ciacho Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Czy to dobry objaw jak w stawie skokowym zaczyna strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pgb1979 wrote:Przesłałem Maczkowi już zdjęcia.Pierwsze urzadzenie służy do pobudzenia receptorów stopy oraz uruchomienia stawu skokowego ruchami stopy przód-tył. Podczas ćwiczeń pracuje również w niewielkim stopniu staw kolanowy. Urządzenie zbudowane z drewnianych rolek z kolcami.Drugie urządzenie to poduszki, w których jest powietrze. Pracując na tym ruszamy we wszystkie strony stopą pobudzając do ruchu stawy skokowe.Trzecie urzadzenie to również poduszka z powietrzem, która dodatkowo posiada kolce. W związku z tym ćwiczymy stawy skokowe stopy oraz pobudzamy receptory.Tą poduszkę z kolcami kupiłem sobie do domu. Wykorzystuje ją wówczas gdy siedzę np. przy stole a noga opuszczona jest na podłogę. Stopa wtedy cały czas pracuje co umożliwia swobodny przepływ krwi a przy okazji trening stawów. A wiadomo, że w pierwszych miesiacach po złamaniu gdy stopę mamy w dole to robi się czerwono-sina. Ta poduszka i pozostałe urządzenia zapobiegają temu.full wypas i to jeszcze z instrukcją obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: Eee tam, co jest fajnego w gapieniu sie jak koles jezdzi w kolko? zero patriotyzmu w Tobie...można zadać analogiczne pytanie co do 22 facetów ganiających za jedna piłką Dokładnie Aga - co jest fajnego w 22 facetach uganiających się za piłką??? Nie kumam tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ciacho wrote: Czy to dobry objaw jak w stawie skokowym zaczyna strzelać Bedzie strzelac i chrupac dopoki dobrze nie rozruszasz. Nie ma sie czym martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: mam pytanie do korzystających z dwóch lasek.mianowicie chodzi o łokcie.zrobiły mi się urodziwe kulki tuż koło zgięcia i nie wiem czy źródłem tego jest przepychanie się nimi w publicznych ośrodkach zdrowia czy to po prostu efekt uboczny towarzystwa kul Aga, podeslij fotke to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:mam pytanie do korzystających z dwóch lasek.mianowicie chodzi o łokcie.zrobiły mi się urodziwe kulki tuż koło zgięcia i nie wiem czy źródłem tego jest przepychanie się nimi w publicznych ośrodkach zdrowia czy to po prostu efekt uboczny towarzystwa kul Aga, podeslij fotke to ocenimy to może niech pgb swoje podeśle ja się wstydzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: Eee tam, co jest fajnego w gapieniu sie jak koles jezdzi w kolko? zero patriotyzmu w Tobie...można zadać analogiczne pytanie co do 22 facetów ganiających za jedna piłką Dokładnie Aga - co jest fajnego w 22 facetach uganiających się za piłką??? Nie kumam tego... Dobrze że ja jestem wyrozumiały i mogę siedzieć przed kompem a także jak potrzeba to i na sali rozpraw choc niektórzy w tych zajęciach nie widzą nic ekscytującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:maczek wrote:agula wrote:mam pytanie do korzystających z dwóch lasek.mianowicie chodzi o łokcie.zrobiły mi się urodziwe kulki tuż koło zgięcia i nie wiem czy źródłem tego jest przepychanie się nimi w publicznych ośrodkach zdrowia czy to po prostu efekt uboczny towarzystwa kul Aga, podeslij fotke to ocenimy to może niech pgb swoje podeśle ja się wstydzę...Ja się publicznie nie obnażam. Ale Aga jeśli tak usilnie chcesz zobaczyć moje kuleczki to może jak wyzdrowiejemy... hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pgb1979 wrote: maczek wrote: agula wrote: zero patriotyzmu w Tobie...można zadać analogiczne pytanie co do 22 facetów ganiających za jedna piłką Dokładnie Aga - co jest fajnego w 22 facetach uganiających się za piłką??? Nie kumam tego... Dobrze że ja jestem wyrozumiały i mogę siedzieć przed kompem a także jak potrzeba to i na sali rozpraw choc niektórzy w tych zajęciach nie widzą nic ekscytującego. pijesz do mnie czy do maka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: pgb1979 wrote: maczek wrote: Dokładnie Aga - co jest fajnego w 22 facetach uganiających się za piłką??? Nie kumam tego... Dobrze że ja jestem wyrozumiały i mogę siedzieć przed kompem a także jak potrzeba to i na sali rozpraw choc niektórzy w tych zajęciach nie widzą nic ekscytującego. pijesz do mnie czy do maka? chyba do nas razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:maczek wrote:Aga, podeslij fotke to ocenimy to może niech pgb swoje podeśle ja się wstydzę...Ja się publicznie nie obnażam. Ale Aga jeśli tak usilnie chcesz zobaczyć moje kuleczki to może jak wyzdrowiejemy... hehehe...hehehehe nie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: pgb1979 wrote: Dobrze że ja jestem wyrozumiały i mogę siedzieć przed kompem a także jak potrzeba to i na sali rozpraw choc niektórzy w tych zajęciach nie widzą nic ekscytującego. pijesz do mnie czy do maka? chyba do nas razem no to dawaj Go na tą salę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 no i uciekł Piotruś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ps, ja bardzo lubię piłkęto tak na przyszłość jakby ktoś znowu miał coś przeciwko mojemu spojrzeniu na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Hehehe... no coś Ty ja jestem wystarczająco zdystansowany do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pgb1979 wrote: Hehehe... no coś Ty ja jestem wystarczająco zdystansowany do wszystkiego widać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Wow, co mnie ominęło, zabawy w kulki. Każdy ma swoje. Agula w łokciach, co do reszty to dzielnie reprezenbtował nas Pgb. Ale jakby było mało każdy może sobie jeswzcze utoczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Agula, a te kulki, to maja być na skórze, czy pod skórą, na samym łokciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 one są tuż przy łokciu.pod skórą i są twardę jak kość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:Wow, co mnie ominęło, zabawy w kulki. Każdy ma swoje. Agula w łokciach, co do reszty to dzielnie reprezenbtował nas Pgb.Ale jakby było mało każdy może sobie jeswzcze utoczyć ... bardzo dzielnie ,nawet szastał niemoralną propozycją wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:one są tuż przy łokciu.pod skórą i są twardę jak kość...No gdybyś przywaliła gdzieś łokciem, to rozumiem, powinny tam być Ale rozumiem, że pojawiły się z tak zwanego nienacka ?Pewnie to musisz jakoś wymasować z jakąś maścią. No nie wiem, pomogłem Ci ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 jasne Korel...Twoja uwaga dla moich dolegliwości jest bezcenna.od razu wydały mi się mniejsze...oswajam się z niminikomu łokciem nie przywaliłam i są z tzw. nienacka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:Wow, co mnie ominęło, zabawy w kulki. Każdy ma swoje. Agula w łokciach, co do reszty to dzielnie reprezenbtował nas Pgb.Ale jakby było mało każdy może sobie jeswzcze utoczyć ... bardzo dzielnie ,nawet szastał niemoralną propozycją wizualizacjiNo to pgb jest że tak powiem rozrzutny A Maczek miałby zrobić z tego podstronkę ... ? :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Wow, co mnie ominęło, zabawy w kulki. Każdy ma swoje. Agula w łokciach, co do reszty to dzielnie reprezenbtował nas Pgb.Ale jakby było mało każdy może sobie jeswzcze utoczyć ... bardzo dzielnie ,nawet szastał niemoralną propozycją wizualizacjiNo to pgb jest że tak powiem rozrzutny A Maczek miałby zrobić z tego podstronkę ... ? :mad:niezła myśl Korel Ty to masz pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:jasne Korel...Twoja uwaga dla moich dolegliwości jest bezcenna.od razu wydały mi się mniejsze...oswajam się z niminikomu łokciem nie przywaliłam i są z tzw. nienacka...Staraj się nie oswajać z nimi. Może odpuść sobie długie spacery o kulach na parę dni Powinien Cię za to boleć gł. palec wskazujący od pokazywania innym co mają Ci podać, zrobić, itd. , Pani Kierowniczko A poza tym jak piszesz do nas, to nie leżysz sobie właśnie na tym łokciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:bardzo dzielnie ,nawet szastał niemoralną propozycją wizualizacjiNo to pgb jest że tak powiem rozrzutny A Maczek miałby zrobić z tego podstronkę ... ? :mad:niezła myśl Korel Ty to masz pomysły Ale to kino od pgb tylko dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:jasne Korel...Twoja uwaga dla moich dolegliwości jest bezcenna.od razu wydały mi się mniejsze...oswajam się z niminikomu łokciem nie przywaliłam i są z tzw. nienacka...Staraj się nie oswajać z nimi. Może odpuść sobie długie spacery o kulach na parę dni Powinien Cię za to boleć gł. palec wskazujący od pokazywania innym co mają Ci podać, zrobić, itd. , Pani Kierowniczko A poza tym jak piszesz do nas, to nie leżysz sobie właśnie na tym łokciu ?nie mam laptopa na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:jasne Korel...Twoja uwaga dla moich dolegliwości jest bezcenna.od razu wydały mi się mniejsze...oswajam się z niminikomu łokciem nie przywaliłam i są z tzw. nienacka...Staraj się nie oswajać z nimi. Może odpuść sobie długie spacery o kulach na parę dni Powinien Cię za to boleć gł. palec wskazujący od pokazywania innym co mają Ci podać, zrobić, itd. , Pani Kierowniczko A poza tym jak piszesz do nas, to nie leżysz sobie właśnie na tym łokciu ?nie mam laptopa na kolanachJa nie, dla facetów to niebezpieczne, bo zasilacz może poparzyć kulki (te co to wiesz Pgb pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:No to pgb jest że tak powiem rozrzutny A Maczek miałby zrobić z tego podstronkę ... ? :mad:niezła myśl Korel Ty to masz pomysły Ale to kino od pgb tylko dla Ciebie Ja juz powiedziałem, w necie się nie obnażam, moje skarby pokazuje tylko wybrańczyniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:No to pgb jest że tak powiem rozrzutny A Maczek miałby zrobić z tego podstronkę ... ? :mad:niezła myśl Korel Ty to masz pomysły Ale to kino od pgb tylko dla Ciebie myślisz że nie wyświetli swojego seansu dla innych?ja sądzę że On nie jest takim egoistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi