Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pgb1979 wrote: maczek wrote: lisiu wrote: Maczek, tylko nie z krzaczka. Mam gościa, który tak się nazywa - nie wbudza we mnie pozytywnych wzruszeń Spoko, ja w krzaczku tylko za potrzebą byłem Maczku był w krzaczku po pijaczku Piotr, ty też coś pijesz dzisiaj za zrosty? bo taki rym!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 cześć połamańcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o czym dyskusja???? jak zwykle o pierdołach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 lisiu wrote:agula wrote:lisiu wrote:ten był waniliowy i.... paskudny! bez przepitki nie dałam rady danonki są dobre ale te malutkie a nie w tych super dużych opakowaniach z jakimś dinozaurem...ja właśnie jestem po rybkach a że lubią pływać to co Lisiu dzisiaj serwujemy??? jestem nudna, ale campari z sokiem grapefruitowym różowym jest the best Agula, to ... szybkiego zrostu, bęc ćwiczę te małe, podbieram dzieciom no to Lisiu do szybkiego zrostu...anicie i korelowi odłamom przyrostui pozostałym maluczkim wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 cholera, ja już dawno temu! to musze znowu napełnić ale.... najlepszego, najszybszego i ... w ogóle naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: cześć połamańcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o czym dyskusja???? jak zwykle o pierdołach:P o widzę pozytywne nastawienie...o krzaczkach maczkach pijaczkach dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 agula wrote:lisiu wrote:agula wrote:danonki są dobre ale te malutkie a nie w tych super dużych opakowaniach z jakimś dinozaurem...ja właśnie jestem po rybkach a że lubią pływać to co Lisiu dzisiaj serwujemy??? jestem nudna, ale campari z sokiem grapefruitowym różowym jest the best Agula, to ... szybkiego zrostu, bęc ćwiczę te małe, podbieram dzieciom no to Lisiu do szybkiego zrostu...anicie i korelowi odłamom przyrostui pozostałym maluczkim wzrostu.agula nie pal tego co sprzedajesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: cześć połamańcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o czym dyskusja???? jak zwykle o pierdołach:P Anita, jakie pierdoły! My tu o przyszłości! naszej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 naszej i waszej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 najściślej zrośniętej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote:agula wrote:lisiu wrote:jestem nudna, ale campari z sokiem grapefruitowym różowym jest the best Agula, to ... szybkiego zrostu, bęc ćwiczę te małe, podbieram dzieciom no to Lisiu do szybkiego zrostu...anicie i korelowi odłamom przyrostui pozostałym maluczkim wzrostu.agula nie pal tego co sprzedajesz;)hmmm porzuciłam ten nałóg = 8 marca 2008 - w dzień załamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ten tydzien bardzo dla mnie pracowity, zdanie pracy, dwa zaliczenia, piekary i przeprowadzka!!!!na wariackich papirach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jak mi w piekarach powiedzą ze jeszcze pół roku...to sie chyba połoze pod tramwajem jakims:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:agula wrote:no to Lisiu do szybkiego zrostu...anicie i korelowi odłamom przyrostui pozostałym maluczkim wzrostu.agula nie pal tego co sprzedajesz;)hmmm porzuciłam ten nałóg = 8 marca 2008 - w dzień załamaniaale to już było i nie wróci więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witajcie sledzilem wasze forum bez logowania zawsze cos mi cczas zabierało ........i czasaminet szfankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 spadam dziewczynki:) jak przetrwam ten tydzien to sie normalnie .............napije ze szczescia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: jak mi w piekarach powiedzą ze jeszcze pół roku...to sie chyba połoze pod tramwajem jakims:D słyszałam, że we wrocku najładniejszą trasę ma 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: ten tydzien bardzo dla mnie pracowity, zdanie pracy, dwa zaliczenia, piekary i przeprowadzka!!!!na wariackich papirach. aby do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 lisiu wrote: anita wrote: jak mi w piekarach powiedzą ze jeszcze pół roku...to sie chyba połoze pod tramwajem jakims:D słyszałam, że we wrocku najł;adniejszą trasę ma 23 z sentymentu bedzie to 10 albo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: lisiu wrote: anita wrote: jak mi w piekarach powiedzą ze jeszcze pół roku...to sie chyba połoze pod tramwajem jakims:D słyszałam, że we wrocku najł;adniejszą trasę ma 23 z sentymentu bedzie to 10 albo 12 hmmm, ważne, że niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 uuuups, mój transport przyszedł - plecki mężyka, też muszę spadać dobrej nocki i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pa:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pa:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a słuchajcie powiedzcie mi dlaczego jak Robia RTG to czemu robią przeswietlenie stawu skokowego oraz kolana>>???? Czy tez przy zlamaniu jest jakis uraz tych czesci>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pol27 wrote: a słuchajcie powiedzcie mi dlaczego jak Robia RTG to czemu robią przeswietlenie stawu skokowego oraz kolana>>???? Czy tez przy zlamaniu jest jakis uraz tych czesci>? Moze zeby bylo wiadomo gdzie jest gora a gdzie dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 lisiu wrote:pgb1979 wrote:maczek wrote:Spoko, ja w krzaczku tylko za potrzebą byłem Maczku był w krzaczku po pijaczku Piotr, ty też coś pijesz dzisiaj za zrosty? bo taki rym!!!!!!!Humor dziś mam taki sobie,Bo od dawna jestem w chorobie.Ale gdy na nasze forum wchodze,To wnet zapominam o chorej nodze,I czekam na zrosty razem z Wami,Moimi internetowymi połamańcami.A gdy już zrosną nam sie te kości,To niepohamujemy swojej radości.Na naszym spotkaniu wszystkim pokazemy,Ze znow bez tych dwoch lasek chodzic mozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 anita wrote: jak mi w piekarach powiedzą ze jeszcze pół roku...to sie chyba połoze pod tramwajem jakims:D Jeszcze raz tak powiesz to Ci druga noge polamie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pgb1979 wrote:lisiu wrote:pgb1979 wrote:Maczku był w krzaczku po pijaczku Piotr, ty też coś pijesz dzisiaj za zrosty? bo taki rym!!!!!!!Humor dziś mam taki sobie,Bo od dawna jestem w chorobie.Ale gdy na nasze forum wchodze,To wnet zapominam o chorej nodze,I czekam na zrosty razem z Wami,Moimi internetowymi połamańcami.A gdy już zrosną nam sie te kości,To niepohamujemy swojej radości.Na naszym spotkaniu wszystkim pokazemy,Ze znow bez tych dwoch lasek chodzic mozemy Brawissimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 pol27 wrote: a słuchajcie powiedzcie mi dlaczego jak Robia RTG to czemu robią przeswietlenie stawu skokowego oraz kolana>>???? Czy tez przy zlamaniu jest jakis uraz tych czesci>? Częściej strzelają staw kolanowy i skokowy niż samo podudzie, więc jeśli podudzie padło, to jest podejrzenie że może było zagrożenie stawu skokowego albo kolanowego. Pewnie dlatego robią też RTG stawów dla kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Znowu wszyscy nagrzani ... i udają że tylko przepijają danonki waniliowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 agula wrote:lisiu wrote:agula wrote:danonki są dobre ale te malutkie a nie w tych super dużych opakowaniach z jakimś dinozaurem...ja właśnie jestem po rybkach a że lubią pływać to co Lisiu dzisiaj serwujemy??? jestem nudna, ale campari z sokiem grapefruitowym różowym jest the best Agula, to ... szybkiego zrostu, bęc ćwiczę te małe, podbieram dzieciom no to Lisiu do szybkiego zrostu...anicie i korelowi odłamom przyrostui pozostałym maluczkim wzrostu.przyłączam się do toastu, ponoć wino daje za dużo kwachu ale własnie wlewam w siebie Chateau Bellevue Chollet (polecam), po toastach jakimś wstrętnym likierem na dzień matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi