agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: Moja flaszka przyjechała z okolic Aberdeen to daleko, ale też tam byłam Oglądałem wczoraj miliony zdjęć z tamtych okolic. Generalnie wrzosowiska ładne, ale miasto szaro-bure. Wolę swoje a ja myślałam że pod parasolkami tańczysz i śpiewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: no i zmienia techniki ... no wiesz, jestem kobietą wymagającą a nudy nikt nie lubi Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... pozbądź się gnojka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: no i zmienia techniki ... no wiesz, jestem kobietą wymagającą a nudy nikt nie lubi Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... Twardy z niego typ - da radę. Ale Twoje uwagi, Korel, przeniosę do innej części życia Taaaa, dobrze wiedzieć, jak lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: lisiu wrote: no wiesz, jestem kobietą wymagającą a nudy nikt nie lubi Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... pozbądź się gnojka!!!! Tak, rzucę go! Jutro! I nawet na niego nie spojrzę! I wcale nie będę tęsknić! Niech sobie nie myśli, że zostaniemy ze sobą z przyzwyczjenia! Wolę samotność niż spędzić życie z takim sztywniakiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: lisiu wrote: to daleko, ale też tam byłam Oglądałem wczoraj miliony zdjęć z tamtych okolic. Generalnie wrzosowiska ładne, ale miasto szaro-bure. Wolę swoje a ja myślałam że pod parasolkami tańczysz i śpiewasz Najpierw parasolki, a potem imprezka domowa. Wiesz jak u nas jest teraz z tańcami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Oglądałem wczoraj miliony zdjęć z tamtych okolic. Generalnie wrzosowiska ładne, ale miasto szaro-bure. Wolę swoje a ja myślałam że pod parasolkami tańczysz i śpiewasz Najpierw parasolki, a potem imprezka domowa. Wiesz jak u nas jest teraz z tańcami ... ja potrafię na jednej nodze odkurzać, to i Ty tańczyć byś się nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: agula wrote: korel wrote: Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... pozbądź się gnojka!!!! Tak, rzucę go! Jutro! I nawet na niego nie spojrzę! I wcale nie będę tęsknić! Niech sobie nie myśli, że zostaniemy ze sobą z przyzwyczjenia! Wolę samotność niż spędzić życie z takim sztywniakiem! E tam sztywniak, twardziel po prostu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: agula wrote: pozbądź się gnojka!!!! Tak, rzucę go! Jutro! I nawet na niego nie spojrzę! I wcale nie będę tęsknić! Niech sobie nie myśli, że zostaniemy ze sobą z przyzwyczjenia! Wolę samotność niż spędzić życie z takim sztywniakiem! E tam sztywniak, twardziel po prostu ! długo wytrzymał - 16 tygodni non stop, wow... jest chyba niepokonany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... prawie robi ogromną różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: lisiu wrote: no wiesz, jestem kobietą wymagającą a nudy nikt nie lubi Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... Twardy z niego typ - da radę. Ale Twoje uwagi, Korel, przeniosę do innej części życia Taaaa, dobrze wiedzieć, jak lubicie Cholera, tak czułem że nie powienienem Ci tego mówić. Będziesz to chciała wykorzystać przeciwko jakiemuś dobremu człowiekowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: agula wrote: pozbądź się gnojka!!!! Tak, rzucę go! Jutro! I nawet na niego nie spojrzę! I wcale nie będę tęsknić! Niech sobie nie myśli, że zostaniemy ze sobą z przyzwyczjenia! Wolę samotność niż spędzić życie z takim sztywniakiem! E tam sztywniak, twardziel po prostu ! może on z jakiejś ciężkiej branży???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: lisiu wrote: Tak, rzucę go! Jutro! I nawet na niego nie spojrzę! I wcale nie będę tęsknić! Niech sobie nie myśli, że zostaniemy ze sobą z przyzwyczjenia! Wolę samotność niż spędzić życie z takim sztywniakiem! E tam sztywniak, twardziel po prostu ! długo wytrzymał - 16 tygodni non stop, wow... jest chyba niepokonany! Przywiązał się, i wierny taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... Twardy z niego typ - da radę. Ale Twoje uwagi, Korel, przeniosę do innej części życia Taaaa, dobrze wiedzieć, jak lubicie Cholera, tak czułem że nie powienienem Ci tego mówić. Będziesz to chciała wykorzystać przeciwko jakiemuś dobremu człowiekowi To cenne uwagi, Korel Przydadzą się każdej kobiecie, która tu zajrzy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: korel wrote: Jednak się sprawdził Nie wiem czy jako facet powinienien Ci to doradzać, ale jutro musisz go rzucić Wcześniej powinnaś okazać mu jednak trochę delikatności, żeby sie od razu nie z(a)łamał ... Twardy z niego typ - da radę. Ale Twoje uwagi, Korel, przeniosę do innej części życia Taaaa, dobrze wiedzieć, jak lubicie Cholera, tak czułem że nie powienienem Ci tego mówić. Będziesz to chciała wykorzystać przeciwko jakiemuś dobremu człowiekowi od razu wykorzystać...nauka nie idzie w las.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: lisiu wrote: Tak, rzucę go! Jutro! I nawet na niego nie spojrzę! I wcale nie będę tęsknić! Niech sobie nie myśli, że zostaniemy ze sobą z przyzwyczjenia! Wolę samotność niż spędzić życie z takim sztywniakiem! E tam sztywniak, twardziel po prostu ! może on z jakiejś ciężkiej branży???? Taki "twardziel z gipsu" to chyba z budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: lisiu wrote: Słuchajcie - to ostatnia moja noc z gipsem. Jak myślicie - jak powinnam ją spędzić? To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... prawie robi ogromną różnicę Mąż i prawie kochanek w jednym łóżku - co teraz? Co radzisz Korel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tak sobie czytam to forum i was podziwiam niektorzy sa po naprawde powaznych złamaniach po operacjach a tyle optymizmu z was tryska. Ja złamałam sobie ponad 4 tygodnie temu tylko (dla mnie aż) kość strzałkową i cały czas siedze i się zamartwiam czy wszytsko jest ok. Lekarz który zakładał mi gips powiedział że 6 tygodni przede mna po 4 tygodniach poszłam na zmiane gipsu bo mi się złamał zrobili mi zdjęcia i inny już lekarz stwierdził ze juz jest oki ze teraz mam chodzic i jezdzic na rowerze. Gips mi zdjeli w czwartek a ja jeszcze nie chodze. mam strasznie spuchnieta stopę nie boli mnie ale jak lerze sobie i np sie przekrecam na boki czy podnosze tą noge to czuje tak jak by mnie ta kość bolała nie wiem czy to normalne jest ?? Moze ktos z was wie cos na ten temat i moze wiecie jak rozćwiczyć stope i czy faktycznie moge juz na niej normalnie stawać ?? Prosze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: agula wrote: korel wrote: To prawie jak kochanek. Codziennie z Tobą, w łóżku, pod kołdrą, no i dokąd sięgał ... prawie robi ogromną różnicę Mąż i prawie kochanek w jednym łóżku - co teraz? Co radzisz Korel? No takich doświadczen nie miałem, ale dla kobiety to pewnie duża frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote:Tak sobie czytam to forum i was podziwiam niektorzy sa po naprawde powaznych złamaniach po operacjach a tyle optymizmu z was tryska. Ja złamałam sobie ponad 4 tygodnie temu tylko (dla mnie aż) kość strzałkową i cały czas siedze i się zamartwiam czy wszytsko jest ok. Lekarz który zakładał mi gips powiedział że 6 tygodni przede mna po 4 tygodniach poszłam na zmiane gipsu bo mi się złamał zrobili mi zdjęcia i inny już lekarz stwierdził ze juz jest oki ze teraz mam chodzic i jezdzic na rowerze. Gips mi zdjeli w czwartek a ja jeszcze nie chodze. mam strasznie spuchnieta stopę nie boli mnie ale jak lerze sobie i np sie przekrecam na boki czy podnosze tą noge to czuje tak jak by mnie ta kość bolała nie wiem czy to normalne jest ?? Moze ktos z was wie cos na ten temat i moze wiecie jak rozćwiczyć stope i czy faktycznie moge juz na niej normalnie stawać ?? Prosze pomóżcieJa spróbuję swoją stopę dopiero jutro położyć, więc... jutro będę mądrzejsza Dzisiaj jeszcze pozostaje mi wspólna noc z moim gipsem Po 16 tygodniach też byś potrzyła optymistycznie w przyszłość Życzę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Tak sobie czytam to forum i was podziwiam niektorzy sa po naprawde powaznych złamaniach po operacjach a tyle optymizmu z was tryska. Ja złamałam sobie ponad 4 tygodnie temu tylko (dla mnie aż) kość strzałkową i cały czas siedze i się zamartwiam czy wszytsko jest ok. Lekarz który zakładał mi gips powiedział że 6 tygodni przede mna po 4 tygodniach poszłam na zmiane gipsu bo mi się złamał zrobili mi zdjęcia i inny już lekarz stwierdził ze juz jest oki ze teraz mam chodzic i jezdzic na rowerze. Gips mi zdjeli w czwartek a ja jeszcze nie chodze. mam strasznie spuchnieta stopę nie boli mnie ale jak lerze sobie i np sie przekrecam na boki czy podnosze tą noge to czuje tak jak by mnie ta kość bolała nie wiem czy to normalne jest ?? Moze ktos z was wie cos na ten temat i moze wiecie jak rozćwiczyć stope i czy faktycznie moge juz na niej normalnie stawać ?? Prosze pomóżcie Iwona jutro poszukaj rehabilitanta, to tylko kwestia rozćwiczenia. Poza tym rehabilitacja podciągnie Ci uszy do góry i będziesz się pewniej czuła. Wracasz do żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: agula wrote: prawie robi ogromną różnicę Mąż i prawie kochanek w jednym łóżku - co teraz? Co radzisz Korel? No takich doświadczen nie miałem, ale dla kobiety to pewnie duża frajda hmmm a jak z 2 laskami...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: lisiu wrote: agula wrote: prawie robi ogromną różnicę Mąż i prawie kochanek w jednym łóżku - co teraz? Co radzisz Korel? No takich doświadczen nie miałem, ale dla kobiety to pewnie duża frajda hmmm, za bardzo różnią się temperamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: lisiu wrote: Twardy z niego typ - da radę. Ale Twoje uwagi, Korel, przeniosę do innej części życia Taaaa, dobrze wiedzieć, jak lubicie Cholera, tak czułem że nie powienienem Ci tego mówić. Będziesz to chciała wykorzystać przeciwko jakiemuś dobremu człowiekowi od razu wykorzystać...nauka nie idzie w las.... tak bez litości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: lisiu wrote: Mąż i prawie kochanek w jednym łóżku - co teraz? Co radzisz Korel? No takich doświadczen nie miałem, ale dla kobiety to pewnie duża frajda hmmm a jak z 2 laskami...???? Anorektyczki jakieś. I pasywne jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Cholera, tak czułem że nie powienienem Ci tego mówić. Będziesz to chciała wykorzystać przeciwko jakiemuś dobremu człowiekowi od razu wykorzystać...nauka nie idzie w las.... tak bez litości ? to zależy czy sztywniak czy twardziel, prawda Agula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: IwonaŁódź wrote: Tak sobie czytam to forum i was podziwiam niektorzy sa po naprawde powaznych złamaniach po operacjach a tyle optymizmu z was tryska. Ja złamałam sobie ponad 4 tygodnie temu tylko (dla mnie aż) kość strzałkową i cały czas siedze i się zamartwiam czy wszytsko jest ok. Lekarz który zakładał mi gips powiedział że 6 tygodni przede mna po 4 tygodniach poszłam na zmiane gipsu bo mi się złamał zrobili mi zdjęcia i inny już lekarz stwierdził ze juz jest oki ze teraz mam chodzic i jezdzic na rowerze. Gips mi zdjeli w czwartek a ja jeszcze nie chodze. mam strasznie spuchnieta stopę nie boli mnie ale jak lerze sobie i np sie przekrecam na boki czy podnosze tą noge to czuje tak jak by mnie ta kość bolała nie wiem czy to normalne jest ?? Moze ktos z was wie cos na ten temat i moze wiecie jak rozćwiczyć stope i czy faktycznie moge juz na niej normalnie stawać ?? Prosze pomóżcie Iwona jutro poszukaj rehabilitanta, to tylko kwestia rozćwiczenia. Poza tym rehabilitacja podciągnie Ci uszy do góry i będziesz się pewniej czuła. Wracasz do żywych właśnie chciałam to powiedzieć...trzeba zacząć ćwiczyć.czym dłużej się bronisz przed stąpaniem i aktywnością ruchową tym trudniejszy będzie powrót do chodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: No takich doświadczen nie miałem, ale dla kobiety to pewnie duża frajda hmmm a jak z 2 laskami...???? Anorektyczki jakieś. I pasywne jak cholera. no właśnie, i co z tego, że twardziel, jak nawet się ruszyć nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: agula wrote: od razu wykorzystać...nauka nie idzie w las.... tak bez litości ? to zależy czy sztywniak czy twardziel, prawda Agula? właśnie... i tu jest pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: agula wrote: od razu wykorzystać...nauka nie idzie w las.... tak bez litości ? to zależy czy sztywniak czy twardziel, prawda Agula? Jak przez kilkanaście tygodni wisiał Ci u nogi, to musi że twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 agula wrote: lisiu wrote: korel wrote: tak bez litości ? to zależy czy sztywniak czy twardziel, prawda Agula? właśnie... i tu jest pies pogrzebany ufff, dobrze, że nie lis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi