Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

agula wrote:
to mi pojechałeś ciacho .weź sobie w google - wiesz to taka strona jest - wbij Immanuel Kant...może wtedy zrozumiesz o czym niektórzy rozmawiają
Eee tam, przecie pisałem koledze ... po co brnąć w nieznane ;)

Jak tam przy sobocie ?
wszyscy się gdzieś wypuścili i człowiek-inwalida zostaje sam ...:(

agula wrote:

i to przez kogo??? Kanta...

To lepiej przejdźmy na Sokratesa (i wcale nie mam na myśli takiego brazylijskiego piłkarza). ten to przynajmniej powiedział: wiem że nic nie wiem. To pasuje ;)

agula wrote:

Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało?

Dlatego, że niedługo będziesz miała 666 postów ;)

agula wrote:

Korel Ty mi lepiej wytłumacz o co chodzi...dlaczego Ty o zboczeniach rozprawiałeś a mi się dostało?

Oj czepiliśta się tego bidnego Kanta. On to taki zboczony był, bo nudny jak flaki z olejem ... a wy myśleliśta że zboczony bo co ?

Kochani, wróciłam, uff

cały dzień chodziłam na dwóch nogach i dwóch kulach :) Kolano... zgina się, ale prawie nie mieści się w spodniach - takie opuchnięte :( Ale nawet zakupy zrobiłam :)

Gdzieś tam czytałam o frani - to prawda, znajoma pożyczyła od rodziny ze wsi na czas rehabilitacji i bardzo sobie chwaliła.

Widzę, że się nie nudziliście tej soboty w swoim towarzystwie ;)

agula wrote:

mój tok myślenia jest zbyt ciężki...

Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost

Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu :(

Ktoś wie ?

ciacho wrote:

agula wrote:

mój tok myślenia jest zbyt ciężki...

Przepraszam agula nic zlego nie miałem namyśli troche mnie ponioslo cofam wszystko to chyba przez to czekanie na zrost

Chłopie, masz szczęście że to foeum internetowe, bo w realu zaliczyłbyś od Aguli. A wczoraj sama straszyła mnie swoim sierpowym :D

agula wrote:

i własnie Maczek dzięki Tobie zrozumiałam że najlepszym wyjściem będzie opuszczenie forum...

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! TYLKO NIE TOOOOO!!!!!!!!!!

korel wrote:
Maczek, ty jesteś spec od tego. Czy forum może mi się automatycznie odświeżać, jak nadejdzie nowy post ? Jak zapomne klikać odświeżanie, to wiszę stale w jednym miejscu :(

Ktoś wie ?
Forum sie samo nie odswieza, to nie jest samograj ;)

O kurde, cały dzień nieobecności i tyle się wydarzylo... Hmm... myślę, że Aga ma wporządku tok myślenia, myślę również, że powinno się brać niektóre napisane tu teksty z przymrużeniem oka - mam na myśli te niezwiązane ze zdrowiem i róznego rodzaju poradami. Ciacho, trzeba nabrać troszkę dystansu do wszystkiego, każdemu z nas troszkę bije korba jak sie siedzi ciągle w domu i nie ma co robić a jedna z nielicznych rozrywek jest forum odszkodowań na którym w zasadzie gadamy o wszystkim i o niczym. Własnie dlatego ze tak gadamy to... nadal gadamy :) bo gdybysmy pisali tylko o zrostach i odłamkach to albo bysmy wyczerpali juz tematy albo bylibyśmy totalnymi sztywniakami. A ze dobrała się tu grupa wporządku ludzi to ciągnijmy dalej to forum bo jest fajne. I myśle że Aga nie chciała nic nikomu tutaj na powaznie podpasc, ba, chyba należą sie jej przeprosiny. Pozdro