Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a ja wczoraj przy klawiaturze Przysnełam trzeba zacząc pracowac 5 kompików do zrobienia ahhh damy rade a słonko ładnie świeciP.S No Więc Madziuch jestem:> z Inowrocławia:) chociaz więcej czasu przebywam w Bydgoszczy na Uczelni studiuje Biologie i Informatyke hehehehe :x buziai Milego dziooooonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:IwonaŁódź wrote:Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu Oczywiście Iwona, to jak łatwo odgadnąć Iwona Pisałem z myślą o koleżance o nicku "Mackowska". Lepiej jak pisze się do Aguli, Anity, Gabrysi, Iwony, Lisi, Smerfinki, sorry jeśli kogoś pominąłem, ale to tylko dla przykładu, niż do koleżanki X.Ja czasem pociągnę małą szklaneczkę whisky lub wiekszą szklaneczkę piwka. I mówię wszystkim dookoła, że to na lepsze krążenie Korel Ty lepiej odstaw te szklaneczki bo imiona kobiet Ci się już mylą bez wątpienia krążenie już masz dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Czemu miałabym sie przestraszyc ?? pewnie przesadzasz Iwona uważaj na Piotra - to nasz lokalny podrywacz...i do tego bardzo skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 maczek wrote: IwonaŁódź wrote: No jest kilka fajnych klubów i jest gdzie się pobawic. A sylwestra tez w jakims klubie spedzales?? Tak, ale nie pamietam jak to sie nazywalo... To byla zamknieta impreza. Po polnocy opuscilismy tamto miejsce i poszlismy na Piotrkowska zamknięta???? a to przed tym przymiotnikiem nie miało "zakład"albo "szpital"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Dokladnie tylko strzałka dla większości z was jak nie dla wszytskich a dla mnie to aż strzałka choc im bardziej sie zagłebiam w forum tym bardziej zdaje sobie sprawe ze tylko strzalka zgadza się.tutaj przypadki połamań są dość różnorodne...a każda kontuzja jest "aż" bo jest nasza.Iwona ale Ty się niczym nie przejmuj - strzałki się zrastają bardzo szybko i podobno są bo są - przy tworzeniu człowieka nie mieli gdzie ich wcisnąć a że miejsce było w kończynie dolnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote:IwonaŁódź wrote:Czemu miałabym sie przestraszyc ?? pewnie przesadzasz Iwona uważaj na Piotra - to nasz lokalny podrywacz...i do tego bardzo skromny Uuuu Aga, ja CI dam lokalnego podrywacza Daleko mi do tego. Wczoraj na rehabilitacji zobaczyłem śliczna dziewczynę i... wymiękłem zamiast wziąć od niej numer. Taki własnie ze mnie podrywacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a szkoda...bo podobno do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote:a ja wczoraj przy klawiaturze Przysnełam trzeba zacząc pracowac 5 kompików do zrobienia ahhh damy rade a słonko ładnie świeciP.S No Więc Madziuch jestem:> z Inowrocławia:) chociaz więcej czasu przebywam w Bydgoszczy na Uczelni studiuje Biologie i Informatyke hehehehe :x buziai Milego dziooooonka:)Madzia a Ty nie piłaś no czego z Korelem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 no proszę, tematy świeże na forum, uuuuuuu i mowi połamańcy, uuuuuuuuuu wczoraj miałam wielkie wyjście! Ba, mój mąż zaprosił mnie do fajnej knajpki na "rocznicową" kolację (dla Wrocławiaków: Wieża Ciśnień - trzy poziomy restauracji i taras widokowy, a jedzonko mniammmm). Ale to nie to najważniejsze! Stwierdziłam, że muszę wyglądać jak człowiek i założyć dwa buty Myślałam, że założę i pójdę, a tu... STOP! Noga większa od normalnej o jakieś dwa numery W końcu poszłam w dwóch, ale klapkach Czy Wy też mieliście taki problem? A ja myślałam, że się wybiorę do sklepu jakieś nowe zakupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Lisiu szpilki mi się już po nocach śnią....obecnie pomykam w czółenkach na małym obcasie...bo nie potrafię chodzić na płaskim.jak noga po kilku godzinach spuchnie to tak lepiej przylegają dobrze że mam kilka sztuk za dużych o jakiś rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a j znowu dzisiaj wypłynełam na głębokie wody:D z tym moim naciagnietym nadwyrezonym miesniem uda wyskoczylam na dworek o 1 kuli:D ahhh jak milo pochodziłam ból rozchodziłam...no ale ciesze sie ze mam rowniotkie nozki:D bo jak by krotsza byla loooAgula szpilki hehe ja latam w balerinach najwygodniej ale w laczuszkach jeszcze lepiej chociaz mamy teraz lato i do sukienki by szpileczka sie przydała a tu dupa skąd wiedziałas ze piłam:x wieczorkiem lampke winka tak na dobre krążenie hehehehe obiadek zrobiłam teraz nauka ehh zoologia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote:a ja wczoraj przy klawiaturze Przysnełam trzeba zacząc pracowac 5 kompików do zrobienia ahhh damy rade a słonko ładnie świeciP.S No Więc Madziuch jestem:> z Inowrocławia:) chociaz więcej czasu przebywam w Bydgoszczy na Uczelni studiuje Biologie i Informatyke hehehehe :x buziai Milego dziooooonka:)hej Madziuch ja tez jestem z Inowrocławia z tym ,że mieszkam tu od 14 lat. Fajnychmamy tu lekarzy co nia zapisują rehabilitacji.Sanatoriów kupa a my połamańcy mamyrehabilitować sie w wiaderkach.Ważne,że kasa leci od prywatnych kuracjuszy.No cóż ja zostanę przy wiaderku.Organizuję sobie rowerek stacjonarny,bo mam na nim ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Lisiu nie przejmuj sie , ja też urzęduje w klapkach a czasami rano uda mi się wcisnąć tenisówki.10 maja byłam na bardzo ważnym dla mnie ślubie i co też w 1 tenisówce bo na drugiej nodze miałam gips.Strasznie to przeżywałam.nie masz pojęcia ile butów miałam upatrzonych do kupienia, no i zaoszczędziłam i mam jedyne zdjęcia z gipsem i tenisówką.Teraz już śmieję się z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:IwonaŁódź wrote:Czemu miałabym sie przestraszyc ?? pewnie przesadzasz Iwona uważaj na Piotra - to nasz lokalny podrywacz...i do tego bardzo skromny Uuuu Aga, ja CI dam lokalnego podrywacza Daleko mi do tego. Wczoraj na rehabilitacji zobaczyłem śliczna dziewczynę i... wymiękłem zamiast wziąć od niej numer. Taki własnie ze mnie podrywacz Piotr poproś o przedłużenie rehabilitacji i zrób sobie harmonogram na spotkania,każda taktyka jest dobra.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:IwonaŁódź wrote:Czemu miałabym sie przestraszyc ?? pewnie przesadzasz Iwona uważaj na Piotra - to nasz lokalny podrywacz...i do tego bardzo skromny Uuuu Aga, ja CI dam lokalnego podrywacza Daleko mi do tego. Wczoraj na rehabilitacji zobaczyłem śliczna dziewczynę i... wymiękłem zamiast wziąć od niej numer. Taki własnie ze mnie podrywacz hej Piotr nie wmiekaj tak szybko.Przedłuż sobie rehabilitację i spraw sobie harmonogramspotkan z dziewczyna.powodzenia.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ooo widze tez z Inowrocławia jaka dzielnica ja z piasta oczywiscie ehe Pozdro:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mna się zają Kosmicki i Kuls Kosmicki prowadzacy facet z wygladu to azzzz strach ale jak przychodzi co do czego to świetnie z nim sie gada ostatnio analizowalismy wspolnie Moje zdjecie kurcze wypytal Mnie z kazdego odcinka nogi o ten jeden:D hehehe a u Ciebie jaka kontuzja :> bo u Mnie udo.. podkretarzowe złamanie ehhs Własnie wysmarowalam nózke maścia konska i juz mnie wyzywaja ( czyt. jej wstretny zapach ) bo czuć ja w calym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote:Lisiu szpilki mi się już po nocach śnią....obecnie pomykam w czółenkach na małym obcasie...bo nie potrafię chodzić na płaskim.jak noga po kilku godzinach spuchnie to tak lepiej przylegają dobrze że mam kilka sztuk za dużych o jakiś rozmiarmnie się śnią szpilki i mini, a tu ani jedno ani drugie tego lata nie wyjdzie, buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 e tam mini mozna ubrać a co tam ;d eeee a tak powaznie spzilki +mini+kulki + super komplet:smileys/angry.gif-/ ja ostatnio odwarzyłam sie na sukienke nie jest źle:D a co do spzilek to lubie chociaż i tak już wysoka jestem ( 182 cm) hehehe noga odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 alakali wrote: Lisiu nie przejmuj sie , ja też urzęduje w klapkach a czasami rano uda mi się wcisnąć tenisówki.10 maja byłam na bardzo ważnym dla mnie ślubie i co też w 1 tenisówce bo na drugiej nodze miałam gips.Strasznie to przeżywałam.nie masz pojęcia ile butów miałam upatrzonych do kupienia, no i zaoszczędziłam i mam jedyne zdjęcia z gipsem i tenisówką.Teraz już śmieję się z tego. tenisówki.... ba, mnie tylko palce chodzą do buta A na chrzcinach (mój mąż w roli chrzestnego ojca) byłam w długim gipsie, jednym bucie i na III piętro wnosili mnie faceci. W kościele wszyscy stali a na mnie się dziwnie patrzyli jak siedzę z nogami wyciągniętymi do przodu (spod czarnych spodni gips w czarnej skarpetce się nie wyrózniał). Myślałam, że babcie rzucą się na mnie! Jaki wstyd!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote: ooo widze tez z Inowrocławia jaka dzielnica ja z piasta oczywiscie ehe Pozdro:P a ja z Bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 alakali wrote: mackowska wrote: ooo widze tez z Inowrocławia jaka dzielnica ja z piasta oczywiscie ehe Pozdro:P a ja z Bajki a to widze nie daleko miałas do spzitala a u Ciebie co jest z noga:>? i kto Cie składał hehe :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 lisiu wrote: alakali wrote: Lisiu nie przejmuj sie , ja też urzęduje w klapkach a czasami rano uda mi się wcisnąć tenisówki.10 maja byłam na bardzo ważnym dla mnie ślubie i co też w 1 tenisówce bo na drugiej nodze miałam gips.Strasznie to przeżywałam.nie masz pojęcia ile butów miałam upatrzonych do kupienia, no i zaoszczędziłam i mam jedyne zdjęcia z gipsem i tenisówką.Teraz już śmieję się z tego. tenisówki.... ba, mnie tylko palce chodzą do buta A na chrzcinach (mój mąż w roli chrzestnego ojca) byłam w długim gipsie, jednym bucie i na III piętro wnosili mnie faceci. W kościele wszyscy stali a na mnie się dziwnie patrzyli jak siedzę z nogami wyciągniętymi do przodu (spod czarnych spodni gips w czarnej skarpetce się nie wyrózniał). Myślałam, że babcie rzucą się na mnie! Jaki wstyd!!!!! co się przejmujesz, ja nawet gipsu nie przykryłam ,bo w Krakowie był wtedy duży upał a poza tym takiej dużej skarpety nie miałam, a ślub był przyznam sie mojego synusia.I co wazne razem rozpoczęlismy tany póżniej musiałam uciekać bo młodzież by mnie zdeptała hahahahaha.Mnie na trzecie piętro nikt nie chciał wnosić nawet nie padła taka propozycja,więc kicałam sobie po malutku pomimo, że chłopak córki jest wielki, bo synuś to lichota hihihi dobrze ,że nie wchodzą na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote:alakali wrote:mackowska wrote:ooo widze tez z Inowrocławia jaka dzielnica ja z piasta oczywiscie ehe Pozdro:Pa ja z Bajki a to widze nie daleko miałas do spzitala a u Ciebie co jest z noga:>? i kto Cie składał hehe :*faktycznie mam blisko a złamaną mam strzałkę przy kostce bez przemieszczeń.Gips zakładali mi na izbie przyjęć a w poradni byłam u Foremskiego.Wczoraj byłam prywatnieu Romanowskiego z polecenia innych lekarzy. A Ty u kogo sie leczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 alakali wrote:mackowska wrote:alakali wrote:a ja z Bajki a to widze nie daleko miałas do spzitala a u Ciebie co jest z noga:>? i kto Cie składał hehe :*faktycznie mam blisko a złamaną mam strzałkę przy kostce bez przemieszczeń.Gips zakładali mi na izbie przyjęć a w poradni byłam u Foremskiego.Wczoraj byłam prywatnieu Romanowskiego z polecenia innych lekarzy. A Ty u kogo sie leczysz?oo formeski pamiętam jak mnie przywiezli z Jurasza z Bydzi bo w bydgoszczy na chodkiewicza przy policji doslownie na przeciwko budynku Policji na przejsciu dla pieszych wjechal we mnie samochod dostawczy tak nawiasem no wiec z bydzi przywiezli mnie akretka do Inowroclawia na Moje zyczenie jak to sie mówi no i foremski mnie przyjal ( już raz mnie keidyś z reka przyjemowal z 20 minut pamietam patrzyl na zdjecie rtg reki bo nie wiedzila co z nia jest czy zbita czy zlamana ale byla zbita) no wiec jak powiedzial mi o wyciagu to ja spoko luzik wtedy mialam jeszcze inne wyobrazenie co do tego wyciagu.. no jak mi powyzej kolana noge przwewiercil to chyba pamietam caly szpital obudzialam hehehe to bylo w sobote 16 lutego no 17 miałam w niedziele operacje i oeprował Mnie Kośmicki taki rudawy nawet przystojny hehe no i Kuls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrysiabogatko Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich na forum !! Trochę mnie czasu nie było wróciłam właśnie z sanatorium !! pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote: Mna się zają Kosmicki i Kuls Kosmicki prowadzacy facet z wygladu to azzzz strach ale jak przychodzi co do czego to świetnie z nim sie gada ostatnio analizowalismy wspolnie Moje zdjecie kurcze wypytal Mnie z kazdego odcinka nogi o ten jeden:D hehehe a u Ciebie jaka kontuzja :> bo u Mnie udo.. podkretarzowe złamanie ehhs Własnie wysmarowalam nózke maścia konska i juz mnie wyzywaja ( czyt. jej wstretny zapach ) bo czuć ja w calym domku Podobno obydwaj są dobrzy.U tego drugiego leczy sie moja kolezanka tez mi go polecała ale tez prywatnie,chociaż widziałam w przychodni, że jest dosyć dostępny dla pacjentów.Kosmickiego nie znam. Też stosuje żel /nie maśc / koński. Udo mam mniej spuchnięte ale kostkę dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 strzałka to jeszcze nie tak źle w porownaniu ze mną no ale ja też nie powinnam "narzekać" takie uderzenie jakie dostałam i przytomności nie straciłam kurcze leżałam na tych pasach i dzownie do rodziców że wypadek miałam naprawde.. jak sobie to przypomne eh.. ja przechodziłam na pasach z koleżanka jej nic sie nie stało bo ja ją tlyko odepchnęlam a sama oberwałam.. ale boje sie jakby to Ona dostała to uderzenie to by bylo z nIa ciekno . chociaż ratownika przystonego miałam:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 alakali wrote: mackowska wrote: Mna się zają Kosmicki i Kuls Kosmicki prowadzacy facet z wygladu to azzzz strach ale jak przychodzi co do czego to świetnie z nim sie gada ostatnio analizowalismy wspolnie Moje zdjecie kurcze wypytal Mnie z kazdego odcinka nogi o ten jeden:D hehehe a u Ciebie jaka kontuzja :> bo u Mnie udo.. podkretarzowe złamanie ehhs Własnie wysmarowalam nózke maścia konska i juz mnie wyzywaja ( czyt. jej wstretny zapach ) bo czuć ja w calym domku Podobno obydwaj są dobrzy.U tego drugiego leczy sie moja kolezanka tez mi go polecała ale tez prywatnie,chociaż widziałam w przychodni, że jest dosyć dostępny dla pacjentów.Kosmickiego nie znam. Też stosuje żel /nie maśc / koński. Udo mam mniej spuchnięte ale kostkę dość mocno. ja tez w ogole ostatnio bym sie przewrocila ratowałam sytuacjei prawa zdrowa noga z calej sily uderzylam w kule i tlyko slyszałam jakby cos sie zlamalo moemmt maly palec u stopy jak napuchl uwierz nie dosyc ze lewa polaman to jeszcze prawa noga.. no ale sam sobie diagnoze postawilam tez altacetem wysmarowałam usztywnilam okazalo sie że tlyo wybity bo ruszac nim moglam i juz jest ok a pamietam kostke tez mialam napuchnieta na poczatku to już w ogole cala noga napuchnieta ale teraz juz ok tlyko ten obrzek utrzymuje sie tam gdzie mam szycie nie wiem dlaczego i sine jeszcze jest a minelo juz 4 miesiace prawie no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote:alakali wrote:mackowska wrote:a to widze nie daleko miałas do spzitala a u Ciebie co jest z noga:>? i kto Cie składał hehe :*faktycznie mam blisko a złamaną mam strzałkę przy kostce bez przemieszczeń.Gips zakładali mi na izbie przyjęć a w poradni byłam u Foremskiego.Wczoraj byłam prywatnieu Romanowskiego z polecenia innych lekarzy. A Ty u kogo sie leczysz?oo formeski pamiętam jak mnie przywiezli z Jurasza z Bydzi bo w bydgoszczy na chodkiewicza przy policji doslownie na przeciwko budynku Policji na przejsciu dla pieszych wjechal we mnie samochod dostawczy tak nawiasem no wiec z bydzi przywiezli mnie akretka do Inowroclawia na Moje zyczenie jak to sie mówi no i foremski mnie przyjal ( już raz mnie keidyś z reka przyjemowal z 20 minut pamietam patrzyl na zdjecie rtg reki bo nie wiedzila co z nia jest czy zbita czy zlamana ale byla zbita) no wiec jak powiedzial mi o wyciagu to ja spoko luzik wtedy mialam jeszcze inne wyobrazenie co do tego wyciagu.. no jak mi powyzej kolana noge przwewiercil to chyba pamietam caly szpital obudzialam hehehe to bylo w sobote 16 lutego no 17 miałam w niedziele operacje i oeprował Mnie Kośmicki taki rudawy nawet przystojny hehe no i Kuls błąd, było trzeba zostać w Bydgoszczy chociaż na złożenie tam mają dobrych ortopedów a w Inie nie wiem.Nie potrzebowałam ich wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi