Jump to content
Forum Odszkodowania

Ubezpieczyciel chciał 0 zł dopłacić - VOX VERITAS wywalczyło 356.000 PLN

Guest Guest
 Share

Recommended Posts

Guest Guest

Dzień dobry, Jestem ojcem dziecka, które poważnie ucierpiało w wypadku. Sami staraliśmy się o odszkodowanie po roku od wypadku, gdyż walczyliśmy o życie syna. Została nam polecona firma, która właśnie organizowała premierę na rynek Polski egzoszkieletu. Zabrali syna na darmowe testy i badania do nowoczesnej kliniki. Nawiązaliśmy współpracę z voxveritas i zabrali syna ponownie ale już na kompleksowe badania lekarzy wszystkich specjalności. Efekt ? 356.000 PLN od Ubezpieczyciela.

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć co jest istotne w wysokim odszkodowaniu :

1. Specjalistyczne badania i opinie medyczne odpowiedniej specjalności lekarzy - to właśnie oferuje VOXVERITAS. Komputery wypluwają wyniki badań a lekarze robią kilkudzięcio stronnicową opinie medyczne. To materiał źródłowy do Sądu.

2.Wybór odpowiedniej firmy, która skoordynuje leczenie, opinie i walkę o wysokie odszkodowanie - taką ofertę nam zapewniła firma voxveritas. Z mojego rozeznania to obecnie jedyna taka firma.

3.Złożenie odpowiednich pytań do biegłych sądowych - to również robi voxveritas , gdyż współracują z najlepszymi lekarzami w Polsce ( mój syn był u lekarzy zleconych najlepszych z danej specjalnosci - wszystko zapewnili z voxveritas).

Obecnie firma voxveritas złożyła pozew na kwotę 1,5 mln zł i refundację egzoszkieletu oraz rentę 20.000 PLN na kosztowną rehabilitację. Wszystkim walczących o odszkodowanie rozumiem jak ciężko jest jednak WALCZCIE !