bareja77 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Witam Wszystkich,w sierpniu 2018 roku mia?em wypadek na motocyklu. Kobieta wymusi?a pierwsze?stwo i nieszcz??cie gotowe. W wypisie jest napisane "Wielood?amowe z?amania ko?ca dalszego trzonu prawej ko?ci piszczelowej i ko?ca bli?szego trzonu prawej koœci strza?kowej. Zespolenie z?amania ko?ci piszczelowej. Przemieszczony od?am kostny 12/9mm widoczny od zespolenia.Z?amanie ko?ci dalszego trzonu prawej ko?ci strza?kowej bez przemieszczenia" (chocia? brak jest te? o oparzeniach i z?amanej kostce, które zosta?o zauwa?one dopiero na prywatnej wizycie).Otrzyma?em z warty pismo, ?e wydatki z leczeniem powypadkowym 1450zl, kilometrówka 139zl, koszt opieki osób trzecich 1568zl. Wyp?acili mi 16116z? i sk?onni s? dop?aci? 4000z?, czyli da?o by t? sum? 20ty? z?. Nie wiem, ale wydaje mi si? to niewielk? kwot?. Nie doliczyli, ?e dostawa?em pomniejszone zarobki.Czy mogliby?cie si? wypowiedzie?? Z góry dzi?kuje za Wasze wpisy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bareja77 Posted February 14, 2019 Author Share Posted February 14, 2019 A dodam, ?e ocenili mój uszczerbek na 11% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zosia Horzela Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 A jedno pytanie... na jakie podstawie ocenili, że tylko 11% uszczerbek na zdrowiu? Współczuje , zwłaszcza wypadku na motocyklu, który bywa baaaaardzo bardzo, dotkliwy. Może niech Pan spróbuje skontaktować się z jakąś kancelarią, np Voxveritas, z tego co czytałam to potrafią dość wysokie te odszkodowania wyegzekwować. Podam Panu stronę https://voxveritas.pl Tam jest zakładka odszkodowanie niech pan sobie zobaczy i jest tez numer telefonu. Pozdrawiam ciepło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts