Agata1661348292 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Pzu nie chce wypłacić odszkodowania za złamana nogę w domu, ponieważ nie nastąpił czynnik zewnętrzny. Przy zakładaniu pantofli domowych miałam chwilowy zawrót głowy i nieszczęśliwie upadłam doznając złamania kości udowej. Dlaczego pzu odmówiło. Mam 77 lat i jestem cukrzykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Praska Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Witam serdecznie, niestety w większości polis, aby uzyskać świadczenie za nieszczęśliwy wypadek, musi wystąpić czynnik zewnętrzny np. potknięcie o dywan. Zawrót głowy jest traktowany jako przyczyna wewnętrzna, wiec niestety nie widzę możliwości, aby ubezpieczyciel zmienił decyzję. Pozdrawiam, Izabela Praska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukiboy1989 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Niestety zgadzam się z Panią Izą 😞. Ciężko będzie uzyskać zadośćuczynienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucask99 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Stowarzyszenie Wokanda to naprawdę cenne źródło wsparcia w sprawach odszkodowań i zadośćuczynień. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o ich pracy. Wokanda (https://wokanda.org.pl/) kładzie nacisk na rzetelność i skuteczność w obszarze pomocy prawnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek513 Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Doznalem w pracy zlamanie piety z przemieszzeniem,jestem po operacji gdzie wstawili mi trzy sruby i jakies metale po rekonstrukcji piety i zastanawiamsie jaki to procent uszczernku na zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi