gamon92 Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Witam wszystkich. Jakis czas temu na w szkole na sali gimnastycznej skrecilem sobie kolano,okazalo sie takze ze mam krwiak w kolanie(60ml) . Lekarz wykonał punkcje w kolanie i zalozyl gips na 3 tyg. Dzis zlozylem papiery do PZU. Chcialem sie dowiedziec ile moge dostac za skrecenie kolana i krwiaka w kolanie? prosze o odpowiedz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaromiko Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Przysługuje ci nie tylko roszczenie z tytułu ubezpieczenia własnego np NW ale i ubezpieczenia OC szkoły lub jej organu założycielskiego - i to calkowicie nie zaleznie gdyż w przeciwienstwie do ubezpieczen majatkowych w odszkodowaniach za zdrowie ograniczen niema Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamon92 Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 no dobra, ale ile mniej wiecej bede mogl dostac:P? nie musi byc dokladnie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siatkarka7 Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 ja za artroskopie i rekonstrukcje acl w sumie dostalam 3% - 270 zl... bez komisji lekarskiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arko Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ja miałem to samo z warty dali mi 3% a pzu mam komisje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now