agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:A co chcesz rzeźbić ?Tobie Agula potrzebny jakis trener tenisista, bo to u nich chyba te "łokcie tenisisty". Będzie wiedział co robićta chyba z rakietą....Ty to tak od razu z woleja ...A ja Ci chcę ten łokieć jakoś wyleczyć A może Ty po łokcie sie urobiła i stąd te kulki.chyba.od ponad 2 mc nic nie robię tylko ciężko leżę w łożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote: Anita - jak w koncu uda mi sie Ciebie nawiedzic to porownamy giry, bo ja tez mam garba - tylko, ze od przeszczepow a gdzie jest przyjemniaczek zlokalizowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:ta chyba z rakietą....Ty to tak od razu z woleja ...A ja Ci chcę ten łokieć jakoś wyleczyć A może Ty po łokcie sie urobiła i stąd te kulki.chyba.od ponad 2 mc nic nie robię tylko ciężko leżę w łożkuTo jednak to pokaż komuś, może jaką maść przepisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel a Ty zamiast tracić kalorie we śnie to wolisz z nami tyć = jesteś w porzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula a to ci odstaje???jest zaczerwienione, ???? bo ja tez mam jakies takie ...ale je raczej dostałam w pakiecie jak sie urodzilam:) tyle ze je wyczuwam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: korel a Ty zamiast tracić kalorie we śnie to wolisz z nami tyć = jesteś w porzo ... We śnie się traci kalorie???? Chyba tylko lunatycy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Ty to tak od razu z woleja ...A ja Ci chcę ten łokieć jakoś wyleczyć A może Ty po łokcie sie urobiła i stąd te kulki.chyba.od ponad 2 mc nic nie robię tylko ciężko leżę w łożkuTo jednak to pokaż komuś, może jaką maść przepiszeja muszę lasek się pozbyć,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: agula a to ci odstaje???jest zaczerwienione, ???? bo ja tez mam jakies takie ...ale je raczej dostałam w pakiecie jak sie urodzilam:) tyle ze je wyczuwam.. Ja dostałem w pakiecie krzywy nos i pocharatany jezyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel a Ty zamiast tracić kalorie we śnie to wolisz z nami tyć = jesteś w porzo ...Martwię się Twoimi kulkami, ale już rzeczywiście spadam. Może przyśni mi się sposób na Twoje kulki no i metoda na garba Anity garb Maczka nie bedzie mi się śnił, a poza tym on sobie tego garba nie wyhodował sam, tylko jemu garba przeszczepili, a to żadna sztuka Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: chyba.od ponad 2 mc nic nie robię tylko ciężko leżę w łożku To jednak to pokaż komuś, może jaką maść przepisze ja muszę lasek się pozbyć,,, a ja muszę se jakąś znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:agula a to ci odstaje???jest zaczerwienione, ???? bo ja tez mam jakies takie ...ale je raczej dostałam w pakiecie jak sie urodzilam:) tyle ze je wyczuwam..odchylenie - widoczność dobrabarwa - naturaldoznania - wyczuwalneokres wzrostu - nieznanypierwszy raz - doba temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a macie nocnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:korel wrote:To jednak to pokaż komuś, może jaką maść przepiszeja muszę lasek się pozbyć,,,a ja muszę se jakąś znaleźć... to chyba nie to forum..nie oddam Ci swoich - za bardzo Cię lubięa co tam- i tak wszyscy o nas gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: a macie nocnik??? hmmmm co dzisiaj piliśmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula, masz kogos w domu??moze zmacaj go czy tez to ma, moze to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: a macie nocnik??? ja mialem super ekstra kaczke... troche za nia teraz tesknie se se se... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ja mialam taki brzydki biały... nie tesknie za nim juz wolałam w majty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: agula, masz kogos w domu??moze zmacaj go czy tez to ma, moze to normalne. myślisz że jak wejdę teraz do sypialni domowników z propozycją zmacania to będą szczęśliwi i przez to ja się upewnie że jest ze mną wszystko ok bo kuleczki są genetycznym spadkiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: agula, masz kogos w domu??moze zmacaj go czy tez to ma, moze to normalne. myślisz że jak wejdę teraz do sypialni domowników z propozycją zmacania to będą szczęśliwi i przez to ja się upewnie że jest ze mną wszystko ok bo kuleczki są genetycznym spadkiem????? heheheheh...może zaryzykuj:) zmacaj ich przez sen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: a macie nocnik??? ja mialem super ekstra kaczke... troche za nia teraz tesknie se se se... politycznie prawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: agula, masz kogos w domu??moze zmacaj go czy tez to ma, moze to normalne. myślisz że jak wejdę teraz do sypialni domowników z propozycją zmacania to będą szczęśliwi i przez to ja się upewnie że jest ze mną wszystko ok bo kuleczki są genetycznym spadkiem????? heheheheh...może zaryzykuj:) zmacaj ich przez sen:) no to lecę bo chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ide spać, trzymaj sie agula, zmacaj jutro pierwsza lepszą napotkaną w domu osobę, a zobaczysz ze wszystko jest w normie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ja też - dobrego zrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: ide spać, trzymaj sie agula, zmacaj jutro pierwsza lepszą napotkaną w domu osobę, a zobaczysz ze wszystko jest w normie:) jutro??? mam czekać tak długo ? co Ty dzisiaj to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowka10 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 helo mam pytanko do anity cz twoj maz to arek petrus??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 stowka10 wrote: helo mam pytanko do anity cz twoj maz to arek petrus??????????????????? pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 stowka10 wrote:helo mam pytanko do anity cz twoj maz to arek petrus???????????????????jaki mąż ?jakby czytał uważnie to by wiedział że przed ślubem jeszcze...tak myślałam że jesteśmy inwigilowani..ale czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 za dużo podajemy info o sobie...anita myślę że zdradził Cię ten biały szpitalny nocnik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Lisiu daj znać jak z Twoim gipsiorem.czy się draństwa pozbyłaś i na jaką skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: stowka10 wrote: helo mam pytanko do anity cz twoj maz to arek petrus??????????????????? pudło Anita nie klam!!! Twoj chlop tez sie w koncu dowie, ze masz meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi