Madzia Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 zadna cyganka babcia jakas portfel nie bo nie mialam nic przy sobie tylko telefon ktory posiadam:D hehehe cyganka nie byla taka starsza kobitka:D zreszta nie wazne kto wazne że noga nie boli i chodzić bez kul moge:D a dla wiedzacych to zachaczyła Mnie u nas w Inowrocławiu w solankach:) była z grupa starszych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mackowska wrote:zadna cyganka babcia jakas portfel nie bo nie mialam nic przy sobie tylko telefon ktory posiadam:D hehehe cyganka nie byla taka starsza kobitka:D zreszta nie wazne kto wazne że noga nie boli i chodzić bez kul moge:D a dla wiedzacych to zachaczyła Mnie u nas w Inowrocławiu w solankach:) była z grupa starszych osób Może ta babcia jest Mesjaszem, którego z taką niecierpliwością oczekują Żydzi? A grupa starszych osób to jej wyznawcy-uczniowie, którym już zdążyła zrobić pranie mózgu... Madzia, może się zapiszesz na kartach historii czy też innej biblii... PS. Czemu mi nie przypomniałaś o fotkach wczoraj?? Na śmierć o nich zapomniałem Skleroza nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mackowska wrote: lisiu wrote: mackowska wrote: a ja dzisiaj w szoku jestem wczoraj ledwo szłam o 1 kuli a dzisiaj pomykałam bez kul:-/ wysiadajac z autobusu dopadla mnie jakas starsza kobitka twierdza że mi pomoze wziela reke i zaczela masowac mi palec macowala od paznokcia wzdluz w pewnym miejscu zabolalo a lekko dotkla a ona do Mnie no widze że kosc udowa w gornej czesci a ja szok ze tak.. a ja troche smiech bo mowie sobie co ta baba ode mnie chce a ona dalej masuje po 4 minutach jeszcze noge dotknela swoimi rekoma jakoś ciepla na maxa sie noga zrobila i szok nagle zero bolu szlam o wlasnych silach nie no do teraz nie wierze nie wiem ze to dlugotrwale czy krotko ale w siodmym niebie znowu o wlasnych silach szlam ale wole nie szalec i dla pomocy mam ta 1 kule bo wiadomo nie bede w 100 procentach jej obciazac ale nie nei wierze przyszlam do domku bez kul to wszyscy na mnie wielkie oczy a ja kule w reku trzymałam hehehe moze to sen? a może czarownicę spotkałaś? kto kolwiek to był na serio dzieki wielkie .. bo uwierzcie wczoraj chodzilam ledwo o tej 1 kuli a dzisiaj przeszlam bez kul Madzia na jakiej lini ta Kobitka urzeduje to ja moze porzuce samochod i przeniose sie na autobus. Miałas szczeście ,sa osoby obdarzone prądami uzdrawiajacymi.Ja w to wierze. Ja z kolei jak mi cos jest albo dzieciom ,jak były małe masowałam receptory w stopie. Niestety na złamanie nie doszukałam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 A wczoraj pisałam,ze pojezdzilam sobie autkiem.No i wpadlam,jak mąż podjechał pod dom od razu zauważył ,że inaczej jest zaparkowany a ja tak sie starałam.Zazdroszcę mu jego fotograficznej pamięci.Mi jak ktoś czegos nie pokaze to ja nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:lisiu wrote:To może Korel? Ma już trening pod parasolkami, a będziecie wyglądać jak dobrze dobrana para Aga, w ściemnianiu to ty jesteś najlepsza Ja nigdy nic takiego nie powiedziałem... o kurcze to do kogo ja wystosowałam zaproszenie???? jak nie dotarło do Ciebie???Lisiu Korel to dla mnie zbyt wiele - za dużo lasek wkoło Niego....by musieli dodatowe krzesełka dostawiać Akurat.Ja już kiedyś pisałem, że ja to w ogóle nieśmiały człowiek jestem, a szczególnie do kobiet Agula, rzeczywiście nieźle ściemniasz Znalazłaś sobie pretekst, jak nie, to nie ... I widać, że szybko się zrażam jak mnie tak kobiety odtrącają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zazdroszczę Wam tych spacerów o jednej kuli albo i bez jak cholera. Bo cholera mnie bierze, ale może skorzystam z tego uzdrowiciela od Maczka we Wrocławiu. Na razie spadam o 2 kulach na imprezę firmową Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mackowska wrote:zadna cyganka babcia jakas portfel nie bo nie mialam nic przy sobie tylko telefon ktory posiadam:D hehehe cyganka nie byla taka starsza kobitka:D zreszta nie wazne kto wazne że noga nie boli i chodzić bez kul moge:D a dla wiedzacych to zachaczyła Mnie u nas w Inowrocławiu w solankach:) była z grupa starszych osób a to pewnie jakas kuracjuszka a myslałam,ze na piascie. Do Solanek rzadko chodzę bo za duży tłum, ale jutro pojade tam bo jedzie do mnie liczna rodzinka. Za jakąś godzinkę będa.Fajnie mieć takich gości samoobsługa w pełni a usiadę na wózku i bede tylko odpychac sie jedna noga. Dzisiaj troszkę szłam o 1 kuli,zeszłam nawet ze schodów i weszłam do góry.Po malutku co dzień coraz lepiej.Przy gosciach o dwóch laska.Choć ktos mnie pożałuje nie tak jak mąż kupil laski ,przywiózł wozek i radz sobie kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 wiecie co ja tez nie wirzyłam w jakies tam moce czy tam prądy a el nie musicie wierzyć bo sama nie wierze jedynym dowodem jest to ze moge smialo pujsc bez kul i bez zadnego bolu.. no kurcze juz sobie lampke wina nalałam uczyc sie nie moge bo zero skupienia non stop mysle.. o tym że chodzic moge... na początku troche sie posmiałam jak ona do mnie mówiła ze jest w stanie mi pomoc a potem rzeczywiscie jak przestalo bolec to tak glupio sie zrobiło bo reczywiscie nie bolala noga.. a ta kobitka wygladala na serio na symaptyczna babcie w solnakch wiadomo u nas w Inowroclawiu pełno tych kuracjuszy a ja dziś jechałam autobusem wyjątkowowo bo znajomy kierowca jechal i tak sobie pogadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 korel wrote: Zazdroszczę Wam tych spacerów o jednej kuli albo i bez jak cholera. Bo cholera mnie bierze, ale może skorzystam z tego uzdrowiciela od Maczka we Wrocławiu. Na razie spadam o 2 kulach na imprezę firmową Pozdrawiam. Korel Ty lepiej umów sie z Madzia w Inie.Może załapiesz sie na jakąś babcię uzdrowicielkę a jak nie to w Inie jest kilka uzdrowisk.Bardzo chętnie przyjmują obcych.My z miasta musimy czekac na zabiegi pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Maczek powiedz Twojemu dr, że jedna wizytę masz gratis bo podsyłasz mu klientow a tak swoja droga ile u was kosztuje taka wizytka, ja w inie płaciłam stówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 musze już zmiatać stad bo zachwilę zapełni mi się chata a musze co nie co posprzatać :)i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no ja tez uciekam trzeba zamienic się w malego detektywa hehehe udanego popołudnia widze na bajce bedzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 alakali wrote:Maczek powiedz Twojemu dr, że jedna wizytę masz gratis bo podsyłasz mu klientow a tak swoja droga ile u was kosztuje taka wizytka, ja w inie płaciłam stówke.Tutaj też stówkę Przy okazji - Korel - w poniedziałek będę w Krakowie Jadę do konsulatu USA błagać żeby mi wizę dali, bo aż żal nie pojechać do USA na zakupy przy obecnym kursie dolara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:maczek wrote:Aga, w ściemnianiu to ty jesteś najlepsza Ja nigdy nic takiego nie powiedziałem... o kurcze to do kogo ja wystosowałam zaproszenie???? jak nie dotarło do Ciebie???Lisiu Korel to dla mnie zbyt wiele - za dużo lasek wkoło Niego....by musieli dodatowe krzesełka dostawiać Akurat.Ja już kiedyś pisałem, że ja to w ogóle nieśmiały człowiek jestem, a szczególnie do kobiet Agula, rzeczywiście nieźle ściemniasz Znalazłaś sobie pretekst, jak nie, to nie ... I widać, że szybko się zrażam jak mnie tak kobiety odtrącają.wybacz jeżeli zraniłam Twoje uczucia....nie było to moim celem :cool:każda kobita chce być tą jedyną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 korel wrote: Zazdroszczę Wam tych spacerów o jednej kuli albo i bez jak cholera. Bo cholera mnie bierze, ale może skorzystam z tego uzdrowiciela od Maczka we Wrocławiu. Na razie spadam o 2 kulach na imprezę firmową Pozdrawiam. właśnie Korel ta wizyta u lekarza maka (i lekarza anity od wczoraj )nie jest złym pomysłem...i nie łam się tą parką wiszącą Ci na rękach...nie tylko Ty je masz dodam optymistycznie JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mackowska wrote:wiecie co ja tez nie wirzyłam w jakies tam moce czy tam prądy a el nie musicie wierzyć bo sama nie wierze jedynym dowodem jest to ze moge smialo pujsc bez kul i bez zadnego bolu.. no kurcze juz sobie lampke wina nalałam uczyc sie nie moge bo zero skupienia non stop mysle.. o tym że chodzic moge... na początku troche sie posmiałam jak ona do mnie mówiła ze jest w stanie mi pomoc a potem rzeczywiscie jak przestalo bolec to tak glupio sie zrobiło bo reczywiscie nie bolala noga.. a ta kobitka wygladala na serio na symaptyczna babcie w solnakch wiadomo u nas w Inowroclawiu pełno tych kuracjuszy a ja dziś jechałam autobusem wyjątkowowo bo znajomy kierowca jechal i tak sobie pogadałam Dobra, nie będziemy Cie dalej kręcić Madziu. Aga powiedz jej prawde, że przebrałas sie za staruszkę, czytając forum wiedzielismy ktorą masz nogę chorą i co złamane. Tylko nie wiem Aga po co ją za palca łapałaś. Umawialiśmy sie ze złapiesz ją za głowę A to ze wrociłas do domu bez kul to tylko czyste oddziaływanie na psyche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:mackowska wrote:wiecie co ja tez nie wirzyłam w jakies tam moce czy tam prądy a el nie musicie wierzyć bo sama nie wierze jedynym dowodem jest to ze moge smialo pujsc bez kul i bez zadnego bolu.. no kurcze juz sobie lampke wina nalałam uczyc sie nie moge bo zero skupienia non stop mysle.. o tym że chodzic moge... na początku troche sie posmiałam jak ona do mnie mówiła ze jest w stanie mi pomoc a potem rzeczywiscie jak przestalo bolec to tak glupio sie zrobiło bo reczywiscie nie bolala noga.. a ta kobitka wygladala na serio na symaptyczna babcie w solnakch wiadomo u nas w Inowroclawiu pełno tych kuracjuszy a ja dziś jechałam autobusem wyjątkowowo bo znajomy kierowca jechal i tak sobie pogadałam Dobra, nie będziemy Cie dalej kręcić Madziu. Aga powiedz jej prawde, że przebrałas sie za staruszkę, czytając forum wiedzielismy ktorą masz nogę chorą i co złamane. Tylko nie wiem Aga po co ją za palca łapałaś. Umawialiśmy sie ze złapiesz ją za głowę A to ze wrociłas do domu bez kul to tylko czyste oddziaływanie na psyche.Piotr to czyste pomówienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 maczek wrote:alakali wrote:Maczek powiedz Twojemu dr, że jedna wizytę masz gratis bo podsyłasz mu klientow a tak swoja droga ile u was kosztuje taka wizytka, ja w inie płaciłam stówke.Tutaj też stówkę Przy okazji - Korel - w poniedziałek będę w Krakowie Jadę do konsulatu USA błagać żeby mi wizę dali, bo aż żal nie pojechać do USA na zakupy przy obecnym kursie dolara... stowka dawno zbanowany a Wy wciąż wracacie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 eee no ta babcia taka maultka jakas byla przygarbiona by nawet za glowe mnie nie potarmosila bo by nie siega ona z 150 cm a ja 180 heheh by problemik miała a teraz caly czas chodze bez kul:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mackowska wrote: eee no ta babcia taka maultka jakas byla przygarbiona by nawet za glowe mnie nie potarmosila bo by nie siega ona z 150 cm a ja 180 heheh by problemik miała a teraz caly czas chodze bez kul:> to nie ja - mam 170 a przygarbiona 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 agula wrote: mackowska wrote: eee no ta babcia taka maultka jakas byla przygarbiona by nawet za glowe mnie nie potarmosila bo by nie siega ona z 150 cm a ja 180 heheh by problemik miała a teraz caly czas chodze bez kul:> to nie ja - mam 170 a przygarbiona 160 aaa hehehe no tak A gula a u Ciebie jak tam nozka:>? w ogole to Madzia:) milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: mackowska wrote: eee no ta babcia taka maultka jakas byla przygarbiona by nawet za glowe mnie nie potarmosila bo by nie siega ona z 150 cm a ja 180 heheh by problemik miała a teraz caly czas chodze bez kul:> to nie ja - mam 170 a przygarbiona 160 aaa hehehe no tak A gula a u Ciebie jak tam nozka:>? w ogole to Madzia:) milo witam Agnieszka mam na imię.nóżka się zrasta dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 anita wrote:wpadnie raz na tydzień i do tego jaka rozmowna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 bo teraz mam cienko z dostepem do neta,zresztą przeprowadzka i te sprawy,lekarze zaliczenia:)narazie wszystko do przodu:) dzisiaj odpoczywam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 a jak pisanie pracy?kurcze nawet nie wiesz ile wczorajsza info nam radości sprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 smutno b yło bez ciebie, Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 praca napisana i sprawdzona, chcialam wczoraj Wam napisac cos ale nie mialam internetu akurat;/, wiec zadzwonilam tylko do maka i mu przekazałam wieści,a on przekazał dalej:)tez sie ciesze..ale w szoku jestem, dziwnie troche...jeden mówi ze tylko przeszczep a ten ze zadnego przeszczepu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 i właśnie to jest najgorsze, że potem nie wiesz, któremu wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 nie dziwię się Twojemu zaskoczeniu.ale ważne że masz przed sobą perspektywę i do tego pozytywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi