agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote:to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiająEee tam, przecie pisałem koledze ... po co brnąć w nieznane Jak tam przy sobocie ?wszyscy się gdzieś wypuścili i człowiek-inwalida zostaje sam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ja czuję się obrażona....wiedziałam że w końcu mi ktoś dołoży na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 nokałt (czyt. nokaut) po prostu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 i to przez kogo??? Kanta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Aga - kantem go Albo o kant... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: i to przez kogo??? Kanta... To lepiej przejdźmy na Sokratesa (i wcale nie mam na myśli takiego brazylijskiego piłkarza). ten to przynajmniej powiedział: wiem że nic nie wiem. To pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja tam wole Kartezjusza - myślę więc jestem... (i zniknąłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało? Dlatego, że niedługo będziesz miała 666 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 i własnie Maczek dzięki Tobie zrozumiałam że najlepszym wyjściem będzie opuszczenie forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało? Oj czepiliśta się tego bidnego Kanta. On to taki zboczony był, bo nudny jak flaki z olejem ... a wy myśleliśta że zboczony bo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Kochani, wróciłam, uffcały dzień chodziłam na dwóch nogach i dwóch kulach Kolano... zgina się, ale prawie nie mieści się w spodniach - takie opuchnięte Ale nawet zakupy zrobiłam Gdzieś tam czytałam o frani - to prawda, znajoma pożyczyła od rodziny ze wsi na czas rehabilitacji i bardzo sobie chwaliła.Widzę, że się nie nudziliście tej soboty w swoim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 mój tok myślenia jest zbyt ciężki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: mój tok myślenia jest zbyt ciężki... Agula, każdy ma - że tak ładnie powiedzieć - indywidualne poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote:mój tok myślenia jest zbyt ciężki...Ale Cię wzięło, tu juz nawet danonek chyba nie pomoże.Ew. tequila Maczka (jeśli jej już nie opróżnił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: mój tok myślenia jest zbyt ciężki... no future ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: mój tok myślenia jest zbyt ciężki... Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu Ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ciacho wrote: agula wrote: mój tok myślenia jest zbyt ciężki... Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost Chłopie, masz szczęście że to foeum internetowe, bo w realu zaliczyłbyś od Aguli. A wczoraj sama straszyła mnie swoim sierpowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 agula wrote: i własnie Maczek dzięki Tobie zrozumiałam że najlepszym wyjściem będzie opuszczenie forum... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! TYLKO NIE TOOOOO!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 korel wrote:Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu Ktoś wie ?Forum sie samo nie odswieza, to nie jest samograj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Aga !!! Wracaaaaaaaaaaaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 czytałem o tym śerpowym i przemyślałem to jeszcze mnie namierzy i co zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 O kurde, cały dzień nieobecności i tyle się wydarzylo... Hmm... myślę, że Aga ma wporządku tok myślenia, myślę również, że powinno się brać niektóre napisane tu teksty z przymrużeniem oka - mam na myśli te niezwiązane ze zdrowiem i róznego rodzaju poradami. Ciacho, trzeba nabrać troszkę dystansu do wszystkiego, każdemu z nas troszkę bije korba jak sie siedzi ciągle w domu i nie ma co robić a jedna z nielicznych rozrywek jest forum odszkodowań na którym w zasadzie gadamy o wszystkim i o niczym. Własnie dlatego ze tak gadamy to... nadal gadamy bo gdybysmy pisali tylko o zrostach i odłamkach to albo bysmy wyczerpali juz tematy albo bylibyśmy totalnymi sztywniakami. A ze dobrała się tu grupa wporządku ludzi to ciągnijmy dalej to forum bo jest fajne. I myśle że Aga nie chciała nic nikomu tutaj na powaznie podpasc, ba, chyba należą sie jej przeprosiny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 matko i córko! zostawić was na jeden dzień...;)Zaraz wszyscy pojdą do kąta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No dziś nie poszło nam najlepiej Ale nocka ukoi emocje i jutro będzie OK. Wiem to z dobrze poinformowanych źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Anita, zyjesz!!! Ja mam goraczke i majacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 witam wszystkich.nie można aż tak długo dać sie prosić.jeszcze w końcu by Wam sie znudziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi