agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maczek wrote: korel wrote: anita wrote: A nie kazała ci kupic krajalnicy do paznokci u nóg???? Radzę sobie sekatorem do żywopłotu Stosowalem podobny patent może djaksem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam to tez jest dobre, bo i na żarciu można zaoszczędzić i kły można stępić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote: anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam to tez jest dobre, bo i na żarciu można zaoszczędzić i kły można stępić język wyostrzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. a ja myślałam że Ty tylko liptona suszysz na kaloryferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Maczek, szykuj galerię, bo laski poszukują wrażeń artystycznych. Może jakieś biennale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote: Maczek, szykuj galerię, bo laski poszukują wrażeń artystycznych. Może jakieś biennale ? Uno momento seniore Korel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. a ja myślałam że Ty tylko liptona suszysz na kaloryferze Wszystko susze, lacznie z majtkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote: Maczek, szykuj galerię, bo laski poszukują wrażeń artystycznych. Może jakieś biennale ? a mówiłeś że Ty prosty chłopak i Lyncha nie czaisz...a tu proszę z biennalami wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. W sumie mam podobny przepis tylko jeszcze z kozą z nosa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: maczek wrote: anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. W sumie mam podobny przepis tylko jeszcze z kozą z nosa:P Mmmmm koza.... SMAKOWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: maczek wrote: anita wrote: maku maku a nie próbowałeś obgryzać???? polecam Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. W sumie mam podobny przepis tylko jeszcze z kozą z nosa:P buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa simply is the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: maczek wrote: Ja obcinalem, potem podsuszalem na kaloryferze i jak juz byly takie ekstra chrupiace to mieszalem z majonezem, musztarda, pesto i rodzynkami i jadlem - tak mi polecil chinski lekarz, specjalista od zrostow - Huan Hong Lee. W sumie mam podobny przepis tylko jeszcze z kozą z nosa:P Mmmmm koza.... SMAKOWA! maku ty to sie znasz a rzeczy..., może poczestujemy resztę forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote:maczek wrote:anita wrote:W sumie mam podobny przepis tylko jeszcze z kozą z nosa:PMmmmm koza.... SMAKOWA! maku ty to sie znasz a rzeczy..., może poczestujemy resztę forumowiczów:)ja dziękuję = jestem po obfitej kolacjinie przepadam za obcą kuchnią...wolę domowe żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: maczek wrote: anita wrote: W sumie mam podobny przepis tylko jeszcze z kozą z nosa:P Mmmmm koza.... SMAKOWA! maku ty to sie znasz a rzeczy..., może poczestujemy resztę forumowiczów:) Po co??? Bedzie wiecej dla nas :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maku aga lubi tylko swoje kozy...trudno..., wiecej dla nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Kurde, ale mi Anita smaka narobiłaś... chyba jakąś kolacyjkę wszamię zaraz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Maczek, szykuj galerię, bo laski poszukują wrażeń artystycznych. Może jakieś biennale ? a mówiłeś że Ty prosty chłopak i Lyncha nie czaisz...a tu proszę z biennalami wyskakuje prosty=nieskomplikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Maczek, szykuj galerię, bo laski poszukują wrażeń artystycznych. Może jakieś biennale ? a mówiłeś że Ty prosty chłopak i Lyncha nie czaisz...a tu proszę z biennalami wyskakuje prosty=nieskomplikowany jasneeee i jeszcze powiedz że do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: maku aga lubi tylko swoje kozy...trudno..., wiecej dla nas:) nie no...nie będę Was objadać....maczek nie mogę wpaść na tą kolację jutro co mnie zaprosiłeś..jak dla mnie masz zbyt orientalny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: maku aga lubi tylko swoje kozy...trudno..., wiecej dla nas:) nie no...nie będę Was objadać....maczek nie mogę wpaść na tą kolację jutro co mnie zaprosiłeś..jak dla mnie masz zbyt orientalny gust Agula a co wolalabys cos tradycyjnego??? taki chlopak jak maku lubi eksperymentowac kulinarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 nie wiem jak Wy ale ja czekam na pokaz filmów rtg Korela - nawet zaopatrzyłąm się w popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: a mówiłeś że Ty prosty chłopak i Lyncha nie czaisz...a tu proszę z biennalami wyskakuje prosty=nieskomplikowany jasneeee i jeszcze powiedz że do wzięcia już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: maku aga lubi tylko swoje kozy...trudno..., wiecej dla nas:) nie no...nie będę Was objadać....maczek nie mogę wpaść na tą kolację jutro co mnie zaprosiłeś..jak dla mnie masz zbyt orientalny gust Agula a co wolalabys cos tradycyjnego??? taki chlopak jak maku lubi eksperymentowac kulinarnie właśnie to mnie matwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: nie wiem jak Wy ale ja czekam na pokaz filmów rtg Korela - nawet zaopatrzyłąm się w popcorn heheeheheheh, premiera w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: nie wiem jak Wy ale ja czekam na pokaz filmów rtg Korela - nawet zaopatrzyłąm się w popcorn heheeheheheh, premiera w końcu ja mam w I rzędzie miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote: nie wiem jak Wy ale ja czekam na pokaz filmów rtg Korela - nawet zaopatrzyłąm się w popcorn Uważaj, jak w multikinie Maczka zaserwują Ci "orzeszki w czekoladzie" to sprawdź co jest w środku, bo kurzarz rzeczywiście egzotyczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja na szarym końcu usięde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel mogę zaprosić rodziców na Twoją premierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi