Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

widzę, zboczyliśmy nieco ;)

Ciacho wyszło super - poczęstowałabym, ale moźe do piwka kiedyś podrzucę :)

Agula, może masz źle ustawioną wysokość kul? Ja chodzę już ponad 3 m-ce i nic dziwnego nie stworzyło mi się.

korel wrote:
agula wrote:
korel wrote:
Staraj się nie oswajać z nimi. Może odpuść sobie długie spacery o kulach na parę dni :) Powinien Cię za to boleć gł. palec wskazujący od pokazywania innym co mają Ci podać, zrobić, itd. , Pani Kierowniczko :)

A poza tym jak piszesz do nas, to nie leżysz sobie właśnie na tym łokciu ?
nie mam laptopa na kolanach
Ja nie, dla facetów to niebezpieczne, bo zasilacz może poparzyć kulki (te co to wiesz Pgb pisał... :)
czas zmienić temat.

lisiu wrote:
widzę, zboczyliśmy nieco ;)
Ciacho wyszło super - poczęstowałabym, ale moźe do piwka kiedyś podrzucę :)
Agula, może masz źle ustawioną wysokość kul? Ja chodzę już ponad 3 m-ce i nic dziwnego nie stworzyło mi się.
też mi to przeszło przez myśl...ale to ustawiał mi rehabilitant więc chyba wie co robi
złożę reklamacje

agula wrote:

korel wrote:

agula wrote:

nie mam laptopa na kolanach

Ja nie, dla facetów to niebezpieczne, bo zasilacz może poparzyć kulki (te co to wiesz Pgb pisał... :)

czas zmienić temat.

Sama zaczęła gadać o kulkach, a jak my z Korelem się nakręciliśmy to wymięka. Ehhh te kobiety, nigdy za nimi nie trafisz ;)

pgb1979 wrote:
agula wrote:
korel wrote:
czas zmienić temat.
Sama zaczęła gadać o kulkach, a jak my z Korelem się nakręciliśmy to wymięka. Ehhh te kobiety, nigdy za nimi nie trafisz ;)
nie wiedziałam że masz takie seksualne podejście do krągłości na moich łokciach;)
zapomnijmy o tym..nie było tematu

tylko mam nadzieje że nie zrani to uczuć PGB....na pocieszenie Piotruś=mam takie same KULE jak Ty...tylko inny kolor.ja mam niebieskie a Ty chyba zielone....nie ma co się wstydzić

:D

Jezu, czemu ja jestem wiecznie taki głodny ... :( Lisiu mówiła że ma jakies ciacho (bez obrazy) do wszamania.

Ciężko utrzymać wagę. Takie ssanie to chyba od tych wszystkich pastylek i zastrzyków ?

trzymajcie za mnie jutro kciuki - ok. 8.30 mam wizytę u lekarza i może się okazać, że zrzucę pozostałą część gipsu :) albo nie :(

nawet teścia ściągam na jutro, żeby zaczął mnie wozić na rehabilitację. Biedak przejedzie 320 km, więc wstyd by był gdyby zostawili mi tego gipsowego kalosza...

lisiu wrote:
dziś cały dzień żywiłam się ciachem drożdżowym :) Niestety, od jutra muszę się zacząć odtłuszczać. Mam sprawdzoną dietkę, gdybyście chcieli skorzystać :)
Pewnie, dawaj przepis.

A propos takiego ciasta, ja to jeszcze smaruję je masłem i wcinam jak kromki chleba. Super, ale trochę kalorii jest do spalenia.

korel wrote:
lisiu wrote:
dziś cały dzień żywiłam się ciachem drożdżowym :) Niestety, od jutra muszę się zacząć odtłuszczać. Mam sprawdzoną dietkę, gdybyście chcieli skorzystać :)
Pewnie, dawaj przepis.

A propos takiego ciasta, ja to jeszcze smaruję je masłem i wcinam jak kromki chleba. Super, ale trochę kalorii jest do spalenia.
Najpierw powiem, że nie mam silnej woli, a tłuszczyk zbieram przede wszystkim ze słodyczy, bez których nie mogę żyć... Aż w końcu, w pewnym wieku zaczęło się odkładać tu i ówdzie.
Kupiłam książkę dr Agatsona Dieta South Beach i z ręką na sercu mówię - DZIAŁA! Nie musisz być głodny bo wcinasz rzeczy jadalne.
Pierwsze trzy dni są najgorsze, a potem... luzik :) choć musicie jeszcze z nią poczekać do zrostu - eliminuje nabiał na początku.

agula wrote:
tylko mam nadzieje że nie zrani to uczuć PGB....na pocieszenie Piotruś=mam takie same KULE jak Ty...tylko inny kolor.ja mam niebieskie a Ty chyba zielone....nie ma co się wstydzić
Teraz juz bez podtekstów. Powaznie od tych kul wyskoczyly Ci jakies kulki? Wiesz jak to jest, czlowiek dopiero zaczyna oglądac swoje ciało dokładniej, gdy mu się coś przytrafi. moze te kulki to jakaś normalna Twoja budowa ciała, ktorej poprostu nie zauwazalas...

lisiu wrote:
korel wrote:
lisiu wrote:
Pewnie, dawaj przepis.

Najpierw powiem, że nie mam silnej woli, a tłuszczyk zbieram przede wszystkim ze słodyczy, bez których nie mogę żyć... Aż w końcu, w pewnym wieku zaczęło się odkładać tu i ówdzie.
Kupiłam książkę dr Agatsona Dieta South Beach i z ręką na sercu mówię - DZIAŁA! Nie musisz być głodny bo wcinasz rzeczy jadalne.
Pierwsze trzy dni są najgorsze, a potem... luzik :) choć musicie jeszcze z nią poczekać do zrostu - eliminuje nabiał na początku.
no to chyba jeszcze trza poczekać... i odpuszczać co drugą kromkę ciasta z masłem ;)

pgb1979 wrote:
agula wrote:
Teraz juz bez podtekstów. Powaznie od tych kul wyskoczyly Ci jakies kulki? Wiesz jak to jest, czlowiek dopiero zaczyna oglądac swoje ciało dokładniej, gdy mu się coś przytrafi. moze te kulki to jakaś normalna Twoja budowa ciała, ktorej poprostu nie zauwazalas...
Tak, wrodzone kulki do gry w bilard, z łokcia ... :)