Piter Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ok, wykąpany więc mogę ruszać buziole P.S. Aga, nie szukam jej, nie ma sensu, swoimi sposobami juz i tak ją znalazłem, ale nie ma i tak to sensu.Madzia, jesli bylas rodzynkiem tzn. ze bylas sama wsrod mezczyzn, a z dalszego kontekstu zdania wynika ze ze bylas wsrod kobiet, wiec jak to z Toba jest A co do początku zdania to ze mna mozesz poflirtowac , wirtualnie jakos mi to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 maczek wrote:Mało nas (facetów), ale za to jacy!! A tak w ogóle to widzę, że wszyscy się tak pchają do jazdy samochodem z niesprawnymi nogami a potem chodzą takie kaleki jak ja.......maczek ja wolno muszę bo hamulec ciężko wchodzi....więc siłą rzeczy nie mogę się rozpędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:Ok, wykąpany więc mogę ruszać buzioleP.S. Aga, nie szukam jej, nie ma sensu, swoimi sposobami juz i tak ją znalazłem, ale nie ma i tak to sensu.Madzia, jesli bylas rodzynkiem tzn. ze bylas sama wsrod mezczyzn, a z dalszego kontekstu zdania wynika ze ze bylas wsrod kobiet, wiec jak to z Toba jest A co do początku zdania to ze mna mozesz poflirtowac , wirtualnie jakos mi to wychodzi yyyyy Piotr to zdanie wielokrotnie złożone chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 maczek wrote:lisiu wrote:agula wrote:Lisiu szpilki mi się już po nocach śnią....obecnie pomykam w czółenkach na małym obcasie...bo nie potrafię chodzić na płaskim.jak noga po kilku godzinach spuchnie to tak lepiej przylegają dobrze że mam kilka sztuk za dużych o jakiś rozmiarmnie się śnią szpilki i mini, a tu ani jedno ani drugie tego lata nie wyjdzie, buuuuu mi sie to samo śni hehe Maczek, mam to samo.Powinniśmy się na to leczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:Jak tak dalej pójdzie to gdy się wszyscy spotkamy to będzie nas ze stówka W sumie to tu Korel, Maczek, Pol i ja z facetów a reszta kobitki. Cieszmy sie chłopaki :cool:Co do stówki...Był tu taki jeden oficer, czy ofiara kompanijna, ale go skutecznie zbanowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 za bardzo podsakiwał ...naraził się władzom więc poległ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 mackowska wrote: eee właśnie cos tutaj za mało mężczyzn:> nie ma z kim poflirtować:x nie no zartuje:] ale przywykłam do tego ze jestem rodzynkiem przez całe liceum hehe na studiach juz troche gorzej tez malo płci przeciwnej.. Magda nie ilość a jakość się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:maczek wrote:lisiu wrote:mnie się śnią szpilki i mini, a tu ani jedno ani drugie tego lata nie wyjdzie, buuuuu mi sie to samo śni hehe Maczek, mam to samo.Powinniśmy się na to leczyć ? no mówię że Wam pożyczę w imię dobrego zrostu - tylko podajcie preferencje co do kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:Mało nas (facetów), ale za to jacy!! A tak w ogóle to widzę, że wszyscy się tak pchają do jazdy samochodem z niesprawnymi nogami a potem chodzą takie kaleki jak ja.......maczek ja wolno muszę bo hamulec ciężko wchodzi....więc siłą rzeczy nie mogę się rozpędzać Agula, nie tłumacz się, jeszcze masz przecież ręczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:maczek wrote:mi sie to samo śni hehe Maczek, mam to samo.Powinniśmy się na to leczyć ? no mówię że Wam pożyczę w imię dobrego zrostu - tylko podajcie preferencje co do kolorów No i wyjdzie na to że to fetyszyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 what about Anita ?To odszczepieniec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:maczek wrote:Mało nas (facetów), ale za to jacy!! A tak w ogóle to widzę, że wszyscy się tak pchają do jazdy samochodem z niesprawnymi nogami a potem chodzą takie kaleki jak ja.......maczek ja wolno muszę bo hamulec ciężko wchodzi....więc siłą rzeczy nie mogę się rozpędzać Agula, nie tłumacz się, jeszcze masz przecież ręczny ...jak prowadzę to ręce mam zajęte czasem jak widzę jak co poniektórzy jeżdżą to trzymam się za głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Gabrysia, fajnie, że już wróciłaś! Opowiadaj co tam miałaś - jakie zabiegi, czy ci pomogli, czy fajni rehabilitanci? Wiesz, ja też właśnie dostałam "zaproszenie" z ZUS-u w ramach prewencji rentowej Opowiadaj, bo wszyscy jesteśmy ciekawi!Panowie, 4/5 mojej szafy to mini, 2/3 szafki z butami to szpilki - jak tak połączymy garderoby z Agulą to zawsze coś dopasujecie Pończoszki, pas też się znajdzie A zabawki też chcielibyście wypróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Maczek, mam to samo.Powinniśmy się na to leczyć ? no mówię że Wam pożyczę w imię dobrego zrostu - tylko podajcie preferencje co do kolorów No i wyjdzie na to że to fetyszyzm lepiej niż faszyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: maczek ja wolno muszę bo hamulec ciężko wchodzi....więc siłą rzeczy nie mogę się rozpędzać Agula, nie tłumacz się, jeszcze masz przecież ręczny ... jak prowadzę to ręce mam zajęte czasem jak widzę jak co poniektórzy jeżdżą to trzymam się za głowę Rozumiem, klient bogatszy. masz automatycznego pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Agula, nie tłumacz się, jeszcze masz przecież ręczny ... jak prowadzę to ręce mam zajęte czasem jak widzę jak co poniektórzy jeżdżą to trzymam się za głowę Rozumiem, klient bogatszy. masz automatycznego pilota. jasne...z funkcją awaryjnego lądowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: no mówię że Wam pożyczę w imię dobrego zrostu - tylko podajcie preferencje co do kolorów No i wyjdzie na to że to fetyszyzm lepiej niż faszyzm Z więc z tymi szpilkami to nie takie szkodliwe ? Jak fajnie A mini ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:what about Anita ?To odszczepieniec ! odezwał się - co nie wraca na noce, po hotelach się włóczy i pod parasolkami przesiaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: jak prowadzę to ręce mam zajęte czasem jak widzę jak co poniektórzy jeżdżą to trzymam się za głowę Rozumiem, klient bogatszy. masz automatycznego pilota. jasne...z funkcją awaryjnego lądowania jesteś jeszcze pewnie obłożona poduszkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: No i wyjdzie na to że to fetyszyzm lepiej niż faszyzm Z więc z tymi szpilkami to nie takie szkodliwe ? Jak fajnie A mini ? też nie, pod warunkiem, że wydepilujesz nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Rozumiem, klient bogatszy. masz automatycznego pilota. jasne...z funkcją awaryjnego lądowania jesteś jeszcze pewnie obłożona poduszkami ... air bag musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:what about Anita ?To odszczepieniec ! odezwał się - co nie wraca na noce, po hotelach się włóczy i pod parasolkami przesiaduje Koniec laby Od paru dni już jestem w firmie, prawie cały dzień. Sporo jednak siedzę "po amerykańskiemu" z nogą na biurku albo na drugim krześle. No i już jeżdżę sam, a raczej stoję w korkach. I to wszystko z tym moim odszczepem Ale żaden odszczep nie będzie mi dyktował co mam robić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: agula wrote: lepiej niż faszyzm Z więc z tymi szpilkami to nie takie szkodliwe ? Jak fajnie A mini ? też nie, pod warunkiem, że wydepilujesz nogi czyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 lisiu wrote: korel wrote: agula wrote: lepiej niż faszyzm Z więc z tymi szpilkami to nie takie szkodliwe ? Jak fajnie A mini ? też nie, pod warunkiem, że wydepilujesz nogi Korel ma nogi depilowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:what about Anita ?To odszczepieniec ! odezwał się - co nie wraca na noce, po hotelach się włóczy i pod parasolkami przesiaduje Koniec laby Od paru dni już jestem w firmie, prawie cały dzień. Sporo jednak siedzę "po amerykańskiemu" z nogą na biurku albo na drugim krześle. No i już jeżdżę sam, a raczej stoję w korkach. I to wszystko z tym moim odszczepem Ale żaden odszczep nie będzie mi dyktował co mam robić !!!powiedz mu w końcu żeby się odszczepił od Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 maczek wrote: lisiu wrote: korel wrote: Z więc z tymi szpilkami to nie takie szkodliwe ? Jak fajnie A mini ? też nie, pod warunkiem, że wydepilujesz nogi Korel ma nogi depilowac? zgłosił się na ochotnika - ma występować przeciw odszczepom w pochodzie złamasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:what about Anita ?To odszczepieniec ! odezwał się - co nie wraca na noce, po hotelach się włóczy i pod parasolkami przesiaduje Koniec laby Od paru dni już jestem w firmie, prawie cały dzień. Sporo jednak siedzę "po amerykańskiemu" z nogą na biurku albo na drugim krześle. No i już jeżdżę sam, a raczej stoję w korkach. I to wszystko z tym moim odszczepem Ale żaden odszczep nie będzie mi dyktował co mam robić !!!mocno powiedziane! ja też chciałam już wrócić do praacy, ale lekarz powiedział, że jeszcze niestety nie - co najmniej 4 tygodnie Pojawiam się więc "gościnnie" porządzić trochę i się zmywam Jeszcze się nie odważę zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: jasne...z funkcją awaryjnego lądowania jesteś jeszcze pewnie obłożona poduszkami ... air bag musi być no i parę odpowiednich systemów: ABS, ESP, CDN, ITP i ITD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 agula wrote: maczek wrote: lisiu wrote: też nie, pod warunkiem, że wydepilujesz nogi Korel ma nogi depilowac? zgłosił się na ochotnika - ma występować przeciw odszczepom w pochodzie złamasów No to która pierwsza ? Maszynką, depilatorem czy woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 U mnie przerwa w nadawaniu programu - wzorem Piotrka zmykam pod parasolki Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi