Iwcia1661348292 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam mam grupowe ubezpieczenie w pracy w PZU place najwyższa składkę, mąż przeszedł trzeci zawał serca. W jednym z punktów jest iż mogę się starać o odszkodowanie w związku z ciężkim zachorowaniem męża. I teraz moje pytanie czy dostanę jakakolwiek kwotę z mojej polisy odszkodowania. Nadmienię ze nigdy wcześniej przy poprzednich zawałach serca męża nie staraliśmy się o jakiekolwiek odszkodowania ponieważ nie mieliśmy nigdzie żadnego wykupionego dodatkowego ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Praska Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam serdecznie, wszystko zależy od rodzaju polisy, jaką ma Pani wykupioną. Warto sprawdzić Ogólne Warunki Ubezpieczenia załączone do polisy i przeczytać w jakich sytuacjach należy się świadczenie za poważne zachorowanie męża. Jednakże obawiam się, że w większości przypadków świadczenie nie będzie się należało. Ubezpieczyciele przeważnie wypłacają świadczenia za pierwsze wystąpienie poważnego zachorowania. Nawet jeśli mąż wcześniej nie uzyskał środków z ubezpieczenia NW w związku z zawałem serca, to i tak świadczenie może nie zostać przyznane - chyba że ogólne Warunki Ubezpieczenia mówią inaczej. Pozdrawiam, Izabela Praska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Hey there, I am offering coupons and deals of amazing and famous brands and various products. You can buy any products for your any need through discounted prices from Netrockdeals. Not only that, you can also earn extra cashback. So start shopping and save incredible amount of money. coolwinks offer lenskart offers makemytrip offers goibibo offers FreshToHome Coupons healthkart coupon nike sale pepperfry coupon Ferns And Petals Coupon A2 Hosting coupons airtel broadband offers Airtel Digital TV Coupons Airtel Payments Bank Offers airtel recharge offers amazon pantry offer amazon prime video offer Crazy Domains Promo Code Dhgate coupons hueb coupons invideo coupons rosegal coupons netrockdeals blogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi