Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 galeria zaktualizowana - dodalem foty Agi i Anity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dobra ja zmykam. życzę dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Zmykam, miałem pracowity dzień, jutro też. Trzymajcie się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Anita, u Ciebie jest znacznie mniejszy odszczep niż u mnie. Nie rozumiem dlaczego miałby się nie zlać, wystarczy chyba zdynamizować. Proponowali Ci dociśnięcie dodatkową śrubą, albo pętlą ? A przeszczep to chodzi o posypanie wiórek z talerza biodrowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Agula, u Ciebie to w ogóle nie ma sprawy, wszystko ustawione OK, no chyba że Cię Maczek podrasował ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote: Anita, u Ciebie jest znacznie mniejszy odszczep niż u mnie. Nie rozumiem dlaczego miałby się nie zlać, wystarczy chyba zdynamizować. Proponowali Ci dociśnięcie dodatkową śrubą, albo pętlą ? A przeszczep to chodzi o posypanie wiórek z talerza biodrowego ? odpowiedzi lekarza:jeżeli miało by się zlać to juz by to nastąpiło, gdyby mnie prowadził od razu to zapewe zdynamizowałby to dużo wczesnien, nie wchodzi u mnie w grę dociśniecie dodatkową srubą a ni pętlą bo by sie odszczep złamał, przeszczep to te wiórki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 nie moge spać własnie do mnie dotarło ze ide po nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: nie moge spać własnie do mnie dotarło ze ide po nóż Nie ma sie czego bać, ta operacja to nic strasznego. Najgorsze i tak masz już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: nie moge spać własnie do mnie dotarło ze ide po nóż Nie ma sie czego bać, ta operacja to nic strasznego. Najgorsze i tak masz już za sobą. Podesłałem Tobie swoje fotki RTg dwie w czasie złamania i dwie jak mi zlozyli obecnie niemam fotek po 6 tygodniach bo lekarz stwierdzil ze dopiero w czerwcu zrobia fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 pol27 wrote: maczek wrote: anita wrote: nie moge spać własnie do mnie dotarło ze ide po nóż Nie ma sie czego bać, ta operacja to nic strasznego. Najgorsze i tak masz już za sobą. Podesłałem Tobie swoje fotki RTg dwie w czasie złamania i dwie jak mi zlozyli obecnie niemam fotek po 6 tygodniach bo lekarz stwierdzil ze dopiero w czerwcu zrobia fotki i strzałkowa też złamałem tylko jakoś mi sie nie zmiescila hehehe jesli nie sa ok to zrobie Nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Anita jak tam u lekarza od maczka. Co powiedział? Jest jakaś alternatywa?No i w którym miejscu jest ta guzowatość kości piszczelowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote:Anita jak tam u lekarza od maczka. Co powiedział? Jest jakaś alternatywa?No i w którym miejscu jest ta guzowatość kości piszczelowej?nie bylo wczoraj tego lekarza...zobacz zdjecia rtg w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Ja odwiedziłam wczoraj kolejnego lekarza, oprócz złamania dopatrzył się naciągniętych wiązadeł. Stąd może noga puchnąć i dał coś na obrzeg. Istnieje nadzieja, że jeszcze 3 tygodnie i ściągną mi ten cholerny gips. Mam nadzieje, że zrost będzie i nie będę musiała przechodzić tego co Wy, bo nie jestem tak silna psychicznie, już po tym wypadku płakałam jak bóbr przez pierwsze 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote:Dorota26 wrote:Anita jak tam u lekarza od maczka. Co powiedział? Jest jakaś alternatywa?No i w którym miejscu jest ta guzowatość kości piszczelowej?nie bylo wczoraj tego lekarza...zobacz zdjecia rtg w galeriia jak mam to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote:anita wrote:Dorota26 wrote:Anita jak tam u lekarza od maczka. Co powiedział? Jest jakaś alternatywa?No i w którym miejscu jest ta guzowatość kości piszczelowej?nie bylo wczoraj tego lekarza...zobacz zdjecia rtg w galeriia jak mam to zrobić?dorotko a ty co zlamalas sobie bo nie bede cofal sie wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 pol27 wrote: Dorota26 wrote: anita wrote: nie bylo wczoraj tego lekarza...zobacz zdjecia rtg w galerii a jak mam to zrobić? dorotko a ty co zlamalas sobie bo nie bede cofal sie wstecz kość piszczelową przy kostce, a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote: pol27 wrote: Dorota26 wrote: a jak mam to zrobić? dorotko a ty co zlamalas sobie bo nie bede cofal sie wstecz kość piszczelową przy kostce, a ty? no to nie jest zle tak mi sie wydaje ja kosc podudzia i nie wiem czy mam zrost bo dopiero zrobia w czerwcu zrobia RTg TEraz sciagneli mi szyne po 6 tygodniach i kazali rozruszac stawy i jakos mi idzie ja mam gwozdzia srodszpikowego mam w karcie wieloodlmowe zlamanie kosci podudzia kosc strzalkowa co podtryzmuje miesnie uda tez mialem zlamana ale tak dobrze sie czuje jak narazie tak sadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Och my połamańcy.Mnie coś złamania lubią, 1,5 roku temu miałam złamany obojczyk. Zastanawiam się nad badaniem gęstości kości, bo coś za często i za łatwo się łamie. Jak oczywiście będą mi chcieli dać skierownie, bo wg nich wiek nie ten, chyba że prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote:Och my połamańcy.Mnie coś złamania lubią, 1,5 roku temu miałam złamany obojczyk. Zastanawiam się nad badaniem gęstości kości, bo coś za często i za łatwo się łamie. Jak oczywiście będą mi chcieli dać skierownie, bo wg nich wiek nie ten, chyba że prywatnie.no 1 w zyciu cos zlamalem poslizgnalem sie w pracy jak przebywalem na magazynie i takie to skutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote:anita wrote:Dorota26 wrote:Anita jak tam u lekarza od maczka. Co powiedział? Jest jakaś alternatywa?No i w którym miejscu jest ta guzowatość kości piszczelowej?nie bylo wczoraj tego lekarza...zobacz zdjecia rtg w galeriia jak mam to zrobić?http://www.maczek.net/rtg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 pol27 wrote:Dorota26 wrote:Och my połamańcy.Mnie coś złamania lubią, 1,5 roku temu miałam złamany obojczyk. Zastanawiam się nad badaniem gęstości kości, bo coś za często i za łatwo się łamie. Jak oczywiście będą mi chcieli dać skierownie, bo wg nich wiek nie ten, chyba że prywatnie.no 1 w zyciu cos zlamalem poslizgnalem sie w pracy jak przebywalem na magazynie i takie to skutkija w domu. Pech to pech. CHWILA WYSTARCZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maczek wrote: Dorota26 wrote: anita wrote: nie bylo wczoraj tego lekarza...zobacz zdjecia rtg w galerii a jak mam to zrobić? http://www.maczek.net/rtg/ DZIEKI MACZEK ZARAZ POPATRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 O CHOLERA JA JESTEM PRZY WAS CIENKI ZAWODNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota26 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 ALE KOSTECZKI MACIE PRZEŚLICZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote: ALE KOSTECZKI MACIE PRZEŚLICZNE Dziekuje w swoim imieniu Ale to co tam wrzucilem na stronke to niewielki ulamek moich wszystkich zdjec rtg. Az dziw, ze nie swiece w nocy po tych wszystkich przeswietleniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Setna strona, toaścik, a mnie znowu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 lisiu wrote: Setna strona, toaścik, a mnie znowu nie było załapałaś się w ostatniej chwili, bo my juz planujemy 200 stronkę, bo szybko nam przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote:Agula, u Ciebie to w ogóle nie ma sprawy, wszystko ustawione OK, no chyba że Cię Maczek podrasował ?...Jego musisz spytać...to są zdjecia po 2mc i 2 tyg od operacji.te sprzed mc wyglądają identycznie.więc trudno powiedzieć czy zrost się zatrzymał czy ja czegoś nie widzę.ps. życzę wszystkim udanego i słonecznego weekendu.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: nie moge spać własnie do mnie dotarło ze ide po nóż anita każdy kto ma to żelastwo w sobie i tak wcześniej czy później będzie przechodził kolejne cięcia...jeżeli to jest niezbędne dla Twojego zrostu lub ma to przyspieszyć proces leczenia to nie ma co się bać.ważne żeby miało to jakieś wymierne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote:ALE KOSTECZKI MACIE PRZEŚLICZNE trochę potłuczone ale w końcu nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi