agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 wsiąść do pociągu byle jakiego,nie dbać o bagaż nie dbać o bilet,,,,Marylka chyba nie przewidziała że skończyć się to może w dzisiejszych czasach kradzieżą bagażu i wysiadką przymusową na kolejnej stacji...no i sprawą za wykroczenie to taka dygresja chyba za długo siedzę w domu..dodam na usprawiedliwienie że mieszkam koło torów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote:iście Shekspirowskie dylematy....hmmm ja mam się strzec???może jakieś szczegóły....Wczoraj już Ci dałem popalić, dzisiaj odpuszczam. Dziś ja poprawnie tylko o rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: dobrze że nie do bezprawia Cie ten pociąg wiezie ostrzeżenie ? jakie bezprawie, tu sami dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 to prawda...okrutnik z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:dobrze że nie do bezprawia Cie ten pociąg wiezieostrzeżenie ? jakie bezprawie, tu sami dorośli a więc pytanie - co autor miał na myśli?i miało być o rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ja myślę że musimy wrócić do core-topic'u, bo zaczynamy znowu zbaczać ... i znowu zostaniemy sami na forum Jak nadwyrężę nogę, tozaczynam mnie boleć. Dzisiaj pochodziłem ze 20 metrów o jednej kuli (oczywiście z tym moim odszczepem w środku) i noga bardzo mi opuchła. Próbowaliście juz o jednej kuli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 nie.przywiązałam się do obu...ale czym więcej chodzę to pewniej stawiam chorą nogę i mocniej ją dociskam.a u Ciebie jak z jazdą autem? korel chyba już za późno nawet anita uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 opuchlizna to moje drugie imię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote:nie.przywiązałam się do obu...ale czym więcej chodzę to pewniej stawiam chorą nogę i mocniej ją dociskam.a u Ciebie jak z jazdą autem?korel chyba już za późno nawet anita uciekła Dawno nie próbowałem jeździć, musze w ten weekend sprawdzic jak mi teraz idzie prowadzenia auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja się boję hamowania...i jakiś niespodzianek na drodzę, które wymagaja szybkich reakcji.no i dziarskich staruszek na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 nie chce później śrubek zbierać...czuję się jak terminator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote:ja się boję hamowania...i jakiś niespodzianek na drodzę, które wymagaja szybkich reakcji.no i dziarskich staruszek na drodze...załóż nogę na nogę, to hamulec będziesz miałą pod zdrową nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłA ja miałam wczoraj ale chłopaki mi humor poprawili...najpierw mnie od wysokich powyzywali, czepnęli się mojej przyszłej niedoszłej garderoby... i wogóle ubaw po pachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:ja się boję hamowania...i jakiś niespodzianek na drodzę, które wymagaja szybkich reakcji.no i dziarskich staruszek na drodze...załóż nogę na nogę, to hamulec będziesz miałą pod zdrową nogąszowinista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote:JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłAAnita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.Chyba że to coś innego. Za mało Martini Bianco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Anita, a może Ty jakie filmy od Maczka oglądała ? One ciężkie takie som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 no i co żeś narobił? na dobre anitkę zraziłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:anita wrote:JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłAAnita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.Chyba że to coś innego. Za mało Martini Bianco ?kOREL...PATRZE NA TWOJE RTG... I ZUPELNIE PODOBNE DO MOJEGO JEST, A CO DO MARTINI TO CHETNIE BYM SIE NAPIłA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 poszła się napić jak zobaczyła Twoje rtg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:ja się boję hamowania...i jakiś niespodzianek na drodzę, które wymagaja szybkich reakcji.no i dziarskich staruszek na drodze...załóż nogę na nogę, to hamulec będziesz miałą pod zdrową nogąszowinistaja to tylko taką maske przywdziewam, żeby nie myśleć o odszczepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:anita wrote:JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłAAnita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.Chyba że to coś innego. Za mało Martini Bianco ?wlasnie oglądałem RTg straszne złamanie ja mam podobne ale coś takiego z boczku to mi nie odsawało ...jutro zrobie fotki do galerii to zobaczysz niby podobne złamanie ale mam tylko po 1 srubce a nie TYle co TY a wogole czujesz jae pod palcami jak macasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 a my znowu o rtg i alkoholu...a podobno to konflikt jest między nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: poszła się napić jak zobaczyła Twoje rtg Ale to też element prawidłowej rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 NO BA!!! iDE SPAć , JUZ MNIE TO WSZYSTKO TAK WKURZA ZE NORMALNIE NO NIE POTRAFIE TEGO OPISAC, NAJGORSZE ZE JUZ POL ROKU O KULACH I NIKT MI NIE POTRAFI POWIEDZIEC ILE JESZCZE TEJ MECZARNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: NO BA!!! iDE SPAć , JUZ MNIE TO WSZYSTKO TAK WKURZA ZE NORMALNIE NO NIE POTRAFIE TEGO OPISAC, NAJGORSZE ZE JUZ POL ROKU O KULACH I NIKT MI NIE POTRAFI POWIEDZIEC ILE JESZCZE TEJ MECZARNI Ja bym Oddał Tobie swoj zrost abys polata ale sam nie wiem czy GO mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 pol27 wrote:korel wrote:anita wrote:JESTEM, DZISIAJ JA MAM DOłAAnita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.Chyba że to coś innego. Za mało Martini Bianco ?wlasnie oglądałem RTg straszne złamanie ja mam podobne ale coś takiego z boczku to mi nie odsawało ...jutro zrobie fotki do galerii to zobaczysz niby podobne złamanie ale mam tylko po 1 srubce a nie TYle co TY a wogole czujesz jae pod palcami jak macasz?Tak są lekko wyczywalne Poza tym jak obmacuję tę nogę, to przede wszystkim czuję koniec odszczepu z przodu nogi, który widac pod skórą jak taką górkę I jak tak się już wziąłem za to macanie, to skóra stopy od chorej nogi jest jak u niemowlaka, a ta od zdrowej jak u Cejrowskiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 pol27 wrote: anita wrote: NO BA!!! iDE SPAć , JUZ MNIE TO WSZYSTKO TAK WKURZA ZE NORMALNIE NO NIE POTRAFIE TEGO OPISAC, NAJGORSZE ZE JUZ POL ROKU O KULACH I NIKT MI NIE POTRAFI POWIEDZIEC ILE JESZCZE TEJ MECZARNI Ja bym Oddał Tobie swoj zrost abys polata ale sam nie wiem czy GO mam DZIEKI POL DOCENIAM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 pol27 wrote: anita wrote: NO BA!!! iDE SPAć , JUZ MNIE TO WSZYSTKO TAK WKURZA ZE NORMALNIE NO NIE POTRAFIE TEGO OPISAC, NAJGORSZE ZE JUZ POL ROKU O KULACH I NIKT MI NIE POTRAFI POWIEDZIEC ILE JESZCZE TEJ MECZARNI Ja bym Oddał Tobie swoj zrost abys polata ale sam nie wiem czy GO mam pol jesteś drugi po maczku my hero...i brawo za ofiarność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:pol27 wrote:korel wrote:Anita, Anita. Zobacz na moje RTG. Od razu Ci się nastrój poprawi.Chyba że to coś innego. Za mało Martini Bianco ?wlasnie oglądałem RTg straszne złamanie ja mam podobne ale coś takiego z boczku to mi nie odsawało ...jutro zrobie fotki do galerii to zobaczysz niby podobne złamanie ale mam tylko po 1 srubce a nie TYle co TY a wogole czujesz jae pod palcami jak macasz?Tak są lekko wyczywalne Poza tym jak obmacuję tę nogę, to przede wszystkim czuję koniec odszczepu z przodu nogi, który widac pod skórą jak taką górkę I jak tak się już wziąłem za to macanie, to skóra stopy od chorej nogi jest jak u niemowlaka, a ta od zdrowej jak u Cejrowskiego ... no ja tez czuje górke ale srubki to wogole czuje a masz ta nozke opuchnieta moze niemasz ale ja nie doczytalem postow heheh ja mam nozke jak szczypiorek czasami jakas dziwna jest ale wiemze TO moja hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi