agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote: anita wrote: Dorota26 wrote: Anita jeszcze raz głowa do góry. Dobrze, że idziesz do innego. Bo co lekarz to inna diagnoza. Mnie wczoraj ortopeda (nie ten, który mnie niby leczy) powiedział, że on nic takiego nie widzi, że to tylko kreseczka, pęknięcie. A w szpitalu i przychodni, ze zlamanie i chcą przedłużyc gips do 8 tygodni. Wiec dziś na 19 jadę na kolejną konsultację, bo idzie zwariować. dokładnie...jeden widzi drugi nie widzi...jak ja nie widze to tam jednak coś jest ...a jak juz sie czegoś dopatruję to sie okazuje ze nic tam nie ma....o zagmatwane ale prawdziwe...dzisiaj w piekarach ...masa połamańców, niektore nogi, blade, chude, opuchniete, ze nie widac gdzie kolano,,,sine i z wygryzionymi dZiurami, jede koles mial cos takeigo zrobionego...wygladało jakby babcia wzięła druty swoje i w 4 miejscach przekuła mu na wylot, ze wystawaly z jednej i z drugiej...masakra...a moja takał ładna a sie zrasac nei chce;/ Może się jakoś zrośnie, w końcu to zgodne z naturą, trzeba czasu. Ktoś pisał na forum, że jadł co się dało... wapń, kurze łapki itp i nic nie pomagało. A tu zaczął ruszać nogą, rehabilitował no i cud!!!!! Zrost nastąpił. U Ciebie tez tak będzie. Zobaczysz. to maku pisał on ma taki wyszukany smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote: anita wrote: Dorota26 wrote: Anita jeszcze raz głowa do góry. Dobrze, że idziesz do innego. Bo co lekarz to inna diagnoza. Mnie wczoraj ortopeda (nie ten, który mnie niby leczy) powiedział, że on nic takiego nie widzi, że to tylko kreseczka, pęknięcie. A w szpitalu i przychodni, ze zlamanie i chcą przedłużyc gips do 8 tygodni. Wiec dziś na 19 jadę na kolejną konsultację, bo idzie zwariować. dokładnie...jeden widzi drugi nie widzi...jak ja nie widze to tam jednak coś jest ...a jak juz sie czegoś dopatruję to sie okazuje ze nic tam nie ma....o zagmatwane ale prawdziwe...dzisiaj w piekarach ...masa połamańców, niektore nogi, blade, chude, opuchniete, ze nie widac gdzie kolano,,,sine i z wygryzionymi dZiurami, jede koles mial cos takeigo zrobionego...wygladało jakby babcia wzięła druty swoje i w 4 miejscach przekuła mu na wylot, ze wystawaly z jednej i z drugiej...masakra...a moja takał ładna a sie zrasac nei chce;/ Może się jakoś zrośnie, w końcu to zgodne z naturą, trzeba czasu. Ktoś pisał na forum, że jadł co się dało... wapń, kurze łapki itp i nic nie pomagało. A tu zaczął ruszać nogą, rehabilitował no i cud!!!!! Zrost nastąpił. U Ciebie tez tak będzie. Zobaczysz. to o maku mowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote:Dorota26 wrote:Anita jeszcze raz głowa do góry. Dobrze, że idziesz do innego. Bo co lekarz to inna diagnoza. Mnie wczoraj ortopeda (nie ten, który mnie niby leczy) powiedział, że on nic takiego nie widzi, że to tylko kreseczka, pęknięcie. A w szpitalu i przychodni, ze zlamanie i chcą przedłużyc gips do 8 tygodni. Wiec dziś na 19 jadę na kolejną konsultację, bo idzie zwariować.dokładnie...jeden widzi drugi nie widzi...jak ja nie widze to tam jednak coś jest ...a jak juz sie czegoś dopatruję to sie okazuje ze nic tam nie ma....o zagmatwane ale prawdziwe...dzisiaj w piekarach ...masa połamańców, niektore nogi, blade, chude, opuchniete, ze nie widac gdzie kolano,,,sine i z wygryzionymi dZiurami, jede koles mial cos takeigo zrobionego...wygladało jakby babcia wzięła druty swoje i w 4 miejscach przekuła mu na wylot, ze wystawaly z jednej i z drugiej...masakra...a moja takał ładna a sie zrasac nei chce;/to nie jest zagmatwane.oczy trzeba zbadać albo wrócić na studia= no wiesz szewc (lekarz) bez butów (okularów) chodzisad but true... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 widzisz anita znamy maka na przewylot...na kurzą łapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Anita ile juz się męczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 w dzień dziecka będzie równo pół roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 tak Agula...krótko sie znamy ale za to od ciekawej strony:D:DD: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: w dzień dziecka będzie równo pół roku! weź wyślij makowi swoje rtg = zwołamy konsylium i pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: w dzień dziecka będzie równo pół roku! Czyli 1 grudnia miałaś wypadek? Co dokładnie Ci sie przytrafiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Hej czemu zostałam Member????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote:tak Agula...krótko sie znamy ale za to od ciekawej strony:D:DD:mi się tam Wasze strony podobają aż człowiek odzyskuję wiarę w człowieka...nie wiedziałam że wspólne spożywanie danonków galaretek picie wińska tak do siebie zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote: Hej czemu zostałam Member????? chyba przekroczylas liczbe ilus tam postow, nie wiem jak to jest tutaj liczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote: Dorota26 wrote: Hej czemu zostałam Member????? chyba przekroczylas liczbe ilus tam postow, nie wiem jak to jest tutaj liczone... No to witam w Waszym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote: Dorota26 wrote: Hej czemu zostałam Member????? chyba przekroczylas liczbe ilus tam postow, nie wiem jak to jest tutaj liczone... ciekawe co się dostaje po 1000 bana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: Dorota26 wrote: Hej czemu zostałam Member????? chyba przekroczylas liczbe ilus tam postow, nie wiem jak to jest tutaj liczone... ciekawe co się dostaje po 1000 bana? niedlugo sie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote: maczek wrote: Dorota26 wrote: Hej czemu zostałam Member????? chyba przekroczylas liczbe ilus tam postow, nie wiem jak to jest tutaj liczone... No to witam w Waszym gronie. brudzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:tak Agula...krótko sie znamy ale za to od ciekawej strony:D:DD:mi się tam Wasze strony podobają aż człowiek odzyskuję wiarę w człowieka...nie wiedziałam że wspólne spożywanie danonków galaretek picie wińska tak do siebie zbliża A rzeczywiście dbacie o swoja dietę, jedząc łapiki i galaretki. Bo ja jem co zawsze, bez specjalnego gotowania dziwnych potraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Połamańcy, jak Wam się zrobi smutno z powodu wolnych zrostów, itp. to polecam zaśpiewać tego mega hita i od razu wszystko przejdzie: http://pl.youtube.com/watch?v=q4REmEXQgGE "Tera mnie to wali, bo jestem na fali..." ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote: anita wrote: w dzień dziecka będzie równo pół roku! Czyli 1 grudnia miałaś wypadek? Co dokładnie Ci sie przytrafiło? Dorotko opowiem jak wróce teraz spadam na kolejne koncultacje...trzymajta kciuki tylko 5 x mocniej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: chyba przekroczylas liczbe ilus tam postow, nie wiem jak to jest tutaj liczone... ciekawe co się dostaje po 1000 bana? niedlugo sie dowiesz nie mogę się doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote:agula wrote:anita wrote:tak Agula...krótko sie znamy ale za to od ciekawej strony:D:DD:mi się tam Wasze strony podobają aż człowiek odzyskuję wiarę w człowieka...nie wiedziałam że wspólne spożywanie danonków galaretek picie wińska tak do siebie zbliża A rzeczywiście dbacie o swoja dietę, jedząc łapiki i galaretki. Bo ja jem co zawsze, bez specjalnego gotowania dziwnych potraw.Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie ma sensu sie tym wszystkim obzerac. Mi to nic nie pomoglo (jedynie pomoglo przytyc ponad 20 kilo), ale nie wykluczone, ze innym cos da. Kazdy organizm jest inny. Doszlo do tego, ze teraz nie moge spojrzec na galaretke ani danonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote:Dorota26 wrote:agula wrote:mi się tam Wasze strony podobają aż człowiek odzyskuję wiarę w człowieka...nie wiedziałam że wspólne spożywanie danonków galaretek picie wińska tak do siebie zbliża A rzeczywiście dbacie o swoja dietę, jedząc łapiki i galaretki. Bo ja jem co zawsze, bez specjalnego gotowania dziwnych potraw.Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie ma sensu sie tym wszystkim obzerac. Mi to nic nie pomoglo (jedynie pomoglo przytyc ponad 20 kilo), ale nie wykluczone, ze innym cos da. Kazdy organizm jest inny. Doszlo do tego, ze teraz nie moge spojrzec na galaretke ani danonka.ja tez zarłam i nie pomogło...w dupe jeża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: maczek wrote: Dorota26 wrote: A rzeczywiście dbacie o swoja dietę, jedząc łapiki i galaretki. Bo ja jem co zawsze, bez specjalnego gotowania dziwnych potraw. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie ma sensu sie tym wszystkim obzerac. Mi to nic nie pomoglo (jedynie pomoglo przytyc ponad 20 kilo), ale nie wykluczone, ze innym cos da. Kazdy organizm jest inny. Doszlo do tego, ze teraz nie moge spojrzec na galaretke ani danonka. ja tez zarłam i nie pomogło...w dupe jeża! Ach te kilogramy, ja już prawie 4 tygodnie w domu siedzę i już z tego nieróbstwa przybrałam tu i ówdzie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witajciechociaz w jednym mam szczęście a to w tym , ze przez te ostatnie 6 tyg. schudłam 4 kg.bardzo si e ciesze, bo w styczniu papierosy mnie rzuciły (przestały mi smakować po przeziębieniu) i przytyłam 8 kg.Tak że jeszcze mi toche zostało i mam nadzieje jeszcze to zrzucić. Tez zajadałam sie twarożkami i jogurtami za ktorymi nie przepadam i nie wiem czy dobrze gnaty mi sie zrosły, bo nie miałam zrobionego zdjęcia kontrol. bo złamanie bez przemieszczen to podobno nic takiego ( chyba dla konowała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Maczek jak usuneli ci plyte z reki to mogłeś wykonywać normalne prace czy jakiś czas musiałes uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 "D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 ciacho wrote: Maczek jak usuneli ci plyte z reki to mogłeś wykonywać normalne prace czy jakiś czas musiałes uważać Nie moglem, bylem na zwolnieniu miesiac. W mojej pracy mi to nie przeszkadzalo, bo jestem informatykiem, ale dzwigac roznych rzeczy nie moglem przez jakies 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote: ciacho wrote: Maczek jak usuneli ci plyte z reki to mogłeś wykonywać normalne prace czy jakiś czas musiałes uważać Nie moglem, bylem na zwolnieniu miesiac. W mojej pracy mi to nie przeszkadzalo, bo jestem informatykiem, ale dzwigac roznych rzeczy nie moglem przez jakies 2 miesiace. To znaczy ze ja niebęde mógł nogi stawiac całą masą ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no ja jestem już po wiaderkowodomowej rehabilitacji.noge mam jakby drewnianą.nadal jestgruba i lekko sinawa.Za to rano wyglada w miare normalnie dopoki nie spuszcze jej na dol.ja jeszcze nie obciążam jej 100% toche boje i mysle ze bolalaby mnie,bo jak w ciagu dnia duzo pokicam to wieczorem boli mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dorota26 wrote: anita wrote: maczek wrote: Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie ma sensu sie tym wszystkim obzerac. Mi to nic nie pomoglo (jedynie pomoglo przytyc ponad 20 kilo), ale nie wykluczone, ze innym cos da. Kazdy organizm jest inny. Doszlo do tego, ze teraz nie moge spojrzec na galaretke ani danonka. ja tez zarłam i nie pomogło...w dupe jeża! Ach te kilogramy, ja już prawie 4 tygodnie w domu siedzę i już z tego nieróbstwa przybrałam tu i ówdzie… cholera,ja przez miesiąc to 5kilo przytyłam.Wszystkie ciuchy ciasne. Ciężko to zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi