anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote:pol27 wrote:anita wrote:Krzychu, o co chodzi...??ja byłam operowana w Czechach i dokładnie były takie same zalecenia tamtego lekarza jak tego z Trento, do tej pory zastanawiam się o czym oni mysleli przekonując mnie ze po trzech miesiacach bedę biegać, skakać, fruwać!!!Od razu po operacji dali kule i kazali nogą dotykac ziemi i obciązac stopniowo, 5,10,20 kg.Powrót do Polski i zgroza!!!Nie dość ,że każdy lekarz mówi tu co innego to juz 5 miesiecy o kulach chodze i wciąż nie wiem czy mam już ją ociązac czy nie.wiesz..... mi tez powiedzieli ze latac bede po 3 miesiacach ale ja wcale w to nie wierze az tak a jesli to tak sie uczyni to poinformuje was............Niestety nauczyłem sie podczas tych 4 miesięcy, że jesli lekarz podaje Ci jakiś czas leczenia, to pomnóż go przez dwa i przyjmij jednostkę czasu o rząd większą Powiedziałam to dzisiaj lekarzowi w piekarach...powiedział ze 3 miesiące ...zakładajac optymistyczną wersję,którą zawsze podają lekarze, powiedzial ze lepiej powiedziec to nic najpesymistyczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pol27 wrote:anita wrote:Krzychu, o co chodzi...??ja byłam operowana w Czechach i dokładnie były takie same zalecenia tamtego lekarza jak tego z Trento, do tej pory zastanawiam się o czym oni mysleli przekonując mnie ze po trzech miesiacach bedę biegać, skakać, fruwać!!!Od razu po operacji dali kule i kazali nogą dotykac ziemi i obciązac stopniowo, 5,10,20 kg.Powrót do Polski i zgroza!!!Nie dość ,że każdy lekarz mówi tu co innego to juz 5 miesiecy o kulach chodze i wciąż nie wiem czy mam już ją ociązac czy nie.wiesz..... mi tez powiedzieli ze latac bede po 3 miesiacach ale ja wcale w to nie wierze az tak a jesli to tak sie uczyni to poinformuje was............Niestety nauczyłem sie podczas tych 4 miesięcy, że jesli lekarz podaje Ci jakiś czas leczenia, to pomnóż go przez dwa i przyjmij jednostkę czasu o rząd większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ide spać ...dość wrażeń na dzisiaj! trzymajta się połamańce...dobrze że jestescie...w takich dniach jak dzisiaj to zajebiscie pomaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:pol27 wrote:Uwaga zbliza sie 100 strona forum trzeba to opic hehehesłuszna uwaga Pol każda okazja jest dobra To już teraz wiadomo czemu na forum pojawił się ofycer stówka Ty to masz nosa Piotr = rozwaliłeś tajniakaa tak na serio - to ten osobnik oficera to może widział ale w telewizji jak dobrze odczytał liczbę belek i gwiazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: moga byc orzeszki? ale tylko solone solone albo z chili mniam! albo snacki ryzowe z wasabi :lol: próbowaleś groszku z wasabi, chyba lepszy niż orzeszki z wasabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pgb1979 wrote: agula wrote: pol27 wrote: Uwaga zbliza sie 100 strona forum trzeba to opic hehehe słuszna uwaga Pol każda okazja jest dobra To już teraz wiadomo czemu na forum pojawił się ofycer stówka a ten stowka to serio jakis wosjkowy?Bo ja po wypadku zostalem przewieziony do szpitala wojskowego to tamlekarze sa sami wojskowi i jeden byl sluzbista taki wiece ze raz kiedy przyszedl na wieczorny obchod sluchalemmuzy i go ignorowalem to pozniej mnie ognorował ale ostatnio mnie przyjal i byl bardzo mily ale widac ze jest taki sluzbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 anita wrote: Ide spać ...dość wrażeń na dzisiaj! trzymajta się połamańce...dobrze że jestescie...w takich dniach jak dzisiaj to zajebiscie pomaga:) Wzajemnie połamańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:NO TO ILE BYŁO PROMILI ?????korel jak tam badanie kości ????grube są czy wątławe?Promili niewiele, żeby nie zabić smaku prawdziwego Carlsberga (taki mix jasnego z ciemnym).Pamiętałaś o mnie Wyniki badania będą w poniedziałek/wtorek u mojego lekarza, ale facetowi podczas badania wydawało się że nie ma odstępstw w składzie minerałów w moich kościach od parametrów wzorcowych. Uwierzę jak zobacze wykresy i cyferki - porównam z parametrami jakie podałaś nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami o to fajnie że nie stwierdzono u Ciebie odchyleń od normy w kościach - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Promili niewiele, żeby nie zabić smaku prawdziwego Carlsberga (taki mix jasnego z ciemnym).Pamiętałaś o mnie Wyniki badania będą w poniedziałek/wtorek u mojego lekarza, ale facetowi podczas badania wydawało się że nie ma odstępstw w składzie minerałów w moich kościach od parametrów wzorcowych. Uwierzę jak zobacze wykresy i cyferki - porównam z parametrami jakie podałaś nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami o to fajnie że nie stwierdzono u Ciebie odchyleń od normy w kościach - nie eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pol27 wrote: pgb1979 wrote: agula wrote: słuszna uwaga Pol każda okazja jest dobra To już teraz wiadomo czemu na forum pojawił się ofycer stówka a ten stowka to serio jakis wosjkowy?Bo ja po wypadku zostalem przewieziony do szpitala wojskowego to tamlekarze sa sami wojskowi i jeden byl sluzbista taki wiece ze raz kiedy przyszedl na wieczorny obchod sluchalemmuzy i go ignorowalem to pozniej mnie ognorował ale ostatnio mnie przyjal i byl bardzo mily ale widac ze jest taki sluzbista nie sądzę Pol żeby z wojskiem i innymi służbami lądowymi i powietrznymi miał coś wspolnego...może tylko spadł z wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami o to fajnie że nie stwierdzono u Ciebie odchyleń od normy w kościach - nie eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu ale chyba muszę iść na netowy odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:nie jesteśmy wariatami jesteśmy ...lekarzami o to fajnie że nie stwierdzono u Ciebie odchyleń od normy w kościach - nie eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą Sam nie wiem co na mnie szykują :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Maczek, dopijamy resztki z kieliszków a galeria jeszcze nie odnowiona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: w kościach - nie eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą Sam nie wiem co na mnie szykują :mad: Nie trykaj Korel, co Cie nie zabije to Cie wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: maczek wrote: agula wrote: ale tylko solone solone albo z chili mniam! albo snacki ryzowe z wasabi :lol: próbowaleś groszku z wasabi, chyba lepszy niż orzeszki z wasabi groszku jeszcze nie probowalem, ale mam paste wasabi i sobie czasami dodaje do kanapek fajnie potem w nosie kreci jak sie je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: w kościach - nie eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą Sam nie wiem co na mnie szykują :mad: ja też się kładę ale na jeden dzień i do domu, przed operacją popatrzę im groźnie w oczy żeby wiedzili że ze mną to nie przelewki i pozwolę im łaskawie wyjąć śrubkę..gorzej jak mechanizm zegarka szwajcarskiego padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 pgb1979 wrote: korel wrote: agula wrote: eee to super = już myślałam że mnie zostawisz na pastwe szaleństwu Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą Sam nie wiem co na mnie szykują :mad: Nie trykaj Korel, co Cie nie zabije to Cie wzmocni No właśnie tego sie boję. Że wzmacniać ma mnie kolejna śruba i jakieś druty czy opaski na kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Agula, ten post for You only, w rewanżu. Też się doczekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 oj Korel pamiętałeś dzięki jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No, jak już poimprezowaliśmy to zauważcie że Maczek faktycznie skitrał zdjęcia lasek tylko dla siebie. Hej koleś co tam z nimi robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: pgb1979 wrote: korel wrote: Ale za 2 tygodnie Cię zostawię, bo kładę się w Piakarach na parę dni, na kolejną operację. Aż mam cykora, po tym co pisał Pgb o tym że tam zabijają lekami co to krew udają po amerykańsku no i po tym jak Anitę przeszczepiać chcą Sam nie wiem co na mnie szykują :mad: Nie trykaj Korel, co Cie nie zabije to Cie wzmocni No właśnie tego sie boję. Że wzmacniać ma mnie kolejna śruba i jakieś druty czy opaski na kości kostce trzeba pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: No, jak już poimprezowaliśmy to zauważcie że Maczek faktycznie skitrał zdjęcia lasek tylko dla siebie. Hej koleś co tam z nimi robisz ? to moja wina - chciałabym żeby je troche podrasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: pgb1979 wrote: Nie trykaj Korel, co Cie nie zabije to Cie wzmocni No właśnie tego sie boję. Że wzmacniać ma mnie kolejna śruba i jakieś druty czy opaski na kości kostce trzeba pomóc A to wszsytko powinno być zrobione już 4 miesiące temu podczas pierwszej operacji Że też trafiłem wtedy na takiego jebusa, jak dzisiaj Anita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:No właśnie tego sie boję. Że wzmacniać ma mnie kolejna śruba i jakieś druty czy opaski na kości kostce trzeba pomócA to wszsytko powinno być zrobione już 4 miesiące temu podczas pierwszej operacji Że też trafiłem wtedy na takiego jebusa, jak dzisiaj Anita.niestety nie mają na czole wypisane - partaczinaczej byśmy mieli jakieś szanse i możliwość wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: No, jak już poimprezowaliśmy to zauważcie że Maczek faktycznie skitrał zdjęcia lasek tylko dla siebie. Hej koleś co tam z nimi robisz ? to moja wina - chciałabym żeby je troche podrasował A co, w tle ma wstawić holenderski kanał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 ale to niestety nie koncert życzeń a zusy się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: No, jak już poimprezowaliśmy to zauważcie że Maczek faktycznie skitrał zdjęcia lasek tylko dla siebie. Hej koleś co tam z nimi robisz ? to moja wina - chciałabym żeby je troche podrasował A co, w tle ma wstawić holenderski kanał ? ale to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: to moja wina - chciałabym żeby je troche podrasował A co, w tle ma wstawić holenderski kanał ? ale to już było no to lepiej tulipanka, albo wiatraczek... bo inaczej to pozostaje już tylko depresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: A co, w tle ma wstawić holenderski kanał ? ale to już było no to lepiej tulipanka, albo wiatraczek... bo inaczej to pozostaje już tylko depresja iście sielankowe obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 mamy 100.teraz mogę odejść szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi