stowka10 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowka10 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowka10 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek=wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek-spoko koleś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 stowka10 wrote: panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu stowka idź handlować na innym bazarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 stowka10 wrote: panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu o ktory opis ci chodzi buraczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 stowka10 wrote: panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu widzę,że ktoś tu ma jakiś kompleks...he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 stowka10 wrote: maczek=wieś jak już to wieśmaczek (ewentualnie wieśmak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 kocica wrote: stowka10 wrote: panie maczek jestes tu widze bog wie kim a jettes wg twojego opisu kawalkiem zielska i prosze bez zbednej dyskusji bo sam zaczynasz wyluzuj gosciu widzę,że ktoś tu ma jakiś kompleks...he he raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote: stowka10 wrote: maczek=wieś jak już to wieśmaczek (ewentualnie wieśmak) mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 ci z jw tak mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 stowka 10 jestes co nie co agresywny jak na oficera wp, ale te typy podobna tak maja.tu na forum my umilamy sobie czas anie uprzykrzamy.moze zmienisz forum,albo humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dajcie sobie luz, zawsze gdzieś na forach znajdzie się ktoś kto próbuje robić lipe. Jak go olejemy to przestanie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pgb1979 wrote: Dajcie sobie luz, zawsze gdzieś na forach znajdzie się ktoś kto próbuje robić lipe. Jak go olejemy to przestanie pisać. Takiego kogoś nazywa się "fachowo" trollem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pgb1979 wrote: Dajcie sobie luz, zawsze gdzieś na forach znajdzie się ktoś kto próbuje robić lipe. Jak go olejemy to przestanie pisać. DYPLOMATYCZNE ROZWIĄZANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 słuchaj jak ci sie coś nie podoba to zabierz swoje zabawki i idź na swoje podwórko...bo taka wieś jak my nie pasuje do takiego ofycera jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowka10 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 wyrwac chwasta i filtruj słówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 kocica wrote: Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 kocica wrote: Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. nad Czechami jakieś fatum chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote: słuchaj jak ci sie coś nie podoba to zabierz swoje zabawki i idź na swoje podwórko...bo taka wieś jak my nie pasuje do takiego ofycera jak ty agula...olej...nie zwracaj uwagi i nie daj sie prowokowac...przeciez tu nikogo takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: kocica wrote: Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV ja jeździłam po polskiej stronie Czarnej Góry - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: kocica wrote: Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV ja jeździłam po polskiej stronie Czarnej Góry - miodzio nawet mnie nie denerwuj:P, nartom mówimy nie!!!!!cholerny sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: słuchaj jak ci sie coś nie podoba to zabierz swoje zabawki i idź na swoje podwórko...bo taka wieś jak my nie pasuje do takiego ofycera jak ty agula...olej...nie zwracaj uwagi i nie daj sie prowokowac...przeciez tu nikogo takiego nie ma słuszna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: kocica wrote: Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV no ładnie,ja w Jańskich Łażniach.Więcej tam nie pojadę. Stok był przygotowany skandalicznie.Stało się to 16 grudnia,a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 kocica wrote: anita wrote: kocica wrote: Mam pytanko do Anity:gdzie w Czechach złamałaś nogę?Pytam,bo i mnie tam połamało. czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV no ładnie,ja w Jańskich Łażniach.Więcej tam nie pojadę. Stok był przygotowany skandalicznie.Stało się to 16 grudnia,a u Ciebie? 1 grudnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV ja jeździłam po polskiej stronie Czarnej Góry - miodzio nawet mnie nie denerwuj:P, nartom mówimy nie!!!!!cholerny sport. ja tak sobie gadam ale wiem ze będę się bała założyć je po wypadku ...chociaż moja kontuzja nie jest związana z szusowaniem po stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 teraz jak coś to tylko biegówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 gdzie nasz mentor??? i czemu sie nie udziela na forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: kocica wrote: anita wrote: czarna góra, jańskie łaźnie, operacja w TRUTNOV no ładnie,ja w Jańskich Łażniach.Więcej tam nie pojadę. Stok był przygotowany skandalicznie.Stało się to 16 grudnia,a u Ciebie? 1 grudnia!!! no to podobnie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi