Turek Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Czy powinnam otrzymać odszkodowanie za opóźnienie InterCity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocny-poszkodowanym Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Odszkodowanie można otrzymać za opóźnienie InterCity Express InterCity Premium, Express InterCity, InterCity, Twoje Linie Kolejowe, interREGIO o ile pociąg spóźnił się min. godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 A gdzie mam złożyć jakieś pisemko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redakcja Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Wniosek składa się w kasie biletowej ale niestety nie wszędzie. Ja chciałam złożyć u siebie ale okazało się, że można to zrobić tylko na największych stacjach w kraju. Ostatecznie wypełniłam formularz na stronie intercity.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Nie mogę znaleźć biletu :( przyjmą mi reklamacje bez biletu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redakcja Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Chyba nie, mi kazali dosłać. Po jakimś miesiącu dostałam bon na zawrotną kwotę 25zł, bo nie wiem czy wiesz ale możesz otrzyać jak oni to nazywają rekompensatę w wysokości 1/4 ceny bilety przy opóźnieniu od 60 do 119 minut i 1/2 wartość bilety przy spóźnieniu od 2 godzin w zwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Aha :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi