arek8765 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Witam serdecznie. Moja żona miała wypadek autem.Pan wjechał jej w tył auta.Doznała skręcenia i naderwanie odcinka szyjnego kręgosłupa.Już trzeci miesiąc jest na zwolnieniu.Ma jeszcze dodatkowo drętwienie rąk związane z odcinkiem szyjnym.Ma wizyty u lekarz ortopedy , neurologa , chirurga , psychiatra , rezonans ,w szpitalu po wypadku zrobiono tomograf,badanie przepływu tętnic szyjnych, badanie EMG . Chciałbym sam starać się o odszkodowanie dlatego mam kilka pytań. 1.Czy będą potrzebni jeszcze dodatkowi lekarze. 2.Ile za kilometr dojazdu do lekarza .Auto mondeo 2.0 TDCI . Ja sam muszę wozić żonę bo ona od tamtej pory nie jeździ autem. 3.Po wypadku byłem 9 dni na opiece straciłem około 1000zl. w pracy przez opiekę.Czy mogę się starać o różnicę dochodu podczas opieki i dodatkowo za samą opiekę 4.Ile można dostać za taki uraz żeby żony nie oszukali .Ubezpieczyciel Warta. 5.Czy papiery składać dopiero po zakończeniu całego leczenia bo nie wiemy jeszcze co wyjdzie z tym drętwieniem rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareczek2088 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dzien dobry. Zawsze lepiej jest jednak walczyć o odszkodowanie z pośrednikiem specjalista. Gdyby był Pan zainteresowany to zapraszam. Współpracuje z Kancelaria która ma 15 lat doświadczenia i ma bardzo wyskoka skuteczność na rynku. W razie chęci współpracy zapraszam do kontaktu tel lub sms 665895976. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek8765 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Witam. To forum jest po to żeby pomagać sobie na wzajem czy tylko namiary na kancelarie prawne.Od półtora miesiąca nikt mi nie odpowiedział na pytania tylko każdy wciska numery telefonów na kancelarie.Kiedyś miałem wypadek samochodowy i kancelaria nie uzyskała ani złotówki więcej co ja sam uzyskałem sam a bardzo dużo obiecywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelszabla Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Wejdź sobie na stronę kancelarii https://www.eloodszkodowania.pl/ i przeczytaj jakie dokumenty musisz dostarczyć, żeby zajęli się Twoją sprawą. Pracują tam rzetelni, z dużym doświadczeniem specjaliści. Na pewno znajdą dla Ciebie najlepsze rozwiązanie. Ich agenci terenowi dojeżdżają do domu. W całej Polsce działają nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi