Ikusiaa144 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Witam w zeszłym roku w czerwcu uległam wypadkowi mam polamany staw skokowy. Miałam zespolony śrubami i płytkami. Noga bardzo bolała więc w pół roku wyciągnięte mi zespolenie prawie całe. Bo pół wkręty zostało niby się złamał przy wyciągania? I nie można go wyciągnąć. Noga dalej boli, martwica stawu skokowego jest i czekam na termin który mam dopiero 2021 roku w maju mieć robią a Artrodeze na gwoździu. (usztywniane stawu skokowego) Rehabilitację też miałam i nie ma rezultatów. Chodzę o kulach. W domu kilka metrów przejdę bez. I tyle czekac z bólem to się chyba. Nie da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta Sordon Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Witam serdecznie, jeśli chciałaby Pani zgłaszać roszczenia za błąd medyczny, konieczne jest ustalenie w jakiej placówce medycznej i na jakim etapie leczenia doszło do błędu lub zaniedbania lekarza. Jeśli uważa Pani, iż podczas usunięcia zespolenia doszło do błędu lekarza chirurga i z jego winy złamaniu uległ materiał zespalający konieczna jest analiza dokumentacji z przebiegu zabiegu (dokumentację może Pani uzyskać w szpitalu na pisemny lub ustny wniosek). Nie zawsze bowiem długotrwały i nieprawidłowy proces leczenia powypadkowego jest winą lekarza, lecz zależny jest od wielu czynników osobowych i zdrowotnych. Jeśli jednak problemy ze zrostem złamania wynikają z pozostawionego zespolenia (lub jego nieprawidłowego zastosowania), jak najbardziej może Pani dochodzić roszczeń o zadośćuczynienie oraz ból i cierpienie związane z błędem medycznym. Więcej na tan temat może się Pani także dowiedzieć z poniższej publikacji. W przypadku chęci dokonania głębszej analizy sprawy, prosimy o kontakt oraz udostępnienie dokumentacji medycznej. https://odzyskaj.info/poradnik-odszkodowania/jak-uzyskac-odszkodowanie-po-bledzie-w-leczeniu-lub-diagnozie-lekarskiej/ Quote Pozdrawiam Marta Sordon Campter Odszkodowania tel. +48 795 005 188 ul. Oświęcimska 7, 42-700 Lubliniec www.campter.pl Skonsultuj bezpłatnie swoje prawa do odszkodowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts