DonekPL Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam 2 tygodnie temu brałem udział w wypadku samochodowym byłem pasażerem samochodu który z niewyjaśnionych przyczyn złapał pobocza w wyniku czego dachował doznałem złamania obojczyka lewego z przemieszczeniem kości (potrzebna operacja i złożenie kości na śrubach) oraz złamania kręgu odcinka lędźwiowego kręgosłupa całkowity czas leczenia może oscylowac W okolicach 3 miesięcy, nie chce skarzyc kierowcy do sądu i tu pytanie czy mogę dostać odszkodowanie ubezpieczyciela pojazdu którym jechaliśmy dodam że pojazd miał aktualne ubezpieczenie OC oraz nnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareczek2088 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dzien dobry. Oczywiście że może Pan ubiegać się o odszkodowanie z OC sprawcy. Jeśli jest Pan zainteresowany to jestem do usług. Reprezentuje firmę która ma 15 letnie doświadczenie w odszkodwamaich. Chętnie pomogę. W razie zainteresowania proszę o kontakt. Na WhatsApp lub messenger 665895976. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Sordon Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Witam serdecznie, jako pasażer pojazdu ma Pan oczywiście możliwość ubiegać się o odszkodowanie z polisy OC pojazdu, którym się Pan poruszał, jeśli polisa NW obejmuje kierowcę i pasażera - także. Odszkodowanie obejmie nie tylko roszczenia za trwały uszczerbek na zdrowiu, ale może także dotyczyć utraconych dochodów, zwrotu kosztów leczenia, dojazdów czy opieki. Nie ma konieczności skarżenia kierowcy do sądu - postępowanie przeprowadza się polubownie wobec Ubezpieczyciela. W przypadku postępowania karnego - jeśli policja uzna, że doznał Pan obrażeń powyżej dni 7 może złożyć wniosek do sądu. Istnieje jednak możliwość np, warunkowego umorzenia kary, sprawca nie będzie wtedy skazany wyrokiem karnym. W przypadku pytań - zachęcam do kontaktu. Cytuj Pozdrawiam Marta Sordon Campter Odszkodowania tel. +48 795 005 188 ul. Oświęcimska 7, 42-700 Lubliniec www.campter.pl Skonsultuj bezpłatnie swoje prawa do odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vakker Polska Wiola Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Witam, tak jak powyżej została już napisane oczywiście należne jest odszkodowanie oraz dodatkowe świadczenia, np. zwrot kosztów leczenia, itp. Można samemu spróbować takowe uzyskać, gdyby był problem zapraszam do kontaktu bezpośrednio do mnie. Zapraszam również to zweryfikuje czy to co proponuje ubezpieczyciel jest adekwatne.. 530 969 179 Pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi