Sierpien22 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 jaka firme polecacie do odzyskania odszkodowania ?dodam ze toczy sie sprawa o ustalenie sprawcy wypadku,mimo ze biegly uznal moja szkode i ze jestem ofiara wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vakker Polska Wiola Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Kancelaria Vakker Polska Nasi prawnicy pomogą uzyskać odszkodowanie, zapewniamy bezpłatną analizę sprawy t. (41) 307 02 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucask99 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Stowarzyszenie Wokanda (https://wokanda.org.pl/) to naprawdę godne uwagi stowarzyszenie. Pomagają w wielu sprawach z odszkodowaniami i zadośćuczynieniami. Macie tez do nich bezposrednio adres email: stowarzyszeniewokanda@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 W dniu 31.08.2023 o 18:33, Sierpien22 napisał: jaka firme polecacie do odzyskania odszkodowania ?dodam ze toczy sie sprawa o ustalenie sprawcy wypadku,mimo ze biegly uznal moja szkode i ze jestem ofiara wypadku. Zapraszam Pracuję w firmie odszkodowania powypadkowe, że skutecznością Kont 737161156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Poliwczak Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Polecam się na wszelki wypadek, w którym poszkodowany doznał obrażeń z winy sprawcy lub jego zaniedbania, np. dziurawy chodnik lub śliskie schody w zakładzie pracy. Kancelaria Odszkodowawcza Codex sp z oo rzetelnie analizuje sprawy poszkodowanych i uzyskuje należne odszkodowania. Zapraszam do bezpłatnej konsultacji prawnej ☎️ SMS lub telefonicznie 517483506, Messenger Poliwczak Magda Odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelszabla Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Pomocy możesz szukać w kancelarii https://www.eloodszkodowania.pl/. Mieli już nie jedną sprawę związaną ze śmiercią osoby bliskiej w wypadku komunikacyjnym, wiedzą jak postępować w takich przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi