maryla r Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Podróż pociągiem to prawdziwy koszmar!!!!!!!! :( na dworze 30 stopni a w pociąg staje się puszką. Jechałam nad morze z 2 dzieci, w pociągu było 35 stopni a to niby InterCity i powinna być klimatyzacja. Co mam zrobić, gdzie to zgłosić? Konduktor powiedział że on nic nie może zrobić bo pociąg jest starej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Gdzieś czytałem że temperatura powinna być chyba 7 stopni niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocny-poszkodowanym Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ale tylko w pociągach nowego typu, jak masz stary skład to nic z tym nie zrobisz. Możesz tylko otworzyć okno :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryla r Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 No ale jak można puścić stary tym pociągu na trasę przez całą Polskę? Jechałam z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redakcja Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Puszczają czym dysponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryla r Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Czy mogę żądać jakiegoś odszkodowania za takie warunki podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redakcja Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Możesz złożyć reklamację np. na stronie przewoźnika ale czy zostanie ona pozytywnie rozpatrzona??? Zawsze warto spróbować. Ale spodziewałabym się bonu na kolejny przejazd, na 25% wartości biletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria Nowakowa Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 prehistoria w tej Polsce, ale może faktycznie warto z nimi walczyć, może się w końcu coś zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi