Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:Agula, u Ciebie to w ogóle nie ma sprawy, wszystko ustawione OK, no chyba że Cię Maczek podrasował ?...Jego musisz spytać...to są zdjecia po 2mc i 2 tyg od operacji.te sprzed mc wyglądają identycznie.więc trudno powiedzieć czy zrost się zatrzymał czy ja czegoś nie widzę.ps. życzę wszystkim udanego i słonecznego weekendu.pozdr Niczego poza wyrównaniem poziomów i kontrastu nie podrasowywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 witajcieja to mam pecha.chcialam z wami troche pogadac no i podejchalam do stolika,zaplatałam sie i zwaliłam laptopa na glebę.Na razie działa bo piszę. co najgorsze naciągnęlam sobie tą złamaną nogę aż słabo mi robi.Anitke chciałam pocieszyć i o mało co sama reanimacji bym potrzebowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Dorota26 wrote:Anita jak tam u lekarza od maczka. Co powiedział? Jest jakaś alternatywa?No i w którym miejscu jest ta guzowatość kości piszczelowej?Doroto,ja miałam złamaną guzowatość kości piszczelowej.Jest ona tam gdzie się kończy kość piszczelowa,przy samym kolanie.Miałam ją złamaną w literę U. Nawet nie wiedziałam,że tak można, a tu proszę,jednak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 alakali wrote:witajcieja to mam pecha.chcialam z wami troche pogadac no i podejchalam do stolika,zaplatałam sie i zwaliłam laptopa na glebę.Na razie działa bo piszę. co najgorsze naciągnęlam sobie tą złamaną nogę aż słabo mi robi.Anitke chciałam pocieszyć i o mało co sama reanimacji bym potrzebowała.To ja tak w Sylwestra z nogą w gipsie patrzyłam (przez otwarte okno)na petardy.Jedna z nich wybuchła mi przed samą twarzą(mam to na filmie).Odskoczyłam i oczywiście oparłam cały ciężar na chorej nodze.Wyłam z bólu! Myslałam,że na nowo połamałam jeszcze niezrośniętą kość,ale było ok.UFFF Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:Agula, u Ciebie to w ogóle nie ma sprawy, wszystko ustawione OK, no chyba że Cię Maczek podrasował ?...Jego musisz spytać...to są zdjecia po 2mc i 2 tyg od operacji.te sprzed mc wyglądają identycznie.więc trudno powiedzieć czy zrost się zatrzymał czy ja czegoś nie widzę.ps. życzę wszystkim udanego i słonecznego weekendu.pozdr Zabrzmiało jakbyć się miała urwać gdzieś na łyk-end. A my ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Agula, u Ciebie to w ogóle nie ma sprawy, wszystko ustawione OK, no chyba że Cię Maczek podrasował ?...Jego musisz spytać...to są zdjecia po 2mc i 2 tyg od operacji.te sprzed mc wyglądają identycznie.więc trudno powiedzieć czy zrost się zatrzymał czy ja czegoś nie widzę.ps. życzę wszystkim udanego i słonecznego weekendu.pozdr Zabrzmiało jakbyć się miała urwać gdzieś na łyk-end. A my ... a my zostajemy:), ja jestem w trakcie przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:agula wrote:Jego musisz spytać...to są zdjecia po 2mc i 2 tyg od operacji.te sprzed mc wyglądają identycznie.więc trudno powiedzieć czy zrost się zatrzymał czy ja czegoś nie widzę.ps. życzę wszystkim udanego i słonecznego weekendu.pozdr Zabrzmiało jakbyć się miała urwać gdzieś na łyk-end. A my ... a my zostajemy:), ja jestem w trakcie przeprowadzki:)No widzisz, co dopiero coś fajnego, a tak marudzisz że Ci źle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote: anita wrote: korel wrote: Zabrzmiało jakbyć się miała urwać gdzieś na łyk-end. A my ... a my zostajemy:), ja jestem w trakcie przeprowadzki:) No widzisz, co dopiero coś fajnego, a tak marudzisz że Ci źle ... tak sobie patrze na te nasze szczeliny:) cos strasznego!!!jak nas mogli tak poskładac???i wypuścić??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:anita wrote:a my zostajemy:), ja jestem w trakcie przeprowadzki:)No widzisz, co dopiero coś fajnego, a tak marudzisz że Ci źle ... tak sobie patrze na te nasze szczeliny:) cos strasznego!!!jak nas mogli tak poskładac???i wypuścić??!!Od początku wiedziałem że spartolili. Po wyjściu ze szpitala od razu też szukałem ludzi którzy założyli sprawę lekarzowi za jego partactwo. Szukałem zresztą na tym forum. Ale to co znalazłem ostudziło mnie, bo nikomu nie udało się nic wywalczyć. Więc ja też odpuściłem No ale wtedy jeszcze nie znałem Aguli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Wiesz, że ten mój lekarz powiedział mi wczoraj telefonicznie że nia mam co sie obawiac że cos się złamie, jak docisnie odłam wkrętem, a być może też pętlą ? Zupełnie inaczej niż ten Twój, a wydaje mi sie że przypadki mamy takie same, chociaz oczywiście nie te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 może weż nastepnym razem do niego moje zdjecie:P i zapytaj co on na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote:może weż nastepnym razem do niego moje zdjecie:P i zapytaj co on na to?to jest myśl :cool:a ja czekam na to co powie Ci ten maczkowy spec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote:anita wrote:może weż nastepnym razem do niego moje zdjecie:P i zapytaj co on na to?to jest myśl :cool:a ja czekam na to co powie Ci ten maczkowy spec tez na to czekam;/, mi mój pwoiedział ze tam miedzy odłamem a osią jest blizna i juz sie kostnina raczej nie pojawi;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:anita wrote:może weż nastepnym razem do niego moje zdjecie:P i zapytaj co on na to?to jest myśl :cool:a ja czekam na to co powie Ci ten maczkowy spec tez na to czekam;/, mi mój pwoiedział ze tam miedzy odłamem a osią jest blizna i juz sie kostnina raczej nie pojawi;/To dziwne, czyli coś wlazło między odszczep a piszczel czy gwóźdź. Bo na czym miałaby zrobic się blizna ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote:anita wrote:korel wrote:to jest myśl :cool:a ja czekam na to co powie Ci ten maczkowy spec tez na to czekam;/, mi mój pwoiedział ze tam miedzy odłamem a osią jest blizna i juz sie kostnina raczej nie pojawi;/To dziwne, czyli coś wlazło między odszczep a piszczel czy gwóźdź. Bo na czym miałaby zrobic się blizna ? :rolleyes:też zrobiłam takie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Moze pomoglby Ci aparat Ilizarowa... no ale to juz pozostawiam w rekach mojego speca. Mozna mu zaufac w 100% w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maku moze pojdziesz do niego ze mna!!!powiesz ze jestem twoją siostrą i ze u nas łajzostwo jest rodzinne i zeby mnie ratował!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: korel wrote: anita wrote: tez na to czekam;/, mi mój pwoiedział ze tam miedzy odłamem a osią jest blizna i juz sie kostnina raczej nie pojawi;/ To dziwne, czyli coś wlazło między odszczep a piszczel czy gwóźdź. Bo na czym miałaby zrobic się blizna ? :rolleyes: też zrobiłam takie oczy Może zobaczył, że przyszłaś bez koperty i przez to jakieś wyimaginowane blizny na zdjęciu widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: maku moze pojdziesz do niego ze mna!!!powiesz ze jestem twoją siostrą i ze u nas łajzostwo jest rodzinne i zeby mnie ratował!!! ok, ale obiecaj, że pojedziemy twoim meśkiem i bez męża :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maczek wrote: Moze pomoglby Ci aparat Ilizarowa... no ale to juz pozostawiam w rekach mojego speca. Mozna mu zaufac w 100% w tej kwestii. Z tym można w ogóle żyć ? Źle to brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 zgadnijcie czym mi sie odbiło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 korel wrote: maczek wrote: Moze pomoglby Ci aparat Ilizarowa... no ale to juz pozostawiam w rekach mojego speca. Mozna mu zaufac w 100% w tej kwestii. Z tym można w ogóle żyć ? Źle to brzmi. Można, widziałem mnóstwo osób z tym czymś. Nie jest to najwygodniejsze ale nie jednej osobie uratowano kończyny dzięki tej metodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: zgadnijcie czym mi sie odbiło!!! oranżadą z komunii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maczek wrote: korel wrote: maczek wrote: Moze pomoglby Ci aparat Ilizarowa... no ale to juz pozostawiam w rekach mojego speca. Mozna mu zaufac w 100% w tej kwestii. Z tym można w ogóle żyć ? Źle to brzmi. Można, widziałem mnóstwo osób z tym czymś. Nie jest to najwygodniejsze ale nie jednej osobie uratowano kończyny dzięki tej metodzie... poczekam, mam nadzieje ze tym razem juz los mnie troche oszczędzi;/tak to moge z domu wyjsc a z tym gównem to masakra bedzie:D prawie jak edward nożycoręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: zgadnijcie czym mi sie odbiło!!! oranżadą z komunii? USTAMI - hahahahahahahah, każdys ie nabiera:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: zgadnijcie czym mi sie odbiło!!! płynem Ilizarow albo Gorbatschov albo Stolichnaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 anita wrote: maczek wrote: anita wrote: zgadnijcie czym mi sie odbiło!!! oranżadą z komunii? USTAMI - hahahahahahahah, każdys ie nabiera:P Oooo ...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Nowy adres stronki z naszymi cudnymi fotami: http://polamancy.pl :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 witajcie a ja dziś miałem dzień pełen wrażen..najpierw zostawili mnie w domu musiałem co jakis czas otwierać drzwi wiec nalatałem sie o kulach do tych je,...... drzwi..póżniej dramat sąsiadka zasłabła zadzwonił jej mlodszy syn że mama chyba umiera ...poleciałem o swoich laskach ratować życie....oj strasznie było musiałem leciec o pomoc prosic sąsiadke bo nic nie mogłem zdziałac bo miała padaczke...... zadzwonilem po pogotowie ....oj dzień pełen wrażen .....nie wspominajac pobudke o 05,30 bo nagle Taty Kumpel sobie przypomniał o nim heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 maczek wrote: Moze pomoglby Ci aparat Ilizarowa... no ale to juz pozostawiam w rekach mojego speca. Mozna mu zaufac w 100% w tej kwestii. Maczek dostałes moje fotki emeilem dziś Tobie wysyłalem jeśli żle je zrobiłem to podeśle Tobie nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi