Sierpien22 Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 jaka firme polecacie do odzyskania odszkodowania ?dodam ze toczy sie sprawa o ustalenie sprawcy wypadku,mimo ze biegly uznal moja szkode i ze jestem ofiara wypadku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakker Polska Wiola Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Kancelaria Vakker Polska Nasi prawnicy pomogą uzyskać odszkodowanie, zapewniamy bezpłatną analizę sprawy t. (41) 307 02 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucask99 Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Stowarzyszenie Wokanda (https://wokanda.org.pl/) to naprawdę godne uwagi stowarzyszenie. Pomagają w wielu sprawach z odszkodowaniami i zadośćuczynieniami. Macie tez do nich bezposrednio adres email: stowarzyszeniewokanda@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 W dniu 31.08.2023 o 18:33, Sierpien22 napisał: jaka firme polecacie do odzyskania odszkodowania ?dodam ze toczy sie sprawa o ustalenie sprawcy wypadku,mimo ze biegly uznal moja szkode i ze jestem ofiara wypadku. Zapraszam Pracuję w firmie odszkodowania powypadkowe, że skutecznością Kont 737161156 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena Poliwczak Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Polecam się na wszelki wypadek, w którym poszkodowany doznał obrażeń z winy sprawcy lub jego zaniedbania, np. dziurawy chodnik lub śliskie schody w zakładzie pracy. Kancelaria Odszkodowawcza Codex sp z oo rzetelnie analizuje sprawy poszkodowanych i uzyskuje należne odszkodowania. Zapraszam do bezpłatnej konsultacji prawnej ☎️ SMS lub telefonicznie 517483506, Messenger Poliwczak Magda Odszkodowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelszabla Posted July 19 Share Posted July 19 Pomocy możesz szukać w kancelarii https://www.eloodszkodowania.pl/. Mieli już nie jedną sprawę związaną ze śmiercią osoby bliskiej w wypadku komunikacyjnym, wiedzą jak postępować w takich przypadkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts