MenschFeind Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 WitamPodczas gry w piłkę złamałem nogę. Miałem gips i musiałem leżeć w szpitalu. Teraz chce się starać o odszkodowanie. Muszę napisać opis zdarzenia. Pisał ktoś kiedyś coś takiego? jak to napisać żeby było dobrze? może są jakieś gotowe druki do pobrania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 HEj!Miałem kiedyś podobny problem, napisz po prostu dobry opis zdarzenia , gdzie i w jakich okolicznościach to miało miejsce.Pytanie z jakiego ubezpieczenia dochodzisz odszkodowania? Jeżeli jesteś zawodowym piłkarzem, a korzystasz z ubezpieczenia pracowniczego, to masz szanse na sporą kwotę Jeżeli nie...wypadek nie miał związku z pracą, to nie dostaniesz nic. Chyba że masz własne ubezpieczenie? to zależy od sumy ubezpieczenianara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenschFeind Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 Mam wlasne ubezpieczenie w PZU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Nic prostszego napisać taki opis, jak opowiadanie z podstawówki;)Ale co do kwoty odszkodowania - to naprawdę nie będzie nic wielkiego, złamana noga? zajrzyj do tabeli , czy w ogóle twoje ubezpieczenie mówi o odszkodowaniach za złamanie,daj znać co i jakpozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts