Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zadna cyganka babcia jakas portfel nie bo nie mialam nic przy sobie :D tylko telefon ktory posiadam:D hehehe cyganka nie byla taka starsza kobitka:D zreszta nie wazne kto wazne że noga nie boli i chodzić bez kul moge:D a dla wiedzacych to zachaczyła Mnie u nas w Inowrocławiu w solankach:) była z grupa starszych osób :)

mackowska wrote:
zadna cyganka babcia jakas portfel nie bo nie mialam nic przy sobie :D tylko telefon ktory posiadam:D hehehe cyganka nie byla taka starsza kobitka:D zreszta nie wazne kto wazne że noga nie boli i chodzić bez kul moge:D a dla wiedzacych to zachaczyła Mnie u nas w Inowrocławiu w solankach:) była z grupa starszych osób :)
Może ta babcia jest Mesjaszem, którego z taką niecierpliwością oczekują Żydzi? :P A grupa starszych osób to jej wyznawcy-uczniowie, którym już zdążyła zrobić pranie mózgu... ;) Madzia, może się zapiszesz na kartach historii czy też innej biblii... ;)

PS. Czemu mi nie przypomniałaś o fotkach wczoraj?? Na śmierć o nich zapomniałem :P Skleroza nie boli... :/

mackowska wrote:

lisiu wrote:

mackowska wrote:

a ja dzisiaj w szoku jestem wczoraj ledwo szłam o 1 kuli a dzisiaj pomykałam bez kul:-/ wysiadajac z autobusu dopadla mnie jakas starsza kobitka twierdza że mi pomoze wziela reke i zaczela masowac mi palec :-/ macowala od paznokcia wzdluz w pewnym miejscu zabolalo a lekko dotkla a ona do Mnie no widze że kosc udowa w gornej czesci a ja szok ze tak.. a ja troche smiech bo mowie sobie co ta baba ode mnie chce a ona dalej masuje po 4 minutach jeszcze noge dotknela swoimi rekoma jakoś ciepla na maxa sie noga zrobila i szok nagle zero bolu szlam o wlasnych silach nie no do teraz nie wierze nie wiem ze to dlugotrwale czy krotko ale w siodmym niebie znowu o wlasnych silach szlam ale wole nie szalec i dla pomocy mam ta 1 kule bo wiadomo nie bede w 100 procentach jej obciazac ale nie nei wierze przyszlam do domku bez kul to wszyscy na mnie wielkie oczy a ja kule w reku trzymałam hehehe moze to sen?

a może czarownicę spotkałaś? ;)

kto kolwiek to był na serio dzieki wielkie .. bo uwierzcie wczoraj chodzilam ledwo o tej 1 kuli a dzisiaj przeszlam bez kul

Madzia na jakiej lini ta Kobitka urzeduje to ja moze porzuce samochod i przeniose sie na autobus. Miałas szczeście ,sa osoby obdarzone prądami uzdrawiajacymi.Ja w to wierze. Ja z kolei jak mi cos jest albo dzieciom ,jak były małe masowałam receptory w stopie. Niestety na złamanie nie doszukałam się.

A wczoraj pisałam,ze pojezdzilam sobie autkiem.No i wpadlam,jak mąż podjechał pod dom od razu zauważył ,że inaczej jest zaparkowany a ja tak sie starałam.Zazdroszcę mu jego fotograficznej pamięci.Mi jak ktoś czegos nie pokaze to ja nie zobaczę.:P

agula wrote:
maczek wrote:
lisiu wrote:
To może Korel? Ma już trening pod parasolkami, a będziecie wyglądać jak dobrze dobrana para :D
Aga, w ściemnianiu to ty jesteś najlepsza :P Ja nigdy nic takiego nie powiedziałem... ;)
o kurcze to do kogo ja wystosowałam zaproszenie???? ;) jak nie dotarło do Ciebie???
Lisiu Korel to dla mnie zbyt wiele - za dużo lasek wkoło Niego....by musieli dodatowe krzesełka dostawiać ;)
Akurat.
Ja już kiedyś pisałem, że ja to w ogóle nieśmiały człowiek jestem, a szczególnie do kobiet :( Agula, rzeczywiście nieźle ściemniasz ;) Znalazłaś sobie pretekst, jak nie, to nie ... :( I widać, że szybko się zrażam jak mnie tak kobiety odtrącają.

Zazdroszczę Wam tych spacerów o jednej kuli albo i bez jak cholera. Bo cholera mnie bierze, ale może skorzystam z tego uzdrowiciela od Maczka we Wrocławiu. Na razie spadam o 2 kulach na imprezę firmową :) Pozdrawiam.

mackowska wrote:
a to pewnie jakas kuracjuszka a myslałam,ze na piascie. Do Solanek rzadko chodzę bo za duży tłum, ale jutro pojade tam bo jedzie do mnie liczna rodzinka. Za jakąś godzinkę będa.
Fajnie mieć takich gości samoobsługa w pełni a usiadę na wózku i bede tylko odpychac sie jedna noga. Dzisiaj troszkę szłam o 1 kuli,zeszłam nawet ze schodów i weszłam do góry.Po malutku co dzień coraz lepiej.Przy gosciach o dwóch laska.Choć ktos mnie pożałuje nie tak jak mąż kupil laski ,przywiózł wozek i radz sobie kobieto ;)

wiecie co ja tez nie wirzyłam w jakies tam moce czy tam prądy a el nie musicie wierzyć bo sama nie wierze jedynym dowodem jest to ze moge smialo pujsc bez kul i bez zadnego bolu.. no kurcze juz sobie lampke wina nalałam uczyc sie nie moge bo zero skupienia non stop mysle.. o tym że chodzic moge... na początku troche sie posmiałam jak ona do mnie mówiła ze jest w stanie mi pomoc a potem rzeczywiscie jak przestalo bolec to tak glupio sie zrobiło bo reczywiscie nie bolala noga.. a ta kobitka wygladala na serio na symaptyczna babcie w solnakch wiadomo u nas w Inowroclawiu pełno tych kuracjuszy :)

a ja dziś jechałam autobusem wyjątkowowo bo znajomy kierowca jechal i tak sobie pogadałam :)

korel wrote:

Zazdroszczę Wam tych spacerów o jednej kuli albo i bez jak cholera. Bo cholera mnie bierze, ale może skorzystam z tego uzdrowiciela od Maczka we Wrocławiu. Na razie spadam o 2 kulach na imprezę firmową :) Pozdrawiam.

Korel Ty lepiej umów sie z Madzia w Inie.Może załapiesz sie na jakąś babcię uzdrowicielkę a jak nie to w Inie jest kilka uzdrowisk.Bardzo chętnie przyjmują obcych.My z miasta musimy czekac na zabiegi pół roku.;)

alakali wrote:
Maczek powiedz Twojemu dr, że jedna wizytę masz gratis bo podsyłasz mu klientow a tak swoja droga ile u was kosztuje taka wizytka, ja w inie płaciłam stówke.
Tutaj też stówkę :)

Przy okazji - Korel - w poniedziałek będę w Krakowie :D Jadę do konsulatu USA błagać żeby mi wizę dali, bo aż żal nie pojechać do USA na zakupy przy obecnym kursie dolara... ;)

korel wrote:
agula wrote:
maczek wrote:
Aga, w ściemnianiu to ty jesteś najlepsza :P Ja nigdy nic takiego nie powiedziałem... ;)
o kurcze to do kogo ja wystosowałam zaproszenie???? ;) jak nie dotarło do Ciebie???
Lisiu Korel to dla mnie zbyt wiele - za dużo lasek wkoło Niego....by musieli dodatowe krzesełka dostawiać ;)
Akurat.
Ja już kiedyś pisałem, że ja to w ogóle nieśmiały człowiek jestem, a szczególnie do kobiet :( Agula, rzeczywiście nieźle ściemniasz ;) Znalazłaś sobie pretekst, jak nie, to nie ... :( I widać, że szybko się zrażam jak mnie tak kobiety odtrącają.
wybacz jeżeli zraniłam Twoje uczucia....nie było to moim celem :cool:
każda kobita chce być tą jedyną....

korel wrote:

właśnie Korel ta wizyta u lekarza maka (i lekarza anity od wczoraj :D )nie jest złym pomysłem...i nie łam się tą parką wiszącą Ci na rękach...nie tylko Ty je masz :( dodam optymistycznie JESZCZE :)

mackowska wrote:
wiecie co ja tez nie wirzyłam w jakies tam moce czy tam prądy a el nie musicie wierzyć bo sama nie wierze jedynym dowodem jest to ze moge smialo pujsc bez kul i bez zadnego bolu.. no kurcze juz sobie lampke wina nalałam uczyc sie nie moge bo zero skupienia non stop mysle.. o tym że chodzic moge... na początku troche sie posmiałam jak ona do mnie mówiła ze jest w stanie mi pomoc a potem rzeczywiscie jak przestalo bolec to tak glupio sie zrobiło bo reczywiscie nie bolala noga.. a ta kobitka wygladala na serio na symaptyczna babcie w solnakch wiadomo u nas w Inowroclawiu pełno tych kuracjuszy :)
a ja dziś jechałam autobusem wyjątkowowo bo znajomy kierowca jechal i tak sobie pogadałam :)
Dobra, nie będziemy Cie dalej kręcić Madziu. Aga powiedz jej prawde, że przebrałas sie za staruszkę, czytając forum wiedzielismy ktorą masz nogę chorą i co złamane. Tylko nie wiem Aga po co ją za palca łapałaś. Umawialiśmy sie ze złapiesz ją za głowę :) A to ze wrociłas do domu bez kul to tylko czyste oddziaływanie na psyche.

pgb1979 wrote:
mackowska wrote:
Dobra, nie będziemy Cie dalej kręcić Madziu. Aga powiedz jej prawde, że przebrałas sie za staruszkę, czytając forum wiedzielismy ktorą masz nogę chorą i co złamane. Tylko nie wiem Aga po co ją za palca łapałaś. Umawialiśmy sie ze złapiesz ją za głowę :) A to ze wrociłas do domu bez kul to tylko czyste oddziaływanie na psyche.

Piotr to czyste pomówienia....

maczek wrote:
alakali wrote:
Maczek powiedz Twojemu dr, że jedna wizytę masz gratis bo podsyłasz mu klientow a tak swoja droga ile u was kosztuje taka wizytka, ja w inie płaciłam stówke.
Tutaj też stówkę :)

Przy okazji - Korel - w poniedziałek będę w Krakowie :D Jadę do konsulatu USA błagać żeby mi wizę dali, bo aż żal nie pojechać do USA na zakupy przy obecnym kursie dolara... ;)
stowka dawno zbanowany a Wy wciąż wracacie do tematu ;)

eee no ta babcia taka maultka jakas byla przygarbiona by nawet za glowe mnie nie potarmosila bo by nie siega ona z 150 cm a ja 180 :D heheh by problemik miała a teraz caly czas chodze bez kul:>

mackowska wrote:

eee no ta babcia taka maultka jakas byla przygarbiona by nawet za glowe mnie nie potarmosila bo by nie siega ona z 150 cm a ja 180 :D heheh by problemik miała a teraz caly czas chodze bez kul:>

to nie ja - mam 170 :D a przygarbiona 160

agula wrote:

mackowska wrote:

aaa hehehe no tak A gula a u Ciebie jak tam nozka:>? w ogole to Madzia:) milo :)

mackowska wrote:

agula wrote:

mackowska wrote:

aaa hehehe no tak A gula a u Ciebie jak tam nozka:>? w ogole to Madzia:) milo :)

witam Agnieszka mam na imię.nóżka się zrasta dziękuję

praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu....:)