przy rehabilitacji i walcza dla mnie o 700 tys odszkodowania. Niesamowici ludzie ! POLECAM ! Ludwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi