Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote:lisiu wrote:Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce Powinna nam postawić dobre piwo ! Albo whisky ! Zobacz ile ciekawych przypadków jej dostarczamy, a tak musiałaby się dziewczyna na sucho uczyć No i powinna się postarać u nas o zaliczenie ...Tak Korel, masz absolutnie rację! Im więcej pytań od nas tym Agula bardziej doświadczona zgłębianiem wiedzy Dla Ciebie może być whisky, ale dla mnie wciąż to samo: campari z soczkiem Najbliższa okazja u mnie już jutro Poświętujecie ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Korel, w jakiej branży pracujesz? Tak spieszno Ci do harówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote:lisiu wrote:Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce Powinna nam postawić dobre piwo ! Albo whisky ! Zobacz ile ciekawych przypadków jej dostarczamy, a tak musiałaby się dziewczyna na sucho uczyć No i powinna się postarać u nas o zaliczenie ...haha ...panie profesorze to kiedy zaliczamy emeryturki?to nie jest aluzja do Pana wieku jak zdam ten egzamin to pomyślimy nad tymi trunkami...a jak obleję to też to oblejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: Korel, w jakiej branży pracujesz? Tak spieszno Ci do harówki? raczej ciekawej jak tak tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja już jestem poza obiegiem bite 4 miesiące, wypadek miałem z początkiem lutego Działam w przemyśle ciężkim i nie przypuszczałem nawet, że tak mi będzie brakować firmy Na nasze spotkanie muszę chwilę poczekać, bo zamierzam teraz wrócić na chwilę do pracy + po południami rehabilitacja, w weekend mam 2 imprezy, w tym klasową po ponad 20 latach, a w przyszłym tygodniu chyba wyląduję w Piekarach na drugiej operacji. No i potem już - mam nadzieję - zrobi się luźniej. Możemy już chłodzić trunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:lisiu wrote:Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce Powinna nam postawić dobre piwo ! Albo whisky ! Zobacz ile ciekawych przypadków jej dostarczamy, a tak musiałaby się dziewczyna na sucho uczyć No i powinna się postarać u nas o zaliczenie ...haha ...panie profesorze to kiedy zaliczamy emeryturki?to nie jest aluzja do Pana wieku jak zdam ten egzamin to pomyślimy nad tymi trunkami...a jak obleję to też to oblejemyFUS obstukany ? W ciągu godziny ? W czasie zaliczenia wszystkie pomoce mają być pochowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:lisiu wrote:Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce Powinna nam postawić dobre piwo ! Albo whisky ! Zobacz ile ciekawych przypadków jej dostarczamy, a tak musiałaby się dziewczyna na sucho uczyć No i powinna się postarać u nas o zaliczenie ...haha ...panie profesorze to kiedy zaliczamy emeryturki?to nie jest aluzja do Pana wieku jak zdam ten egzamin to pomyślimy nad tymi trunkami...a jak obleję to też to oblejemyNie wytrzymałaś ! nie mogłaś sobie darować tego wieku chyba się załame, a co najmniej tego nie zniese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 nie dawaj się Korel.....no bo kto mnie wtedy będzie motywował do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Powinna nam postawić dobre piwo ! Albo whisky ! Zobacz ile ciekawych przypadków jej dostarczamy, a tak musiałaby się dziewczyna na sucho uczyć No i powinna się postarać u nas o zaliczenie ...haha ...panie profesorze to kiedy zaliczamy emeryturki?to nie jest aluzja do Pana wieku jak zdam ten egzamin to pomyślimy nad tymi trunkami...a jak obleję to też to oblejemyFUS obstukany ? W ciągu godziny ? W czasie zaliczenia wszystkie pomoce mają być pochowane na ten fus to mi życia zbraknie żeby to ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce pigułek to ja już sama potrzebuję...lecytyny i coś na uspokojenie...aaa i złoty środek na odwyk od forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote:Ja już jestem poza obiegiem bite 4 miesiące, wypadek miałem z początkiem lutego Działam w przemyśle ciężkim i nie przypuszczałem nawet, że tak mi będzie brakować firmy Na nasze spotkanie muszę chwilę poczekać, bo zamierzam teraz wrócić na chwilę do pracy + po południami rehabilitacja, w weekend mam 2 imprezy, w tym klasową po ponad 20 latach, a w przyszłym tygodniu chyba wyląduję w Piekarach na drugiej operacji. No i potem już - mam nadzieję - zrobi się luźniej. Możemy już chłodzić trunki ciężki kaliber i taka tęsknota??? U mnie też za chwilę będzie 4 miechy (9-tego). Tak myślałam, że moje kości może właśnie przez imprezy się nie chcą zrastać? Nie przeginaj więc, Korel - bądź grzeczny. Oszczędzaj siły na spotkanie z nami A gdzie Anita Tak pusto bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote:lisiu wrote:Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce pigułek to ja już sama potrzebuję...lecytyny i coś na uspokojenie...aaa i złoty środek na odwyk od forum..Mam teraz taki złoty środek na uspokojenie ... wczoraj dostałem butelkę szkockiej przywiezioną prosto stamtąd no od wczoraj to jest pół butelki A środek na odwyk od forum ? Pełny zrost ? Pełna sprawność ? Nie chcę byc złym prorokiem, ale mamy przed sobą na forum jeszcze parę miesięcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: lisiu wrote: Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce pigułek to ja już sama potrzebuję...lecytyny i coś na uspokojenie...aaa i złoty środek na odwyk od forum.. chyba pójdziemy na terapię grupową zwalczającą uzależnienie od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:lisiu wrote:Agula się wykuje, a potem sprzeda nam w pigułce pigułek to ja już sama potrzebuję...lecytyny i coś na uspokojenie...aaa i złoty środek na odwyk od forum..Mam teraz taki złoty środek na uspokojenie ... wczoraj dostałem butelkę szkockiej przywiezioną prosto stamtąd no od wczoraj to jest pół butelki A środek na odwyk od forum ? Pełny zrost ? Pełna sprawność ? Nie chcę byc złym prorokiem, ale mamy przed sobą na forum jeszcze parę miesięcy ...no chyba, że go zamkną - forum oczywiście Pod zamkiem w Edynburgu jest muzeum whisky - wpadnij tam przy okazji Może być kłopot z wyjściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote:korel wrote:Ja już jestem poza obiegiem bite 4 miesiące, wypadek miałem z początkiem lutego Działam w przemyśle ciężkim i nie przypuszczałem nawet, że tak mi będzie brakować firmy Na nasze spotkanie muszę chwilę poczekać, bo zamierzam teraz wrócić na chwilę do pracy + po południami rehabilitacja, w weekend mam 2 imprezy, w tym klasową po ponad 20 latach, a w przyszłym tygodniu chyba wyląduję w Piekarach na drugiej operacji. No i potem już - mam nadzieję - zrobi się luźniej. Możemy już chłodzić trunki ciężki kaliber i taka tęsknota??? U mnie też za chwilę będzie 4 miechy (9-tego). Tak myślałam, że moje kości może właśnie przez imprezy się nie chcą zrastać? Nie przeginaj więc, Korel - bądź grzeczny. Oszczędzaj siły na spotkanie z nami A gdzie Anita Tak pusto bez niej Anita albo zakuwa albo biega z siekierą w poszukiwaniu dawcy przeszczepu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? moim zdanie poprosc lekarza by Tobie dał Go na pamiatke...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 pol27 wrote: lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? moim zdanie poprosc lekarza by Tobie dał Go na pamiatke...... ale ja wolę o nim szybko zapomnieć! i nie chcę go nawet pamiętać, brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote:korel wrote:agula wrote:pigułek to ja już sama potrzebuję...lecytyny i coś na uspokojenie...aaa i złoty środek na odwyk od forum..Mam teraz taki złoty środek na uspokojenie ... wczoraj dostałem butelkę szkockiej przywiezioną prosto stamtąd no od wczoraj to jest pół butelki A środek na odwyk od forum ? Pełny zrost ? Pełna sprawność ? Nie chcę byc złym prorokiem, ale mamy przed sobą na forum jeszcze parę miesięcy ...no chyba, że go zamkną - forum oczywiście Pod zamkiem w Edynburgu jest muzeum whisky - wpadnij tam przy okazji Może być kłopot z wyjściem Moja flaszka przyjechała z okolic Aberdeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? Polecam stanie na rękach połączone z klaskaniem od godziny 0:00 do 5:00 rano, potem możesz się trochę zdrzemnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... teraz zszedł już pod kolano... od dwóch tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... teraz zszedł już pod kolano... od dwóch tygodni... no i zmienia techniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote:lisiu wrote:korel wrote:Mam teraz taki złoty środek na uspokojenie ... wczoraj dostałem butelkę szkockiej przywiezioną prosto stamtąd no od wczoraj to jest pół butelki A środek na odwyk od forum ? Pełny zrost ? Pełna sprawność ? Nie chcę byc złym prorokiem, ale mamy przed sobą na forum jeszcze parę miesięcy ...no chyba, że go zamkną - forum oczywiście Pod zamkiem w Edynburgu jest muzeum whisky - wpadnij tam przy okazji Może być kłopot z wyjściem Moja flaszka przyjechała z okolic Aberdeento daleko, ale też tam byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... teraz zszedł już pod kolano... od dwóch tygodni... no i zmienia techniki ... no wiesz, jestem kobietą wymagającą a nudy nikt nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote:korel wrote:lisiu wrote:no chyba, że go zamkną - forum oczywiście Pod zamkiem w Edynburgu jest muzeum whisky - wpadnij tam przy okazji Może być kłopot z wyjściem Moja flaszka przyjechała z okolic Aberdeento daleko, ale też tam byłam Oglądałem wczoraj miliony zdjęć z tamtych okolic. Generalnie wrzosowiska ładne, ale miasto szaro-bure. Wolę swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 maczek wrote: lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? Polecam stanie na rękach połączone z klaskaniem od godziny 0:00 do 5:00 rano, potem możesz się trochę zdrzemnąć... maczek wie ...w końcu tak się żegnał ostatnio ze swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 kobiety whisky i wrzosowiska...hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: Moja flaszka przyjechała z okolic Aberdeen to daleko, ale też tam byłam Oglądałem wczoraj miliony zdjęć z tamtych okolic. Generalnie wrzosowiska ładne, ale miasto szaro-bure. Wolę swoje nigdzie nie jest tak fajnie jak u nas Choć mnie podobał się bardzo Edynburg, szczególnie widok zamku na wulkanie i czyste ulice I łąki, łąi, łąki w Szkocji. I mnóstwo zamków, które uwielbiam. I piękny Lake District we wschodniej części Anglii (takie nasze Mazury). Ale... i tak tu wróciłam i jestem szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: lisiu wrote: teraz zszedł już pod kolano... od dwóch tygodni... no i zmienia techniki ... no wiesz, jestem kobietą wymagającą a nudy nikt nie lubi Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi